четверг, 31 октября 2013 г.

Vzdušje v spalnici

Več kot polovici primerov vzrok za nespečnost je kršitev higieno spanja. V SV'zato pred obravnavo zgolj medicinski problemi, bomo govorili tudi o razmerah v Svojo spalnico.

B

Veliko ljudi, dvajset let kasneje pa je spanje v isti potisnuto postelj, kupil še pred poroko. Če je vaša postelja več kot 10 let, mislim, da o njegovi zamenjavi z novo. Če spremenite posteljo za vas, predragi, obvezno'bodite prepričani, da bo vzmetnice stanja vezane plošče. Treba je 4 cm že vzmetnice in 30-40 cm krajši. Nekateri ljudje z nizko-bolečine v hrbtu, ki so bolj uporabne za spanje na zelo tog način. Vendar, če se boste ves teden ni enostavno počutijo, ne odvzeti sami udobja, ker ni dokazano, da koristi z vidika preprečevanju napredovanja bolezni. Verjetno za spin je bolj primeren elastično, gladko, blazino.

Poleg tega, postelja naj bo dovolj široka, še posebej, če je njen spanec dva. Ali ste vedeli, da, ko se dve osebi spanje na zakonsko posteljo normalne velikosti, nato širina postelje, so zasedli vsak od njih lahko primerjamo s širino, ki otroka negujejo. Če boste spali skupaj, poskusite, da bi dobili bed "Royal" velikost (širina 183 ali 193 cm) ali dal naslednji 2 ločenima ležiščema, in vam bo spanec boljši.

Vzglavnik

Gradiva na temo

Spanje pod krošnjami
Sanjsko
Spalnica: sfero sanj
Poskusite, da se uporablja za spanje na poceni blazino. V nobenem primeru ni nemogoče je, da uporabite veliko blazino tesno polnjene dolgo'jamo. Ta vodja je vedno v nenaravno upognjen položaj, ki lahko povzroči glavobol in nazaj težave. Lahko uporabite posebne obris blazine.

Posteljnina

Zaželeno je, da uporabite m', ki bombaž perilo. Saten listi so zagotovo lepa, ampak tudi slip in ne puščanje zraka.

Ne uporabljajte sintetike. Pred kratkim z'dokazano je, da je temna barva, spodnje perilo prispevajo k boljši kakovosti spanja.

Vzdušje

Prej se je zdelo, da je v hladni sobi boste spali bolje, ampak to ni bila potrjena. Trenutno, je verjel, da je vsak človek bi moral preizkusa in izbrati optimalno temperaturo režima. Vendar naj bi se izognili pretiranemu suhega ozračja. V zimskem času, poskrbite, da ogrevalne naprave, ki so opremljeni z vlažilniki zraka ali vsaj odda pred spanjem, na baterije mokro brisačo. Ta nasvet je naslovljena predvsem trpijo zaradi bronhitisa in astme.

Razsvetljava

Prekomerno sončne svetlobe lahko znatno poslabša kakovost spanja. V spalnici je zaželeno, da imajo temne zavese ali uporabiti zaščitno masko za oči. Hrup

Tišina v spalnici je predpogoj za miren spanec. Če Ste zaskrbljeni zaradi hrupa na cesti, predvsem avtocest, vzemi denar za namestitev novih okenski okvirji so Soundproofed.

Pazi

Mnogi ljudje trpijo zaradi nespečnosti, nakup žareče elektronske ure in jih dal zraven postelje. Boleče zaspati zvečer, so nestrpno gledala ure. Seveda v spalnici mora biti ura, ampak, če ste nagnjeni nestrpno glancing na njemu, dal mu je slišati, vendar ne boste videli. Nekateri ljudje, nasprotno, počutim se bolj sproščen, ko v spalnici je ura. Oseba, ki lahko občutek, da ni spanja na vse, ampak ko gledam na uro, je videl, da je spal nekaj ur.

Pogosto pred pomembni dogodki spanje moteno zaradi dejstva, da je človek se boji, da spanja in zbudi večkrat na noč, da preverite, ali je storitev. V tej situaciji, dal dve ali tri ure v razmaku 5 do 10 minut, in vaš spanec bo veliko bolj miren.

Kaj je spanje?

V skladu z zdravniki in psihologi, na vprašanje, kje prenočiti, ni velik pomen. Pomembno je le, da v telo je dihanje normalno, in vaš nočno obleko, si ne preprečuje normalen pretok zraka in temperatura uredbe. Če želite, da spanja gola - spanja.

Vir: salon. s

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика