четверг, 22 мая 2014 г.

Laminat

Glavne funkcije laminat. Kaj je to. Kot je. Kaj se je zgodilo.




Laminat ali laminirani parket, je le malo nad 30 let. Vendar pa tudi v teh 30 letih, je uspelo pridobiti pomemben tržni delež talnih. Čeprav se na prvi laminat postavljen tako kot cenejši analogni parket, kmalu trženje je bil pristop ni treba. Najprej hvala za stalno izboljševanje tehnične lastnosti, enostavnost namestitve. Danes laminat - zelo neodvisen in zelo priljubljena talna obloga.

Torej, kaj je govoril o strukturi laminat. Laminat je v obliki, kot so parket, oseba umre. Vendar, za razliko od parketa, ti bloki so večje in imajo dolžino okoli 1200 mm, širine 200 in debeline od 6 do 14 mm. Seveda, velikosti in oblike so povsem drugačne, navzdol na kvadratni.

Za obloge, vsako ploščo je najmanj 4 plasti različnih komponent.

Glavna smer funkcijo opravlja lesa-fiber plošča visoke gostote velikosti 6-12 mm. Včasih uporabo in sredneplotnyh materiala, vendar so le redko. Seveda, višje gostote, močnejše in iznosoustojchivoe nadstropju. V to plast, tam so luknje za montažo kot so plošče. Ta ploščica je prekrita z neprepustnega materiala za povečanje življenjsko dobo laminat.

V spodnji ploščici je impregniran papir. Njegova funkcija je zaščita zaščitna folija iz deformacije, vlage in poveča togost.

Na vrhu fiberboard se postavi dekorativni sloj. Ta poseben papir z natisnjeno sliko. Slika lahko simulira vse možne vrste lesa in kamna, in karkoli drugega.

Zgornji sloj je sestavljen iz prozornega akrila ali melaminske smole. Njena funkcija je, da zaščitite sliko od zunanjih dejavnikov, obrabe, praske, sončni svetlobi. Vse to skupaj je pritisnjena pod visoko temperaturo in, na izhodu dobimo plošča laminat.

Danes proizvajajo laminat z zmanjšanjem hrupa. V smolo dodanih mineralnih materialov, povečati odpornost proti obrabi. Vnesene snovi, ki so antistatic in protibakterijsko lastnosti zgornji zaščitni sloj. Nekaj blagovnih znamk, laminat, čeprav imajo mehko in žametno strukturo.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика