понедельник, 28 октября 2013 г.

Če nimate kavč

Kaj iskati pri izbiri kavč? Dobro kavč mora biti udobno, prostora, m'ki, elastična in, seveda, lepa. Izbira kavč, ne preveč leni, tolikokrat, da se usedem, preden se odločite za nakup.

Vse kavč sestavljena iz okvirja, mehanizmi, viscera in tapetništvo.

Okvir je lahko izdelan iz masivnega lesa, iverne ali vezane plošče. Če želite izvedeti, kavč ali fotelj z okvirjem iz iverne zelo enostavno - kot je pohištvo ima veliko težo. Najboljša možnost - seveda, naravnega lesa. Kakovost posnetka lahko bistveno poveča življenjsko dobo kavč. In tukaj je veliko odvisno od proizvajalca pohištva. Drevesa morajo biti suhe, pohištvo, narejen iz surovega gozda, ne bo trajala dolgo. V iverne površina mora biti gladka, polirani. Svoboden iverne kratkotrajna, to ne drži montaža hitro popustiti vijake.

Če se odločite, kavč posteljo, je pomembno, da izberete njeno preoblikovanje mehanizem. Osnovni modeli kavč mehanizme, ki predstavlja dve možnosti - "knjigi" in "eurobook". Prvi načrt je bil uporabljen v številnih starih zofe. Poskrbi kavč, je bilo treba vleči sedež navzgor, dokler se ne zaskoči do sedeža in nazaj ne delajo v črko V, nato spustite nazaj, kot bi zaprli knjigo. Zofe s tak mehanizem je cenejša, vendar se je do treh let, in ga zamenjati enostavno.

"Eurobook" - kavč s hrbtu, ki je sestavljen iz velike blazine. "Eurobook" je bolj popoln mehanizem in se lahko oddali blizu stene. Poskrbi kavču, boste morali premakniti sedež na strani, ki zapustijo prostor za blazine. Nato pa nazaj unbent in jih na prostor. Tako zofe trpežne, udobne in velikosti se lahko primerja z zakonsko posteljo.

Gosto, elastične vzmeti je eden glavnih komponent dobro kavč. Ampak, če proizvajalec lahko shranite na število pomlad bloki, kavč izgubi elastičnost in slabo gospodarstvo. Tam so zofe brez vzmeti, ki je napolnjena le s peno-izdelki iz gume in tu je vse odvisno od kakovosti pene. Pena visoke gostote z dodatkom silikonski bo trajal do 8 let, latex - do 20 let. Kavč s pomlad bloki, ki lahko traja najdlje.

Kot tapetništvo sodobnih modelov, ki se najpogosteje uporabljajo sintetičnih materialov. Visoka kakovost tapetništvo - ženiljska in jate, velur in flock-velur - bolj trpežne in bolj odporni na sončno svetlobo, vlago, detergenti.

In nedvomno, kavč, ki je uspešno fit v inter'EP koristi proizvajalci ponujajo velik izbor oblik in stilov. Slike m'pohištvo pridobi prožnost in na zahtevo lastnikov zdaj lahko spreminjajo obliko. Zofe potegnil ven zaradi dodatnih hrbet, glavo in roke.



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика