вторник, 21 января 2014 г.

Zimski vrtovi. Harmonika-naguban žaluzije

"Po štirih letih pa bo garden city," je odličen kratek začetku prejšnjega stoletja! Zdaj je tempo izgradnje novih mest padla, vendar vrtovi so zgradili s super hitro! Še posebej pozimi. Plod domišljije oblikovalca, zapisana v openwork konstrukcije iz kovine, plastiko in steklo. Morje, sonce na katerem koli letnem času, vendar je poletje prihaja in ta luč je preveč! Učinek tople grede v lokalni ravni je bolj neprijetno kot svojo globalno kolegom.

Shranite vaše udobje in rastline, so le pijan spomladansko sonce, smo zvečer stekla, Darum njimi in omejitev dotoka svetlobe. In zdaj, od idejne zasnove, iz ljubek krivulje okvirji, zaobljenimi koti, ki so zaokrožene steklom loki nič ne ostane. Seveda, nihče ne blokira okno vezane plošče, temveč celo zavesu trapezno odpiranje lepe zavese, smo kršijo arhitekturno risanje. Vendar "... Avtor je izumil! Rim pobral!.. "

Oh, dobro, v redu! Mahanje z roko na sliko - ne za vedno, ker zavese. Vendar ne gori! Kaj je pomembno? Ah, Da! Smo v zimskem vrtu! Pogled navzgor in videl na sklepem zgornje meje razpon nagiba sistema Windows. Ni problema! Traja tudi slepi in... nageljni, gumbi, vijaki!

"Vse v redu, dovolj temne barve. Zimski vrt je veselje, da je ugled je počitek. In morda je še naprej tako, in omejitev glede pretoka je rešiti veliko lažje. Arhitekturno risanje, zasnova in ideja je mogoče, ne le za ohranjanje, temveč tudi za krepitev, da stres, okrasite s harmoniko-naguban žaluzije.

Težko je razmišljati bolj primerna možnost za oblikovanje zimske vrtove, strešna Okna in zavihki kot naguban zavese. Spomnite horizontalne žaluzije, harmonika-naguban žaluzije, lahko fit v okviru nestandardne oblike (polkrogu, keystone). In kar je še bolj pomembno, opremljen s posebnim sistemom, ki jih ne SAG, ki so nameščeni pod kotom!

Poglejmo znova na naši zimski vrt? M', ki modra lučka poleg umetne vodnjak, nežno lila v bližini gladiole, topla roza svetlobo osvetljen z zibanjem stol. Različnih barv, različnih oblik. Zvečer? Kot ponavadi žaluzije postavljeno platno v en predlog, in jaz uživali v sončnem zahodu. In kotni polkrožno vrzeli na trganje ne bo tako še lepši!

Ker zimski vrt mi ni všeč, sploh, moral bi ga na skupni imenovalec, skriva pred soncem? Seveda ne! Nasprotno - smo rastejo v tekmi za slog in edinstvenost.

Vir: HomeMaking. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика