четверг, 24 октября 2013 г.

Skrite napeljave

 


Namestitev skrite napeljava je del pred omet in polaganje talne konča. Žica se lahko namesti znotraj stropi, stene, temelje, stropov in drugih strukturnih elementov stavb. Kraj žice v votline gradbenih konstrukcij ali utori iz mavca, v cevi ali fleksibilni kovinske cevi, in da zagotovo je bolje kot v prvem primeru. Vendar pa lahko zamonolichivanie v gradbenih konstrukcij med njihovo izdelavo, kot vam je ljubše.







Če želite, da se raztezajo žico ali spiralo v votlih etažne plošče, ki jih udarec ali izvrtina skozi majhno luknjo. Potem, oboroženi z jekleno žico, tako imenovani " sonda žice, ki se raztezajo v praznino plošče.

Pri opravljanju poti, skrite ožičenje vodila naslednji algoritem ukrepov ob upoštevanju teh razlik. Obloge stene so vzporedno z mejo na razdalji 10, včasih 20 centimetrov od njega, ali na razdalji 5 - 10 cm od kapi. Kot strogo vodoravno iz avtoceste do vtičnice.

Navpični smeri poti, ki se uporabljajo pri izvajanju spusti in vzponi do stikala, luči, vtičnice, konektorji in podobnih naprav. Žice, ki je bolj smotrno postaviti na najkrajša razdalja med svetila in cepilec polje.

V primeru križišču cevovodov z vnetljivih plinov in tekočin, plinov naj bi jih na razdalji 10 cm od cevovod ali bi tesnilo v izolacijske cevi. Če tlakovane avtoceste, ki prečka vroče cevi, ali poteka vzporedno z njimi, predvsem naj ga zaščitijo pred previsoko temperaturo. Vzporedno napeljave, naj bi se jih določi na razdalji 10 cm od cevi z vročo površino, in iz cevi s vnetljivih plinov ali tekočin na razdalji, ki ni manjša od 25 cm.

Izvajanje namestitev skrite napeljave, morate izogniti prehodu žice med njimi, in če je potrebno, to presečišče izolacije kontaktne točke, je priporočljivo, da se okrepi. Na primer, s tri ali štiri plasti PVC ali gume lepilni trak. Če uporabljate trigild žice, dve vnosu se uporabljajo za verige različnih fazah, in tretji, kot brez žice.

Za izhod žice skrite napeljave na površino so izolacijske cevi, plastične mase ali porcelana puše ali tok skozi katere sklenitev in je.

Povezave ali izdelavo žic morajo biti opravljene v prej omenjeni produkti škatle. So, kot pravilo, plastični. Veljavna je uporaba kovinske škatle, vendar le v primeru kovinska tesnila znotraj teh. Veje, ki se lahko uspešno izvajajo v vnosno polje žarnic, vtičnic ali stikal.

Opozoriti je treba, da opustitev žice na ravno žice neveljavna. Namesto tega, je potrebno uvesti dodatna izolacija v obliki več plasti lepilni trak.

Uporaba skrite napeljave v elektrotehniko, apartmaji in hiše, ko priklop svetilke, navadno uporablja bakrene žice s prečnim prerezom ne manj kot 0, 5 mm. Žice dolžina iz omrežja umts, ki so neposredno lučka v prostore s povečano vlažnostjo (WC, tuš, kad), ki mora biti minimalna. Napeljave morajo biti postavljeni zunaj teh prostorov, za razsvetljavo na steni in post.

Skrite napeljave ravno žice, ki je nameščen eden od spodnjih načinov:
- V votline betonske plošče in plošče
- V vrzeli med opečnih zidov,
- V vrzeli med montažnih ploščah in zapiranje jih alabaster rešitev
- Pod plastjo mokri omet na ognjevarne stene, predelne stene in stropi.

Pred zaplata, žice začasno določi na nekaterih mestih majhno količino alabaster rešitev. To je razdalja med takšne vrste alabaster napeljave - 25 centimetrov.

Alabaster rešitev otrdi hitro in pridobi dodatno moč, tako po 1-2 minutah po uporabi rešitev bi morala rahlo sploščite, da je izolacija žice. Po tem vseh področjih električnih žic morajo obroč tester.

Montaža žice skrite napeljave je mogoče storiti z sponke, plastične objemke in podobnih naprav.

Če žic morajo biti dani v vrzeli med opečne stene brez omet, to fix cementne malte. Cementa plast ne sme biti manjša od 5 mm. Globino manj kot 5 mm, je dovoljena le, če je postopek omet kasneje vse enako bodo storili.

Ravno žice skrite ožičenje, ki je na lesenih podlagah, ki se izvaja z uporabo plasti stanja azbest, debeline 3 mm ali več, kot substrat iz žice. Namesto azbesta se lahko uporablja mavca plašč, vendar v tem primeru debelina plasti ne sme biti manjša od 5 mm. To podlogo je treba dati na debeli, in se ne manj kot 5 mm, iz vsake strani žice je določena. Montaža ravno žice z nohti v vsakem od načinov skrite napeljave je nesprejemljivo.

Skrite napeljave pasovi NPA, PNO, APLIKACIJE ometane na lesene stene je izveden ali z uporabo stalno plast alabaster nameta v vrzeli med steno in mavca ali dve plasti stanja azbest, namesto alabaster. Stanja azbesta na vsaki strani transakcije, ne smejo biti manj kot 3 mm, alabaster - 5 mm.

Nosilec s objemke, objemke in bombaž trak se povsem sprejemljivo. Dolžina trakov za proizvodnjo posnetki - 8 cm.

Uporaba skrite kabli, vtičnice in stikala so določene z jeklenimi nosilci UB, ki zajemajo vtičnic in stikal. Škatla jekla udarec v nišo alabaster rešitve, in vtičnice, s premerom ne manj kot 8 cm in globine 4, 5 cm. Če se želite povezati ravno kabel priključki na električno vtičnico ali preklopiti, spustite film, bo treba zmanjšati na področju povezave.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика