вторник, 29 октября 2013 г.

Živa voda na parceli

Gradnja vodnjak ni tako težko, kot se morda zdi na prvi pogled. Da, čudes sveta fontane so mnogi, zaradi znanstvenega in tehničnega napredka.

Gradnja voda deluje (in vodnjak, brez dvoma, spada v njih) se začne s težavo, rešitev hidroizolacijo postelja ta stavba. Preprosto povedano, če obali postaje tam, boste morali ustvariti vsa pravila ribnik znanosti, ki je, glede na vse možne variante uporabe.

Na primer, če je v vodnjak zagotavlja dip v domači ribnik (ki je, v resnici, ga zmešamo z bazenom), boste morali začeti izdelavo betonskih skledo. Gradnja bazena je resna zadeva, ta struktura je potrebno sodelovanje izvedenca - Dachnik-Amaterski malo verjetno, da izpolnjujejo vse subtilnosti.

Ampak, če govorimo o gradnji akumulacijskega ni toliko funkcionalno kot zgolj estetska, je mogoče omejiti virietim ribnik, ki Omakaitse pesek posteljnina, črtami za tesnjenje butilatsetat film in dal na robovih dekorativni kamni.

Lepota vodnjak, ki je delo, ki ga zahteva, ne tako veliko količino vode. Na primer, strokovnjaki pravijo, da je možno urediti fontano. v posebnih mirovanju kad-skledo. Končal Pokal, če ni vgrajenih v tla, lahko po želji hitro premikanje kjerkoli.

Poleg tega, z ustrezno podporo in je primerno za kopanje (čeprav zaradi majhnosti, dekorativne, velikost - ne mase in en).

Ne postavljajte vodnjak neposredno pod drevesi, ker so listi onesnažujejo vodo in krši biološko ravnotežje, poleg tega korenine dreves lahko prebili film, ki bo privedla do prepuščanja vode.

Končno, vodnjak lahko, in ne na podlagi rezervoarja - ne pozabite, fontane-bowl v Sovjetski parkov. V trgovinah so na voljo studenca, iz naravnega ali umetnega kamna, ki deluje na podoben princip, iz vode ali kateri koli drugi vir. Edino vprašanje, ki v montažo konstrukcij na izbrano mesto. Za ta namen je treba kopati luknjo 5-10 cm pod raven prihodnosti vodnjak, da se zagotovi nemoteno kroženje vode. Na dno jame stresel pesek in se širi enako nepremočljiva film, po katerem je nameščen kovinski križ - base za vodnjak iz kamna. Na d-pad je dano iz nerjavečega jekla mrežo, ki ščiti rezervoar iz hit prod. V kapaciteta vode, ki gre navzdol, črpalke in povezan z šobe z brizganjem. Po tem, cev s šobo mora biti vstavljena v luknjo v kamen in kamen na kovinsko bazo - je vodnjak je pripravljen za delo.

Namesto srca gorečih črpalka


Naprava za ribnik ali drugim vodovodnim sistemom, je prvi korak. Druga izbira "srce vodnjak črpalka (eno ali več) in šobe za njim. Ta izbira je odvisna od vode sliko, ki jo želite ogledati na spletnem mestu. Pod vodo sliko strokovnjaki pomeni sliko, ki ustvarja svojo domišljijo: kaj se bo pojavil pred po izgradnji? Črpalka mora imeti kapaciteto najmanj 200 vatov. Optimalno zmogljivost območju od 850 watt do 2 kW. Več - če želite ustvariti neke vrste niagarski slapovi.

Če vodnjak postal malo, jo dodate v: delo brez vode, črpalka ne uspe.

Da bi jet želeno obliko obstaja ogromen razpon vbrizgalne šobe, cut skozi vodo. To je lahko reden vode, ali vulkana, kjer zapleteno prepletanje curki spremenijo v kapljice ali geyser (šoba s širokim outlet). Malo domišljije, malo dodatne opreme in jet vodnjak boste lahko, da nadaljuje na različnih hitrostih, kar dramatičen premor.



Vendar pa je pri izbiri črpalke in šobe, je pomembno, da ne pozabite, da je lepo vode slikarstvo" je ustvarjen samo, če poseben vodni pretok. Če oprema, namesto približno 100 litrov na minuto bo delo z dostavo samo 20, počasen tok vode, bo videti precej žalostno. Tako povezovati pravilno mere stopnja in električno opremo.

Sodobna tehnologija omogoča skoraj neomejene in priložnosti umetniške fontane. Na primer, slap se lahko izvede v obliki "voda film, ki na željo, to je enostavno projekta slike iz statičnih slik za film. In okoli ribnika, lahko postavite miniaturni uparjalnikov. S pomočjo ultrazvočne signala in membrane, ki jih proizvajajo hladno paro, ki bo večeri skrivnostno potovanje skupaj nad vodo.

Če namestite posebne svetilke, vodnjak sveti v temi noč utripa. Nastavite lahko v vodi izvirnega plavajoče lučke, ki spominja velikan mehurčki na vodi. Vendar pa morate vedeti: vse naprave morajo biti popolnoma varen, zato ga je treba uporabiti posebne vode, svetilke, namenjene za omrežja z napetostjo 12 V. Preko transformatorja, distributer, ki jih priključite na električno omrežje.

Naj se odpravijo cvetenja


Vodnjak je pripravljen, in lastnik bo moral misliti na to pravico vsebino. Voda je neprijetna lastnost, da cvet, ki spadajo listi in veje, zadetkov umazanijo. V toplem vremenu in brez promet v teden, vode, da se bodo začeli zgostitev, če želite spremeniti barvo in vonj. Algal cveti, vendar pa daje strukturo bolj naravno, vendar je vonj... Seveda, na nekaterih cubature vodnjak lahko živeli, samo-čiščenje. Vendar to zahteva alge in celo osnovnih mehanskih filtrov. Obstaja poseben filtrirni sistemi, protozoji vključujejo črpalko in filter. Filter se nahaja v osrčju črpalka ali v posebnih zabojnikih.

Za zimske vodnjak opreme, je treba odstraniti v topel prostor. Voda ostane v posodi in priključitev cevi mora biti prepustna.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика