суббота, 26 октября 2013 г.

Ali kiti mavca?

Ali kiti mavca?

0%
291

Pod to vprašanje, mislim, da potrebujem kiti mavca. Kot da bi si zaslužili šivov ste obvezna'nujno, da. Torej, v tem članku vam bom povedal, ko kiti mavca, in v kakšnih situacijah je priporočljivo, da se kiti le šivov.

Ko potrebujete kiti mavca:

1.

Shpaklevanie pod slikarstvo. Shpaklyuem vse drywall, boste prihranili denar na črnilo. Kot senci siva drywall zelo težko. Potrebujete vsaj trikrat, da barve, da barve drywall. In če je, da barve na kiti, vam bo čisto in dve plasti barve. Včasih tudi drywall s skoraj nevidno teksturo. Ampak, če en list drywall priviti na strop in kiti le šivov, po sliki je jasno: če šiv, in kje ne. Ta se določi glede na teksturo, ker kiti ne bo teksture, in sadra bo.

2.

Če je končna bo svetlo Ozadje. Zelo pogosto, ko visi Ozadje na gips Ploščo, na kateri prislužil le šivov, prosojne skozi stene-papir, bele in sive lise. Prav madeže od siva stanja drywall in beli kiti. Da bi se temu izognili, je potrebno, da se kiti list drywall. Seveda, nekaj Ozadja iz teh mestih ne bodo vidni, gre za grobo Ozadje, vendar ni potrebe, da eksperimentirate in tvegati. Bolje je, da se kiti vse drywall.

3.

Pred nanosom tanke plasti dekorativni omet. V tem primeru boste potrebovali tudi kiti mavca. Tanka plast dekorativni omet pripada vsem nam najljubše "Beneški". Obstajajo tudi druge tanke plasti ometa. Zato, pred pripravo stene morajo vedeti, trgovino, ali čarovnik, ki je to dekorativni omet.

Kadar je ne potrebujete, da kiti vse drywall:

1.

Pred risba dekorativni omet. To se nanaša tako ometov, ki imajo svoje obračun. Vsi uporabljajo debelo plast in pokrov v celoti stanja mavčne plošče. Tukaj lahko pripišemo, tekočina za Ozadje.

2.

Pred lepljenjem temno Ozadje. Če lepilo temno Ozadje na drywall, ki puttied le šivov v tem primeru ne bo izžarevala barve sten. Temnejše stanja drywall in lažji puttied šivov.

Upam, da vam je vse postalo jasno. In če ne bo več vprašanje: ali kiti mavca?


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика