вторник, 21 января 2014 г.

Dovedene električne energije v stavbi 2010-09-29 10:48:11

Gradnja in rekonstrukcija.

Dovedene električne energije v stavbi
2010-09-29 10:48:11


Vložki so nadzemnih daljnovodov v hiši so razdeljena na dva dela:
1) podružnica nadzemnih vodov za vstop v strukturi (oddelek žice iz podporo nadzemnih vodov za vstop v hišo);
2) vstopijo v zgradbe (razdelek iz izolacije na zunanji steni stavbe na vhodno enoto znotraj stavbe).

Če je razdalja od podporo nadzemnih vodov v hišo več kot 10 m, za lajšanje napetosti žice, morate namestiti spredaj podporo.

Je veja od nadzemnih vodov za vstop v strukturi dolžina 25 m, kot tudi znotraj omrežju, morate izvesti izoliranih žic ali kable iz na vrv ali v tleh. Prerez bakrene žice na veji, ne sme biti manjša od 6 mm2 (dolžina do 10 m vsaj 4 mm2), prečni prerez aluminijaste žice, ki je najmanj 16 mm2. Prerez bakreni kabelski vodniki morajo biti 2, 5 mm2, in prerez aluminija živel vsaj 4 mm2. Razdalja od žice pipe na tla, ne sme biti manj kot 6 m, v progi in v notranjosti dvorišča ne manj "3, 5 m, razdalja od zemlje do izolator vhod v stavbo, ne manj kot 2, 75 m

Je veja iz zraka linijo, ki jo lahko opravite tudi kabelskih linij. V tem primeru je kabel, ki je položen na podporo za prehod v jarek. Nenamernega fizično poškodovan kabel varuje cevi ali drugih gradbenih do višine 2 m

Žica zunanji napeljave funkcija ali zaščitili tako, da so dostopna na dotik.

Razdalja od žice do balkoni in Okna v vzmetenje žice na poljaki okoli stavbe mora biti najmanj 1, 5 m

Široko uporabo prejel vhodi skozi stene hiš. So preprosto v izvajanje, so vedno v očeh, priročno delovanje. Ob vstopu v stavbo izolatorji so nameščeni na kljuke. Razdalja med žice v vhodi in oddaljenost od žice do štrleči deli stavb ne sme biti manjša od 200 mm

Vse mejne montaža nasedli aluminijaste žice razredi A-25 a-50 opravljanje plashechnye objemke vrsto OBJAVE. Za povezavo vnos dopusta koncu žice, dolžine ni manjši od 200 mm Hišni ljubljenčki koncu pritrditev žic teči robni v'snop. Ni dovoljeno za pritrditev žic neposredno na tesen žice pipe, ker prispeva k razbitju žic podružnic.

Začetek obratovanja stavbe so v negorljivih kabelski tulec-oddelek 4 mm2 vsaj za aluminij in 2,5 mm2 baker ali izoliranih žic, z enakim prečnim prerezom. Vsaka žica sklene v ločenih gume izolacijske cevi. Na koncih cevi na zunaj stavbe nastavite porcelana tokove, tako da so bili na eni osi in so ločeni drug od drugega, v opečne stene 50 Mm, drevesa'lesene stene - 100 mm V notranjosti stavbe na cev obrabe rokav. Luknjo v steni blizu alabaster ali cementa smrtniki. Prehaja skozi stene v cevi mora biti izvedena z nagnjeno navzven, tako, da voda lahko kopičijo v hodniku ali priti v notranjost stavbe. Po napeljave vstopu v rolah in tulko polnila izolacije teža, bitumen.

V primerih, ko je višina stavbe ne omogočajo nameščen PUE vertikalne dimenzije, opravlja vhodi skozi trubostali. Za način določanja in prenesti v notranjosti stavbe so: vhodna trubostali čez steno in začel trubostali skozi streho.

Uvod skozi trubostali steno in najbolj priročno. Ko nameščate trubostali spodnji vodoravni cevi koncu nameščeni z naklonom 5 ven. V spodnjem točka jog izvrtina skozi odprtino premera 5 mm za vlago.

Če je razdalja od površine zemlje do dna trubostali, ki se pritrdi na steno, je manj kot 2 m, veljajo uvod skozi trubostali in streho. Posebno pozornost nameniti kakovosti namestitve prehod skozi streho in hidroizolacijo.

Za proizvodnjo Trubostal uporabo vode in plinske cevi. Notranji premer cevi pogojev mehansko trdnost ne sme biti manjša od 20 mm pri vstopu v dveh žic, in vsaj 32 mm - ko vnesete štiri. Zgornji konec trubostali bend 180 stopinj, tako da to lahko ne zmoči. Če želite namestiti uvod izolatorjev cevi pod upogibanje varjene jarem z dvema zatiči. Prehaja za Trubostal 20 mm premera, narejen iz jekla kotu oddelek 45x45x5 in dolžina 500 mm Za tla (s'enotnosti nič žile kovinsko cev) na truestone vara vijakov uporablja se za zaščito proti koroziji zamazan z vazelin. Da bi se izognili poškodbam, ko zaostritev žice, ostrih robov cevi proces datoteko. Za izravnavo napetosti žice, ki veje iz zraka vrstice bližje bend vara obroč (matica), ki se določi žice zanko. Zunanje površine cevi barve.

Za nadaljnje vlečenje žice v truestone privijte jeklene žice. Zgornji konec trubostali dveh fantov iz jekla palice s premerom 5 mm in krepjat na zid ali na škarnikih strehe. Vse sejanje vnosi morajo biti izvedena z uporabo elastične podložke, zaščita matice iz Samana mahati Trubostal in žice z vetrom. Vijaki z'enotnosti mazilo zaščitno mazilo ali tehnične vazelin. Razdalja od spodaj dirigent vhod skozi trubostali na streho ne sme biti manjša od 2, 5 M. je Prepovedano postaviti gole ali izoliranih žic, na strehe hiš.

Vstop v stavbo kabel storiti. V jarek z globino 0, 7 m od podporo stene stavbe iz kabel. V Temelje hiše vaje luknjo za kabel vnos. Uvod izvesti v cevi. Premer cevi izbirate izračun 1, 5-2 kabel premera, vendar ne manj kot 50 mm Cev je nameščena s nagiba v jarek in dampproof, da se prepreči vdor vode v hišo. Globina cevi ne sme biti manjša od 0, 5 m na notranji strani stavbe cevi mora biti 50 mm, medtem ko je zunaj 600 mm od ustanovitve.

V eni cevi je mogoče nameščen le en kabel. Če je stavba je vpisana ali prikaže več kablov, cevi, mora izpolnjevati njihovo število. Napeljete ob hiši, morajo biti postavljeni v jarek najmanj 0, 6 m od ustanovitve. Vhod v stavbo v jarek vedno pusti dobava kabla (približno 1 m) v primeru, da za ponovno obdelavo vseh, ki se nahaja v polkrog s polmerom 1 m (prepovedano parka, sklad ipd.). Globina ni manjša od 500 mm, z obvezno'obvezna tla opečne ali betonske plošče. Če je kabel iz cevi tesnjenje cement malto, pesek, gline ali kabel preje, bombaž olje.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика