четверг, 1 мая 2014 г.

Kako ustvariti čudovite inter'jer wc

notranjost wc

Pogosto opravljajo popravila v stanovanju, mnogi ljudje niso pozorni na stranišče. Ta situacija se pojavi, ker stranišče, se šteje za sekundarno lokacijo. Vendar wc ni manj pomembna v našem življenju kot spalnico ali kuhinjo, ta konča stranišča morajo biti visoke kakovosti in učinkovito.

Ustvarite čudovite inter'jer wc, ni tako preprost, kot je ta soba je značilen majhen trg. Zato je potrebno poiskati takšne materiale, ki bo vizualno poveča velikost wc.

Stene in tla v wc

Najbolj pogosto, za stene in tla so z uporabo ploščice, barva svetlobe. Tla in stene morajo biti ločene drug od drugega. Dražjo metodo zaključna je mozaik. Inter'jer wc, okrašena z mozaiki, izgleda zelo učinkovito. Če polje ni primerna v SV'v povezavi z visokimi stroški, in uporabo ploščice lahko dolgočasen, potem lahko držijo vlago odporne stene-papir za wc. Pri izbiri Ozadja bi morala biti prednostna dragih materialov, zaradi poceni Ozadje lahko hitro izgubi privlačnost, zaradi posledic vlage, in lahko takoj zahtevajo zamenjavo. Najbolj pogosto vinyl lepilo Ozadje na wc.

Wc je vedno prisotna, vodne cevi, ki se pokvari inter'jer. Popraviti cev ne bo uspelo, vendar pa se lahko zakrije z škatle. Polje lahko iz drywall ali lesa. Pri oblikovanju polja je potrebno zagotoviti mala vrata, ki bo omogočil, da dosežejo števec.


Strop v wc

Najlažji način za kritje stropa v sanitarijah z emulzijo barve. Barve, ponavadi izberejo bele, mlečne ali bež barvi. Te barve so najbolj dobro v kombinaciji s stene in tla, poleg svetle barve bo vizualno "dvigniti zgornjo mejo.

Vendar pa barva ni edina možnost za dodelavo strop v kopalnici, lahko uporabite Ozadje, začasno ploščice ali stretch strop. Prednost stretch zgornja meja je, da se lahko vključijo žarišča svetlobe, ki se odbija od bleščečih se površin in razširitev prostora.

Izbor vodovodne

Lep inter'jer wc je nemogoče brez visoko kakovostne sanitarne keramike. Klasična možnost, je bele porcelanaste posode. Vendar danes v trgovini lahko izbirate original stranišča različne barve, ko izbiri barvo skledo bil najbolj pomembno je bilo, da je popolnoma prilega v inter'jer. Če wc je prostoren, razen v sanitarijah, lahko namestite korito, dobro, da prihranite prostor pomoč kotni umivalnik.

Pam'ne pozabite v inter'Yeri pomembne vse podrobnosti, svetloba, barve, različne elemente med seboj'notranje zadeve, kot so držalo za papir, čopiči in stvari, kot so, da pri vseh teh komponent, lahko ustvarite osupljivo inter'jer njegov wc.



Članke na temo:

  • Popravilo stropa v sanitarijah
  • Popravilo talne v wc
  • Zaključek wc, z rokami
  • Izberite Ozadje za wc
  • Oblikovanje majhno stranišče
Kategorija: Popravilo wc
Datum: 17. Februarja 2012
Oznake: wc

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика