вторник, 21 января 2014 г.

Motnje električne energije 2010-09-29 11:12:14

Gradnja in rekonstrukcija.

Napaka na električni metrov
2010-09-29 11:12:14

električni merilnik Odstranjevanje števec, da bi bilo dobro, da se preveri pravilno delovanje.

Imenik v pridružil mestih


Nezanesljivi'edinost vodi za ogrevanje in pekoč občutek imenik, izolacija razgradnje in izobraževanja iskrenje. Takšnih stikov, je treba očistiti saje in privijte.

Poškodbe lupine meter

Električne naprave z poškodovanih stavb ni mogoče popraviti in zamenjati. Električne energije ne bi imeli škodo na trup, vida očala in terminal zajema.

Preverite, zdravje števec


Zdravje merilnika je opredeljena zgolj z vrtenjem disk. Ko odklop pogona meter naj se ustavi, delaš nič več kot en obrat. Če disk ko onemogočite vse sprejemniki še vedno vrtite, naj vas pokliče električar, ki bo števec in ponovno preveri, ali je v ustrezne organizacije.

Izolacija elektroprovodnoi

Če scan števec bodo nepoškodovani, ampak onemogočanje vstavite disk se vrti, to pomeni, da je izolacija elektroprovodnoi poškodovanih in uhajanja toka. V tem primeru morate prenehati z uporabo električne energije, določiti mesto poškodbe napeljave in preprečujejo uhajanje električne energije.

Preobremenitve števec


Zunanji znaki preobremenitve števec je poseben vonj ožganih izolacija, nenormalno buzz meter, porumenelost stekla ogled okno. Buzz meter, če je ne spremlja samovoljno vrtenja diska, ni znak okvare.

Preverjanje odčitke


Tako doma, da ugotovi, če je števec, je priporočljivo, da onemogočite vse svetilke, grelniki in drugih električnih porabnikov (comp'računalnik, hladilnik, pralni stroj in tako naprej ). Nato 10-15 minut vključujejo enega potrošnika z znanimi zmogljivosti, kot so žarnice, in ugotoviti dejanske porabe energije, ki mora sovpadati s pulta ob upoštevanju napake iz preteklosti.

Strokovnjaki priporočajo, da naredite domačo pregled po vrnitvi števec z državno preverjanje, kot hitrost vrtenja diska, morda nekoliko višji, in kot rezultat, bo merilnik kažejo napačne energije.

In grof se lahko kažejo povečano porabo električne energije ob visoki vlažnosti.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика