воскресенье, 27 октября 2013 г.

SIM-kartice SIM, odprite sezamovo 2006-11-02 15:03:29

Gradnja in rekonstrukcija.








SIM-kartice SIM, odprite sezamovo
2006-11-02 15:03:29

Sodobna vrata, poleg neposrednega funkcija () so pozvali, da opravlja druge naloge, za izolacijo zvoka in toplote, da potrdijo, da uspeh lastnika, da okrasite stavbe itd., Zdi se, da na domačem trgu, je že sposoben izpolnjevati najrazličnejše zahteve

Trga gate
Trenutno na ukrajinski trg vrata večinoma predstavljeni izdelki take tuje proizvajalce za vhodna vrata in avtomatizacije sistemov za njih, kot "Normap", "Teckentrup", "Marantec" (Nemčija), " Thermoline " (Nizozemska), "Breda", "Delma", "M", "lepo" (Italija) in nekatere druge.
Proizvodnja v zaprto zanko takih kompleksnih tipov vrata, sekcijska, rolevie, ki so sestavljeni, kot tudi za avtomatizacijo in pogoni, da jih v Ukrajini ne obstaja na različnih ekonomskih in tehničnih razlogov. Vendar je zdaj število vodilnih ruskih podjetij, ki se ukvarja s prodajo in vgradnjo tuje proizvodnje, obvlada in je začel proizvodnjo, predvsem v'začetek swing in ga potisnite (pomično konzolo) vrata z uporabo uvoženih komponente, kot tudi avtomatsko vrata, vhodna vrata in drugih podobnih izdelkov. Na trgu tudi na tečajih vrat, zbranih iz poljske in Baltskih komponente.
Po mnenju strokovnjakov, največje povpraševanje (več kot 50% prodaje) so garažna vrata, v drugi položaj, pa (do 30%) so v'dostop (nihajna in drsna) vrata, industrijska vrata so za približno 20%. V segmentu "garažna vrata" 80-85% so sekcijska vrata, delež prodaje zapornice, zanemarljive.
Izrazito povečanje povpraševanja za avtomatizacijo in pogoni za vrata, te naprave so opremljene z zdaj do 90% za vrat. Stroške avtomatizacije je približno 30% celotnih stroškov za vrat. Težnja je bil majhen, vendar stabilno rast povpraševanja po industrijskih vrat, strokovnjaki predlagajo, da še naprej bo v bližnji prihodnosti.

Razvrstitev vrata
Na konstruktiven podlagi vrata so razdeljeni v zlom, rolevie (glede na druge terminologijo, roll), rollover igrati, sestavljen drsna plošča, požarno odporne drsna vrata s krožnimi gibi, visoka hitrost (vertikalno in horizontalno), swing, trakovi tančico tipa "". Pred kratkim, po zaslugi sodobne tehnologije na trg z'pojavil in take kombinacije kot vrata z dvojno zasteklitvijo, ki vam omogoča ogled prostorov in za preprečitev večjih izgub toplote. Sodobna vrata, je tudi opremljen z napravami za zaklepanje, zmanjša tveganje za spreminjanje.
Na funkcionalni namen vrata so razvrščene v industrijske in domače. Slednja vrsta je v bistvu garaža (področna in plošča) in at'dostop (nihajna in drsna) vrata.

Sekcijska vrata
Sekcijska vrata so na široko uporabljajo v industriji in zasebnem sektorju zaradi številnih variant in velik razpon velikosti. Strukturno platnu ta vrsta vrat je sestavljena iz več delov, z'Združeni med seboj prepletene zank. Po mnenju strokovnjakov, danes pa je najbolj pogosta vrsta vrata, saj imajo številne prednosti: udobje in enostavnost namestitve, varno delovanje, zanesljivo zaščito pred taksist, racionalno sistem odpiranja, velika vrata, tesnjenje, izolacija.
Predelne stene so izdelani iz jekla, aluminija ali lesa Za zaščito pred škodljivimi zunanjimi vplivi površini jekla oddelkov pocinkane in poliester premazan s premazom, in aluminija oddelkov - eloksiran Glede na funkcionalni namen in pogoji delovanja (če je, na primer, zahteve za izolacijo manjka) jeklena vrata, zbrani od enotnega stenami (gluhi ali glazirana) oddelki ali dvojnimi stenami izolacijski (gluhi ali z dvojno zastekljena Okna) particij. Dvojno steno izolacijski oddelek je tri-plast "sendvič", zunanji plasti, ki so narejena iz valovite pocinkanega jekla z poliestrskih premazov in srednji sloj izolatorju (iz poliuretanske pene. Koeficient prenosa toplote (njegova vrednost je odvisna od debeline oddelek) za gluhe oddelki, na primer, gates "Normap" je 0. 95 W/m2. Na tej particiji "Thermoline" -0. 38-0. 43 W/m2. K. Debelina particijo gates "Normap", "Breda" je 42 mm, oddelek "Theckentrup" - 40 mm
Izolacijske pregrade, izdelan iz aluminija, imajo isto zasnovo. Debelina teh oddelkih "Normap" - 16 mm, prenos toplote koeficient - 2. 8 W/m2. K. Višina gluhih oddelkov, se lahko znesek za 375 mm in 500 mm, particijo s steklom - 500 mm in 750 mm Sekcijska vrata zagotavljajo blokiranje odpiranja velikosti 8x7 m Pri izbiri particije na vrata ključnega pomena tudi zahteve za razsvetljavo, izolacija in skladnost zasnove vrata arhitekture.
Sekcijska vrata so vgrajeni, praviloma z luknjo. Odprite sekcijska vrata zavzamejo zelo malo prostora, saj gredo pod strop. Če je prostora za fasada mora ostati prosto do stropa, za primer, da bi zagotovili dostop do visoke police in naredite prostor za žerjav tramovi, vratno lahko postavi nad embrasure. Poleg tega je uporaba več kot 10 variante vodnik omogoča, da zagotovi racionalno rešitev za skoraj vse pogoje delovanja in prostore za različne namene. Sekcijska vrata izpolnjujejo najvišje varnostne zahteve: oddelek vrata sodeluje tako, da ščepec prsti izključene tako od zunaj in od znotraj vrat; sekcijska vrata z mehanski pogon, vsako pomlad (pod pogojem, da njihova 2 in več) je opremljen z tlaka-relief napravo. Ko prekinil vzmetne gredi vrtenja je blokirana, in začasno z jeklenicami krpo trdno potekala v zaklenjen položaj. Za sekcijska vrata z mehanski pogon in ena torzija pomlad, ko pokvarjen kabel ali prekinil pomlad varnostna vrata, pod pogojem, da ujame ventil je rad, da ulov žep okvir in trdno drži vrata v ta položaj.
Sekcijska vrata imajo številne prednosti. Najprej so preprosta montaža in sodoben design. Drugič, z uporabo strani-s prilepko roller nosilcev z nastavljivim plastični valji doseči tiho gibanje vrat. Tretjič, vrata oddelkov so točne'enotnosti in zanesljivo tesnjenje med njimi po vsej svoji širini in strani okvirja po vsej dolžini in profil cev dnu pečat, da se prepreči vdor vode. Poleg tega, vrata opremljena s pečatom skokih, ki zagotavlja lepo in tesno zapirajo vrata. Prav tako zagotavlja zaščito pred vlomov na račun notranji ročaji-rezana s posebno zaklepanje, zaščitna profil cilinder, ventil ali rotacijski zaprtje.
Odpiranje in zapiranje sekcijska vrata so narejene s prirobnico ali verižni pogon ali ročno. Delovanje sekcijska vrata, ki nastane v mirovanju ali daljinski upravljalnik.

Rolevie vrata
Rolevie vrata se uporabljajo na približno industrijske'strani z veliko prometa. Strokovnjaki priporočajo, da uporabljajo te vrste vrat za visoke odprtine na tem področju krpo vrat, ne sme presegati 30 m2. Zaradi dejstva, da je slikarstvo (glede na druge terminologijo, shell) vrata zavite v kompaktni roll nad odpiranje vrat, rolevie vrata, določena v trgovinah, je zgornja meja, ki obstaja veliko komunikacije ali dela mostna dvigala, itd, ki Jih je treba namestiti, kjer je mogoče uporabiti sekcijska vrata.
Namestitev prevračanjem vrata pridelkov, praviloma za odpiranje, ampak tudi možno, in njihovo pritrditev na zunaj. Ta vrata so zelo preprosta v njihovo oblikovanje, zbrani od relativno majhnega števila elementov, ki jim je ekonomično, zanesljivo in vzdržljivost.
Za izdelavo delov prevračanjem vrata uporabo jekla ali aluminija. Njihova zasnova s posebnim profil z dvojno steno, polnjene s poliuretansko peno, ki zagotavlja visoko togost in daje zelo kompaktna, nizko težo roll. Visoko trdnost povezav zagotavlja dobro stabilnost prevračanjem vrata šok obremenitve v neugodnih delovnih pogojev na o industrijski'predmeti. Rolevie vrata so lahko izdelana z delno ali celotno steklo.
Bistveno zmanjšanje toplotnih izgub in zagotavljajo dolgo in zanesljivo delovanje prevračanjem vrata omogoča razvil in patentiral "Normap" sistem prisilnega linijskih konzolo z vodniki (ZAK). Shell vrata takšnega sistema je vedno vključen v priročnikih, navpično in gladko, brez izkrivljanja, nameščeni tesno za tesnjenje skokih, in daje nobene možnosti, da topel zrak. Poleg tega ZAK sistem zagotavlja zanesljivo delovanje vrata, razen pospešeno rabo povezave, ki nastane, ko nagnjen na vhodu v vodi, bistveno zmanjšuje delovanje hrupa vrata, in ne dovoli, povečanje obremenitve motorja, ki lahko nastanejo zaradi povečanega trenja z neskladnosti povezave.
Za odpiranje in zapiranje malih in srednje prevračanjem vrata se uporabljajo Elektromehanski pogoni prirobnico z integrirano lov napravo in za velika vrata - zanesljivo verige Elektromehanski pogoni s posameznimi lov napravo.
Delovanje prevračanjem vrata je mogoče storiti z določenimi ali daljinski upravljalnik. Sistem nadzora "Normap" zagotavlja samodejno spremljanje elemente varnosti pred vsaka vrata.
Varianta prevračanjem vrata so valjani, da igrajo. Uporabljajo se predvsem v podzemnih in multi-nadstropne garaže, trgovske centre in v o'predmeti, ki imajo visoke zahteve glede varnosti. Krepak celična mreža, zanesljivo podlago za načrtovanje, varovalke premakni gor zagotavlja visoko stopnjo zaščite pred taksist. Poleg tega roll play "Hormann" z avtomatskim zapiranjem, zagotavljajo nadzor na daljavo outline in pas skakalec Semicontrolled elemente varnosti.

Sestavljajo gate
Ta klasični tip industrijska vrata so običajno nameščene v široko trgovina odprtine Zložljiva vrata "spopadanje" z nizko višino skokih in ne obremenitev strešne konstrukcije. Glede na pogoje delovanja lahko namesti za trgovino odprtine, v sredini ali pred njim. Ko je ta zavihek nameščen na eni ali dveh straneh, preden odprete ali zadaj.
Posebna zahvala'enotnosti krila, ki se zloži vrata je mogoče prilagoditi za različne pogoje delovanja. Primer klasične konfiguracijo s'enotnost ventili (dve rolete na vsaki strani, odpiranje) je vrata gasilskih postaj, ki so opremljeni z mehanizmom, hitrejše odpiranje (z pre-napeti pomlad, elektro-hidravlični ali pnevmatski pogoni). Obstajajo tudi druge sheme. So jeklena vrata lahko imajo od 3 do 12 rolete, in aluminija do 7. Krila se lahko z'združeni v različnih deležih odvisno od širine vrat in prostora okoli luknjo. V tem primeru eno ločeno odpiranje vrat se lahko uporablja kot vrata za ljudi ali jih povezati z vgrajeno vrata. Vendar pa najboljše iz vidika varnosti za ločevanje promet in pešce tokov je zasebna stranska vrata. Ta zahteva velja za vse vrste industrijskih vrat.
Sestavljajo vrata za javnost z enojno ali dvojno steno iz jekla ali aluminija, kot brez izolacije in izolacijsko jedro iz toga poliuretanske pene ali mineralne volne. Podjetje je "Hormann", na primer, daje sestavljajo vrata v nov lahek, samonosilna konstrukcija iz aluminija v različici visoke hitrosti vrata.

Pregledna visoke hitrosti vrata
Te vrste vrat uporablja kot vmesna ali zunanje ograje za zmanjšanje izgub toplote v industrijskih podjetjih, pridržanje dotokom zraka in prahu. Hitro odpiranje in zapiranje, ki zagotavlja nemoten pretok ljudi in blaga med posameznimi področjih proizvodnje. Popolnoma prozorno ali z integrirano opazovanje Windows, high-speed vrata omogočajo, da zagotavljajo visoko varnost prometa v podjetju. Visoke hitrosti vrata so izdelani iz dveh vrst : vertikalnega in horizontalnega. Varovalke na robovih vrat in svetlobe zaklopa nadzor gibanja poti zagotavljajo največjo varnost, kljub visoki hitrosti vrata.

Lestvica vrata
Plošča (nagib) vrata, je nastavljen kot pravilo, v garažah. Oblikovanje vrat je sestavljena iz pravokotne krpo-shield okvirji posebnega pravokotne cevi; sistem vzmeti bilance stanja; Elektromehanski pogon krmili s stacionarni ali prenosni daljinsko upravljanje. Vratnega lahko iz valovitega jekla ali lesa. Za podzemne in skupinske garaže jeklena vrata se lahko izvede z prezračevalnih lukenj Kot pravilo, vratnega je okrepljeno z dvema dodatnima navpičnih črtic. Ko odprete vrata ščit, ki se gibljejo na tirih, ki so nameščeni plastični valji, zaseda mesto pod strop prostora. Sistem vzmeti z napravo za zaščito pred motenje prsti enostavno upravljanje tudi pri odpiranju in zapiranju vrat, ročno in install shield v vse možne razmere. Gates je opremljen tudi z mehansko napravo za zaščito pred taksist, ki je določen v priročniku.
Za boljšo zvočno in toplotno izolacijo na notranji strani plošče lahko nameščene posebne plošče. Da se zagotovi tesnost in izjeme v garaži vlago, prah, listje je na dnu omejujejo avtobus, ki je lahko izdelana iz nerjavnega jekla. Lestvica vrata se lahko izvede z zasteklitvijo iz akrilnega stekla.
V času izpada elektrike posebna objava zagotavlja ščit ročno in Učinek Jun'yachnogo prestavi motor zagotavlja zanesljivo zaklepanje vrat brez zaklepa. Če želite ustaviti ščit v končni položaji mejna stikala.

Swing gates
Ta tradicionalni vrste vrat najde uporabo v zasebnem sektorju in industriji, kot na'vhodna vrata, kot tudi za skladiščenje. Swing gates nastavite v odprtih prostorov, v primerjavi z drugimi vrstami vrata, so najbolj enostavno namesti in enostaven za vzdrževanje. Vrata so lahko zaprti tip (iz masivnega pločevine), pregledna (rešetke) in v kombinaciji. Krpo kratnih glede na funkcionalni namen se lahko okrašena z dekorativnimi elementi. Za proizvodnjo zasuni ukrajinski kmetje so pobarvane pločevine ali pločevine z polimerni premaz.
V samodejni nihajna vrata na vsaki listi iz svoje Elektromehanske ali, če vrata imajo precejšnje teže, elektro-hidravlični pogon. Glede na zahteve za izgled vrat in pogoji veljajo ročične gredi pogon ali linearno vrsto. Samodejno odpiranje / zapiranje swing gates se izvaja z uporabo fiksnih ali daljinski upravljalnik. Kot ventil vrtenja je odvisna od oddaljenosti med osi njenega vrtenja in osjo pritrdilni pogona in šasije, ki se upoštevajo, ko montažo vrat. Stop krat v končni položaj je ali zaradi zunanjih poudarek, ali na račun celoten izbor hoda pogona. Dobro uravnoteženje spodbuja dolgoročno in nemoteno obratovanje swing gates. Odpiranje vrat je 15-20 sekund.
Skupini skladišče vrata so izolirana in tip. Na primer, v vratih trdno "Indeks" grelec za platno je mineralna volna ploščo (prevodnost 0. 034 W / m K) z električno energijo, plinom in vlažno-preverjanje zaščite. Da se zagotovi tesnjenje in toplotno izolacijo oboda vrata namestite enojno ali dvojno tesnilo odporne gume.
Izolirani, mimogrede, in garažna vrata. Na primer, podjetje Thermoline "izdeluje vrata so enako toplo, kot so stene garaže. To se doseže z design tipa" sendvič "(jeklo poliuretan-jekla). Koeficient prenosa toplote" sendvič " -plošče debeline 42 mm je 0, 5 W/m2. Da, da, ustreza zid debeline 1, 5 opeke. Iz prah, sneg, dež v notranjost garaže okoli oboda in med deli krpo vrata so posebna tesnila.

Drsna vrata
Vrata te vrste (glede na druge terminologijo, drsna, drsna konzole), kot pravilo, kot'dostop do zasebne ali industrijske objekte'predmeti. Takšna vrata ne zahteva dodatna prostora za odpiranje na omejeno na'SNI del poti. Ti so nameščeni vzdolž ograje.
Z gradnjo, drsna vrata, ki so pravokotni kos blaga, ki je ustanovljena na žarek-vodnik. Vrat je prestavljen na poseben valj prevoz po železnici ob ograjo. Nameščena na podpornih stebrov gospodarstva valjev premikanje v aluminijastih ramp, kar je bistveno manj hrupa vrata. Uporaba kotalni ležaji enostavnost upravljanja in omogoča odpiranje in zapiranje vrat na prekine napajanje. Visoka stopnja tesnjenje vrat se doseže z tesnila. Vratnega lahko zaprti tip (iz pobarvane pločevine ali gladke pločevine z polimerni premaz), predalčni z dekorativnimi elementi, kot tudi kombiniranega tipa.
Drsna vrata so izdelana po posameznih nalog. Najpogostejša velikost vrat 4x2 m kot pomembno območje platno zahteva varno konzolo in vodila za vrata zaprtega tipa, ker je pod močnim vetrom vrata se lahko poškodujejo, še posebej v začetnem trenutku odprtja. Za nadzor drsna vrata se uporabljajo za avtomatizacijo in pogonov, predvsem nemške in italijanske proizvodnje. Avtomatsko odpiranje/zapiranje vrat se izvaja bodisi iz stacionarnih plošče ali iz daljinskega upravljalnika.

Avtomatizacija in pogoni
Večina sodobnih vrata opremljena z avtomatskim krmiljenjem sistema in elektro-mehanskih oziroma elektro-hidravlični pogoni. Sodobne avtomatizacije in pogoni v Ukrajini ne proizvaja, tako za opremo vrata različnih vrst družb, ki so vključene v njihovo dobavo in montažo, uporabo izdelkov, od prodajalcev, kot so "M", "Delma", "Normap", "Marantec", "lepo", "Sea", in druge
Strokovnjaki označi, da je oprema za vrata, avtomatizacija in vozi iz vidika varnosti in zanesljivosti, enostavnosti poslovanja (voznik ne, je, da pustite avto za odpiranje garažnih), in zaradi enotnosti napredek, vrata povečuje njihovo življenjsko dobo. Primer je na primer avtomatika "Delma", ki določa, polmer odpiranje vrat do 180 vključuje zagotavljajo visoko stopnjo varnosti photocells in magnetno zank. Ti izdelki so primerni za delovanje v klimatskih razmerah in Ukrajino. Poleg tega imajo visoko hrupa imuniteto, avtomatizacija "Delma" zagotavlja zanesljiv nadzor nad prehodom z uporabo daljinskega upravljalnika.
Sodobni pogoni imajo priročno montaža design: kako prirobnico in verige uspešnosti. V nekaterih primerih, na primer za ročno odpiranje vrat v sili, ki se uporablja za visoke hitrosti, ki je pod nadzorom mikroprocesorja sprostitev, tam bo prodor na vzdrževanje časa. Motorji so kompaktni, na primer, za namestitev strani verižni pogon "Hormann", ki se želite razdalja do najbližjega steno le 200 mm, prirobnico pogon -300 mm. Vse usmerjeno motorji so opremljeni z zasilno verige, vlečna za delovanje vrata ročno, v primeru težav. Torsion pomlad mehanizem zagotavlja zanesljivo trim in nemoteno delovanje vrata kadarkoli odpiranje in zapiranje. Gred torzijske vzmetne pocinkana, vzmeti pokrit z alu barve, drugi deli so izdelani železa, litje. Oblikovanje pogonov zagotavlja tudi mehak zagon in mehka ustavitev vrat. Motorji so lahko opremljene z elektronsko ključavnico, magnetni zank, čitalniki, kartice, magnetni trak, itd.
Vrata nadzor se izvaja z uporabo fiksnih ali daljinski upravljalnik. Obseg radijski daljinski nadzor se lahko 30-50 metrov Za kodiranje signala na daljinski nadzorni sistem, ki se uporablja digitalno kodo, ki zagotavljajo več kot 1000 variante kodiranje. Uporabo digitalnih plavajoče kodo zagotavlja neprekinjeno spremembo kodiranja, vendar pa ta sistem je dražji.
Prednosti, ki je zaprosila za mahati vrata samodejno podjetja "M", ki proizvaja več serijo avtomatizacije sistemov za različne vrste (mala swing, srednje, industrijske, prehod velikih stebrov) vrata in vrata. Najprej je priročna in enostavna, namestitev ne zahteva spremembe v design in izgled vrat. Drugič, avtomatizacije je zanesljivo zaščito elementov (trajne ohišje z koroziji odporno prevleko) pred škodljivi zunanjimi vplivi, zagotavlja gladko in neslišno in varno gibanje in ustavi vrata. Tretjič, značilnosti oblikovanja pogoni, uporaba tekoče mazivo bi opcijsko vzdrževanje avtomatizacije. Brezhibno delovanje vrata prispeva tudi dejstvo, da se ob srečanju ovira pri odpiranju samodejno blokiranje prometa, in za zapiranje - samodejno vzvratno prestavo se ukvarja. Poleg tega avtomatizacije opremljen z zanesljivo elektronsko in mehansko zapiranje in zaklepanje vrat in vrat.
Electrohydraulic pogoni "Sea" je namenjeno zasebnih hiš in industrijskih podjetij, vrata, ki so v zelo intenzivni način. Ti izdelki so nameščeni na proizvode, ki deluje v širokem temperaturnem razponu (od -35 C do +75 C - nihajna in drsna vrata praktično nobene teže, in ovire. Zanesljivost stikal "Sea", ker je motor je postavljen v zaprti tank z delovno tekočino, ki je nenehno ščiti pred pregrevanjem. Zložljive steblo skriva ne manj hermetično ohišje, tako vdorom vlage, prahu, tuji predmeti, ki so izključeni. Izboljšati zanesljivost stikal je tudi spodbujati, najprej, polirano površino hidravlični cilinder in bat palico, mazanje delovne tekočine, drugič, električni motor, ki proizvede v gibanju črpalko, tako da je obremenitev motorja, ki stalno.

Namestitev gates
Montaža vrat je precej zapleteno tehnologijo. Ta proces je treba zagotoviti, da strokovnjaki iz podjetij v tej panogi, ker v tem primeru proizvajalec zagotavlja garancijo za obdobje 1-2 let. Samo strokovnjaki so sposobni pravilno vgradnjo vrat v skladu z velikostjo odprtin. Odločilno za namestitev parametri so širina in višina, razdalja od roba odpiranje strani stene (min - 90-100 mm standard za dviganje, min - 140 mm na nizka rast), je razdalja od vrha odprtine na stropu (min - 240-350 mm standard za dviganje, 240-400 mm, samodejni, min - 150 mm na nizka rast).
Izbira prave priročnik - pomembno točko v fazi načrtovanja prostora, kot postavljeno vrata ne smejo posegati v delo v zaprtih prostorih v različnih okoliščinah. Širok razpon (več kot 10 vrst) vodniki, ki jih ponujajo proizvajalci, omogoča, da se uspešno reši problem. Seveda, obstaja rešitev za vgradnjo vrat v nestandardnih pogojih.

Operaterji na trgu
Na ukrajinski trg vrata so danes nekaj deset podjetij, ki se ukvarjajo z dobavo tujih izdelkov, in vrata, proizvodnjo, uporabo uvoženega komponente in njihove Skupščine, prilagoditev in namestitev. Največji domači proizvajalci, kot pravilo, delo z več tujimi partnerji, zato da se lahko za diverzifikacijo paleto izdelkov in storitev,. Na primer, podjetje "TEKKO-KIJEV" deluje na trgu Ukrajine deveto uro, prodaja vse vrste vrat, tako za industrijske in gospodinjske namene, kot tudi za avtomatizacijo, da jih vodilni proizvajalci "Hormann", "Marantec", "lepo". Sestavljen "TEKKO-KIJEV" delo in Montaža enote, vključene v namestitev priložene proizvodno podjetje, in najbolj izkušenih ljudi, nastavite centra za storitve. Naročila izpolnitev obdobje je 1 dan (v enostavnih zadevah) in največ 6 tednov, na nestandardnih rešitev. "TEKKO-KIJEV" zagotavlja kakovost in storitev, dobavljenih proizvodov v celotnem obdobju delovanja. Podružnice podjetja, ki delujejo v Donetska, Mariupol, Nikolaev in partnerji v vseh regijah Ukrajine.
Podjetje je "TORPAL", ki delajo v trg Ukrajine 7 let, je več kot 70 modeli garažna vrata, vhodna vrata, industrijska vrata, vhodna vrata in avtomatizacije sistemov za njih predelovalnih dejavnostih "Hormann", "lepo", "Sea". Poleg tega podjetja strokovnjakov zbira iz nizozemske komponente sekcijska garažna vrata vseh barv, vključno velikosti po meri in s cut-v Okna in vhodna vrata. Rok za izvedbo naročila ne sme presegati 10 dni. Na račun lastnih Skupščine proizvodnja "TOR-PAL" veliko cenejši. Razstavni prostori podjetja "TORPAL", ki se nahajajo v Kijevu, Kharkiv, Donetska in Dnipropetrovsk.
Kijev trdno "APC Control" oskrbuje trg z garažna in industrijska vrata "Teckentrup"avtomatika za vrata "M", ovire, avtomatska vrata.
Izdelki skrb "Hormann KG" je v tem segmentu domačem trgu vodilni položaj, zato je logično, v Ukrajini, da odprete predstavnik urada je skrb podjetja "Normap SL". Trenutno je na prodajne mreže enot, ki zajema vse regionalnih centrov in zaposluje približno 80 organizacije. V Zaporozhye in Kijevu odprl dve skladišča, v katerih je okoli 2000 m2 izdelkov: vrata, vrata in pogoni.
Podjetje je "INDEKS"delo na ukrajinskem trgu za nekaj več kot 11 let, vključeni v načrt in v proizvodnji kovinskih izdelkov, ne-standardnih kovinskih konstrukcij, vhodna vrata, dobava in montaža avtomatske opreme Evropskih proizvajalcev "Delma", "Bernal", "GfA", "O&O", "APT Kontrole za različne vrste vrat, ponuja tudi ovire, kontrolne točke, Parkirne ovire, ograje. Za izvajanje garancije in post-garancijskim vzdrževanjem izdelkov, je na voljo specializiran servis "Indeks-tehnologija".
Kijev podjetja "Cascade" je distributer več podjetij, "Hormann", "M", "lepo" in trgih sekcijska vrata in avtomatizirani mehanizmi za vrata.
Podjetje je "Steelarm"ponudbe na ukrajinski trg, nihajna in drsna vrata, ovire, turnstiles, prodaja izdelkov podjetja "M" in izvaja montažo vrata tega proizvajalca, je predstavnik podjetja "Heda", ki proizvaja drsna, nihajna, unitarnye vrata in Belgijsko podjetje "Bekaert", proizvodnja ohišja za vse vrste vrat, zunanji elementi. Poleg tega "Steelarm" potrebščine za garažna sekcijska vrata "Hormann" in veliko drugih podjetij.
VIR: BudMajster

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика