четверг, 1 мая 2014 г.

Kako narediti obnove kuhinje svoje roke

Kako narediti obnove kuhinje svoje roke

Kuhinja ima posebno mesto v življenju, ker je v kuhinji vse člane sedem'nd dobili skupaj na večerjo, zato smo želeli, kuhinja je bila funkcionalno in udobno. Zato je prenova kuhinje z rokami je zelo vroča tema.

S tem, kar za začetek prenove kuhinje?

Preden začnete, morate skrbno premisliti, med'er, posebno pozornost je treba nameniti velikost kuhinje, saj bo prikaži domišljijo. Na primer, popravilo majhnih obrokov se bistveno razlikuje od kuhinja prenova velike površine.

Na oblikovanje prihodnosti kuhinji so še posebej prizadete lokacije, plin in vodo. Na primer, prenos korito, zato bi morale razmisliti o svoji lokaciji, ki je bila hrana najbolj udobno.

Faze popravila

Prenova kuhinje z rokami in je sestavljen iz več faz.

V prvi fazi pridobivanja gradbenega materiala. Tukaj najbolj pomembna stvar je, da bi se pravilno merjenje kvadrat, saj je odvisna od zneska potrebno gradivo. Zaželeno je, da bi nakup z majhno maržo, ker ob nakupu morda ne bo treba prilagoditi senco.

Po vse potrebne materiale, ki ste jo kupili, lahko izvedete naslednji fazi je odstranitev poškodovanega pohištva in demontaža stare konča. Če nekaterih kosov pohištva za čas popravila bivanje v sobi, pokriti z polietilenski film.

V naslednji fazi prenove kuhinje z rokami je grobo obdelavo, dodelavo. V grobo delo vključuje namestitev kanalizacijskih cevi in electroprovod, usklajevanje stene, tla in popravilo stropa v kuhinji. Če želite, števci porabe vode.

Grobo delo, bi morala začeti namestitev električna napeljava, saj je potrebno shtroblenie, ki podarja veliko umazanije in prahu.


Po shtroblenie poravnajte stene in tla, z velike razpoke so napolnjene z malto in majhne pomanjkljivosti zashpaklevyvaem. Zelo ukrivljene stene poravnajte z mavčne plošče. Na tleh je betonska tla.

Naslednji korak je, obdelavo površin. Postopek je treba začeti od stropa, nato premakniti na stene, nato pa na tla.

Strop je mogoče prilepiti čez s steno-za papir ali barve. Seine kuhinje so izpostavljena agresivnim vplivom visoke temperature, vlage, saje in maščob. Zato, zaradi česar popravila hrane z rokami, ni primerno, da se uporabi navadni papir za Ozadje, jo je treba uporabiti stroj materialov. Pogosto strešnika se uporablja, vendar praviloma uporablja se za zdravljenje ne le mesto, in le delovni prostor.

Zadnji ročaj tla (a odvisno od materialov zaporedje se lahko razlikuje). Na tleh je dano tudi praktične materialov, kot so ploščice in linolej.

V naslednji fazi, - namestitev opreme in sanitarna oprema. Nameščen umivalnik, priključite mešalnik, nameščene vtičnice in stikala.

Kuhinja prenova svoje roke ne morete brez namestitev kuhinjskega pohištva. Montaža pohištva je zaželeno, da opravljajo po končanih vse umazano delo. Torej, preden to naj bi obesil cornice in lestenec.

Pogosto se zdi, da je prenova kuhinje v Hruščov lažje kot popravila, v kuhinji veliko območje, vendar to ni vedno tako, saj Hruščov za povečanje kuhinji, pogosto nosijo stene in ustvariti nova vrata. Zato, zahtevnosti popravila odvisno, najverjetneje, ne velikosti prostora, in od načrtovane zasnove.

Vse je popravilo končano, ostane le, da okrasite Svojo kuhinjo dekorativne elemente in lahko zbiranje vseh sedem'družina za praznično večerjo.




Članke na temo:

  • Stene v kuhinji
  • Kako izbrati Ozadje za kuhinje?
  • Popravila tla v kuhinji
  • Popravilo manjših obrokov
  • Popravilo stropa v kuhinji
Kategorija: kuhinja Prenova
Datum: 1. Februar 2012
Oznake: kuhinja

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика