понедельник, 28 октября 2013 г.

Evropski slogi v arhitekturi, v stavbi

Vloga arhitekture v praksi je značilno za uporabo elementov, ki so posledica načina življenja ljudi, med katerimi sem imel ta slog, kot tudi posebnosti, podnebje in krajino. Torej, izbira slogu moderne arhitekture, si mislim, kaj regija ta arhitekturo in oblikovanje hiš, ki so tipične in kako je primerna za izbrano posebnih področjih.

Ampak v redu za vas, da izberejo za slogi v arhitekturi, v tem članku boste izvedeli več o slog, ki je najbolj primeren za ruske pogoje življenja.

Švicarski slog arhitekture

Iz Evropskega področij sodobne arhitekture veliko zanimanje med Rusi so uživali v Švicarskem slogu arhitekture. Prav na podlagi teh lastnosti, ki so zanesljivost in zaščito pred vremenskimi vplivi, v težkih pogojih. Vrata v ta slog je pravokotne oblike in so običajno pravokotne ali kvadratne oblike. Za okvirji, ki se tradicionalno uporabljajo na drevo.

Arhitektura in oblikovanje hiš v Švicarski slog mora biti visoko socle. Seveda, prvi, ki je osnova za hišo je bila načrtovana Kam'vse, danes pa je Švicarski slog v arhitekturi, dovoljenj in s katerimi se sooča kamen. Če nameravate zgraditi dva-nadstropni hiši, to bi bilo pravilno, da zgraditi balkon in ga postavite namerno nesramen, brez nepotrebnih podrobnosti. Pogosto se doma, v Švicarski slog, ki so uporabni za sproščujoče terase.

Sodobne arhitekture v Švicarski slog vam omogoča, pred vstopom v hišo uredil majhno prag, nad katerim včasih je skladišče. Na strehi hiše se odločil, da ustvarite dvokapno, ogromen in nizka za te, kot tudi za zaščito stavbe pred vetrom, dežjem in snegom. Obodu strehe mora segati čez obodu stene hiše, ki daje dober drenaža taline in meteorne vode iz Fundacije.

Vloga arhitekture Švicarski slog, ki vključuje oblikovanje eno-ali dvo-nadstropne hiše in prisotnost mansardni etaži. Ponavadi, v kuhinji o'skupaj z dnevno sobo, sredi katere je običajno, da se po stopnicah v zgornje nadstropje. Spalnice so običajno se nahaja v prvem nadstropju oziroma v mansardi.

Zahodni Evropskega (nemškega) stila

Zahodno Evropske arhitekture imenujejo tudi nemščina, saj temelji na praktičnosti, racionalnosti in učinkovitosti. To se kaže povsod: nemško arhitekturo razlikuje jasen načrt, racionalno izbiro materialov in gospodarske značilnosti modela. Oblike hiš Zahodni Evropski stil je kvadrat ali pravokotnik, ki ima majhno razliko v dolžini stranic.

Windows hiš z nemško slogu arhitekture je običajno majhne velikosti: imajo pravokotne ali arch obliko, ločeni z vezavo na odseku od 6 do 10 kosov. Praviloma so ta Okna so polkna. Ko ta okvir je tradicionalno mora biti ogromen. Pred kratkim, vendar pa veliko ljudi v Zahodni Evropi so vse bolj izberite plastičnih Oken, s katerimi velike okvir ali okenski polici pogled ni zelo estetsko.

Vrata Zahodno-Evropsko arhitekturo, ponavadi iz lesa, vendar pobarvana v barve, ima lepo nasprotju z osnovno barvo stene v hiši. Uporaba Zahodno-Evropsko arhitekturo slog pričakuje terenu del stavbe bo končal sooča ploščice, ki posnemajo naravni kamen.

Tradicionalno nemško arhitekturo in oblikovanje hiš je skoraj vedno brez turrets, vendar pogosto pozdravlja majhnimi balkoni, ki so narejeni tako enostavno, kot je mogoče. Vendar, včasih so stavbe z balkoni okrašena, tako da postanejo pravi vrhunec Zahodne arhitekture.

Na strehi hiše, v skladu z nemško arhitekturo je pogosto dvokapno, vendar pa so piramidno strukturo. Kot strešne kritine je najbolj pogosto uporablja bitumen strehe ali kovine. Za dodelavo strehe Nemci uporabljajo različni odtenki rdeče, vendar v zadnjem času moda je za strehe in modra.

Vhoda v hišo, v Zahodni evropi arhitektura ima običajno nizko konkretne korake v več korakih. Nad vhodna vrata so lahko včasih skladišče. Nemški moderne arhitekture pozdravlja funkcijo notranjega načrtovanja, ki temelji na tem, da bi stavbe, učinkovito in gospodarno. Najbolj pogosto, doma Zahodne Evropske arhitekture so izdelani v en-dva nadstropja z podstrešje. Če želite shraniti v taki hiši bi morala biti vsaj koridorjev.

Dobro, zdaj si lahko mislite, da je iz arhitekturnih slogov bliže k vam, in kakšno hišo bi radi videli na mestu.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика