среда, 1 января 2014 г.

Kako narediti ožičenje v kopeli

 


Če želite dodati napeljave v lesenih prostorih z visoko vlažnostjo, je zelo odgovorno delo. Naj se podrobno ukvarjajo v praksi tem primeru.







Torej najprej: v kopel je, da se raztezajo eno linijo moči od glavne stikalne plošče in zaščito te vrstice posebne naprave.



Obstajata dva načina, kako transakcije. Prvi način zraka. To leži v dejstvu, da je kabel do hiše je po zraku. Drugi način je pod zemljo. Tako metode imajo svoje prednosti in slabosti.

Letalski način

Če je razdalja do kopeli je več kot 25 metrov, je potrebno kabel položiti dodatno podporo. Če je kabel prehaja preko cestišča, višina kabel na najnižji točki, ne sme biti manj kot 6 m. Če je kabel, ki teče čez pešpot za pešce, višina ne sme biti več kot 3 -. 5 m. Žice pristopu k izgradnji so pritrjene tako, da njihova višina od tal je bila za več kot 2. 75 m.

Kabel mora izbrati samostojna izolirana. Zagotovljena življenjska doba je 25 let. Ti kabli so prekriti s posebno vzdušje odporen polietilen in sestavo vplivajo elementi z visoko preobremenitve zmogljivosti.

Kabel preseka mora biti vsaj 16 kvadratnih milimetrov, kar pomeni, da lahko prenese tok do 63 a. Tak tok, enofazni povezavo, ki ustreza zmogljivosti 14 kW, tri-faza - 42 kW. Za kopel to je več kot dovolj.

Kot je za pomanjkljivosti, kot žice slabo ukrivljen. Na prehodu v strukturi uporabe drugih kablov. To je, kot pravilo, VVG NG ali NYM z oddelkom 10 kvadratnih milimetrov.

Za prehod, ki jo želite uporabljati zaprti priključki, bakra in aluminija. Kabel priključite posebno izolirane sponke. V leseni steni kabel se vstavi skozi poseben kovinski rokav.

Prav tako je pomembno, da ti kabli so dragi.

Izkopavanja metoda

Za zemljo vrsto kabla je treba uporabiti oklepna kabli Vbbshv z bakrom jedra s prerezom 10 kvadratnih milimetrov.

Med notranjo in zunanjo plastične lupine je jeklenih pletenic, ker je kabel, ki se ne boji glodalcev ali krčenja zemlji.

Za kabel uporablja jarek globine ne manj kot 0. 7 metrov. Na dnu jarka izpolnite pesek. Na vrhu kabel, ki je tudi pokrita s plastjo peska.

Vnesite kabel v stavbo skozi jekleno oblogo.

Scutellum kopeli

V podoknu kopeli vgrajena vhodna pralni in potrebno število različno samodejno, samodejno in ouzo. Za vtičnice uporabljajo žične Vvhnh ali NYM oddelek 2. 5 kvadratni milimeter, za razsvetljavo isto žico preseka 1. 5 kvadratni milimeter.

Vgradnja vtičnic in stikal



Za nastavitev stikala in vtičnice v mokrih območjih ni potrebno. Njihovi stroški za vgradnjo v garderobo in sprostitveni prostor. Vtičnice in stikala so izbrani na razred zaščite vsaj IP 44. Vi šele potreba, da se prijavite kritje. Svetilke izberite z razred zaščite IP 54. Čez peči in napeljave ne vodijo, kot bi se izognili dolge parcelah.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика