четверг, 31 октября 2013 г.

Izdelki iz kamna v moderno stanovanje.

Pulti, kamen je moč, vzdržljivost in lepote, ki jih je ustvarila narava. Mi bo na vaši ali naši skic in na vašo zahtevo koli obliki tabele-top. Kuhinja worktops marmor je pomembno podrobnost v vsako kuhinjo.






Kuhinjski pulti.
Pulti, kamen je moč, vzdržljivost in lepote, ki jih je ustvarila narava. Mi bo na vaši ali naši skic in na vašo zahtevo koli obliki tabele-top. Kuhinja worktops marmor je pomembno podrobnost v vsako kuhinjo. Kuhinjski pulti, kamen bo in trajna in lepa. Ti dve lastnosti, se odlično združuje kamna - marmor ali granit. Steni stone bo trajala veliko dlje kot katerikoli drug material. Smo vključeni v predelovalnih dejavnostih iz naravnega kamna izdelki, vključno delamo in kuhinjski pulti na posameznih projektih.

Točilne v kopalnico.
Pulti ustvarite edinstvene elegance, da vse notranjost. Kopalnica števec vrhovi poudarjajo praktičnost svoje mojstrov. Dovolj zanesljivi in edinstveno tabela vrhovi iz kamna bo vaša kopalnica mir in udobje. Tabela-vrh se lahko iz veliko različnih barv in oblik. Kopalnica števec vrhovi to je odličen dodatek za Vaše notranjosti. Izdelujemo pulti v kopalnicah na posameznih projektih. Vsako stranko bomo pomagali izbrati marmor ali granit za pulti v kopalnici. Kot pravilo, pult v kopalnico, izdelani iz enega kosa kamna z marmor ali granit. Pravilno kombinacijo marmor granit, lahko ustvarite edinstveno stvar.


Marmor okenske police iz granita.
Windowsills iz kamna so lahko različnih velikosti, barv in oblik. Marmor okenske police enega izmed najbolj pomembnih delov notranje zadeve. Odvisno od velikosti, okenske police lahko ne le mesto lončkih cvetje, ampak tudi prostor, da spremlja, kaj se dogaja okoli ali misel. Najprej marmor windowsills mora biti dovolj močna, da prenese vse obremenitve, dani na njih, in hkrati lepa, tako je bila vesele lastnike. Marmor okenske police iz ustvarja posebno udobje v stanovanju in bo del narave.

Sooča stopnicah iz marmorja in granita.
Oblikovalci dal v oblikovanje notranjosti tri osnovne pogoje: trajnost, enostavnost in lepoto. Prvi je, da zdravljenje talne obloge, ker, po kateri gremo, ne sme biti muhast in zanesljivo, ter konechno lepa. Sooča stopnice-marmor ali granit je lepo in praktično. Sooča stopnicah je eden od najpomembnejših postopkov za ustvarjanje lepote in harmonije v hiši. Granit in marmor imajo te lastnosti, ki omogočajo stopnicah, da služi zelo dolgo časa. Stopnišče-kamen je odporen na udarce, trajnosti in lepote. Sooča stopnice-marmor ali granit jim omogoča, da uspešno prilega v notranjost.


Kaminu marmorja.
Več dekorativni kamin v nasprotju s peči. Njen namen je, da toploto prostoru in ustvari ozračje, stabilnosti, miru. Kamin pomembne v našem času. Statične to je resnično zelo pomembna lastnost pri oblikovanju prostora. Danes proces proizvodnje sooča za kamin, ki je postal bolj prefinjeno. Najboljši material za sooča kamin, kot marmor je ni mogoče najti. Obrnjen kamini z marmorjem, bo v prostor ni samo vzdušje mirno in udobno in elegantno poudarjajo status lastnika. Obrnjen kamini z marmorjem, kamin, ki daje popolne in estetski videz.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика