воскресенье, 27 октября 2013 г.

Silikatna opeka. Prednosti in slabosti.

Če ste zainteresirani za enega od projektov, ki uporabljajo silikatna opeka, in sicer notranje in zunanje stene, vendar si zastavite vprašanje: kaj so ti silikatna opeka? Moram hišo, iz nje? Nato pomagala vam bom, bom na kratko povem o tem.

 
Silikatna opeka je ekološko čista, ne škodi ljudi in živali. To lahko gradijo zidove, ograje, opečne fasade in tako dalje Sestava silikatna opeka je 90% belega peska 7% - apno, 3% vode. To kaže, da opeke ne vsebuje nobenih škodljivih kemičnih spojin. In apno, ki se uporablja pri proizvodnji opeke, je naravni septic tank, ki uničuje mikrobov in preprečuje plesni in plesni.
Tako pri gradnji hiš iz peščenca, ni nobenih omejitev glede izbire oblike zgradbe, velikosti, mavca. Stavbe lastnik je free, da izberejo obliko in strukturo stavbe.
Opozoriti je treba, da ta material je nevnetljiv, celo pri temperaturi 600 stopinj Celzija, je ne zlomijo. Tako je uporabljen v zidane kamin. Ima dobre izolacijske lastnosti, zaradi specifičnih gostoto materiala.
Ta material omogoča, stene "dihajo", in kot rezultat, ne dobijo kondenzacija na stenah in vlage v prostoru. Poleg tega apna reagira z emisijami ogljikovega dioksida v zraku, in je nastala v reakcije, kalijev karbonat, ki poveča moč peščenca. Kot rezultat, smo najboljši zraka v hiši in močnejši stene.
Silikatna opeka je zmrzlinsko odporen in zato ga je mogoče uporabiti za zunanje stene. Tehnologija izdelave zagotavlja dobro umerjanje, opeko na opeko, ki se razlikuje v velikosti do 2 mm Zaradi tega je delo bolj natančen in ne zahteva veliko rešitev za polaganje sten iz silikatna opeka.
Silikatna opeka močno stiskanje, tako se lahko uporablja za stene kleti. Vendar pa je v primeru, ko je stavba, ki ni višja od 11 tla. Polaganje kletne stene iz peščenca opeke in bloki zagotavlja visoko trdnost (kot je vlage-dokazilo in prihranek stroškov. Prihranki še vedno mogoče, da silikatna opeka ni treba, da so ometane.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика