понедельник, 28 октября 2013 г.

Kako izbrati izvijač

Izvijač je orodje zasnovano za zaostritev in odvijte vijake, vijaki, sorniki in vijaki. Za vsa ta dela je bilo opravljeno kar se da učinkovito in z najmanj napora, se morate odločiti, na kakšen izvijač bo za vaše podjetje najbolj primerno. Ta članek vam bo povedal, kako izbrati izvijač, in kakšne lastnosti bi morali iskati.

Profesionalno ali domačo izvijač

Izhodišče za določitev, kateri izvijač, pravzaprav, ki jih potrebujete, bo služila kot vrste dela, ki ga želite to instrument, ki se izvaja. Najprej bo to pomagalo, da se odloči, ali poklicnih moč gospodinjstev orodja, ki jih potrebujete.

Na primer, če mislite, da uporabite izvijač le nekajkrat na mesec, nekaj preprostega, za zbiranje in kravato, nato najverjetneje je, da boste bolj zadovoljni gospodinjstva (to se imenuje - Amaterski) izvijač. Ampak, če boste uporabljati napravo stalno, je možno, da kupite profesionalni model, ki je več moči.

Za uporabo v stanovanjih, primerna orodja, v katerem je shema naprave izvijač opremljen navora 10-15 Nm. Profesionalne opreme je navor kazalnika do 130 Nm. Poleg tega modeli, izdelani za velik obseg dela, so prav tako namenjeni za vrtanje trdih površin.

Orodja te vrste so rotacijske hitrosti, ki doseže 1200-1300 vrt. / min. In to v času, kot za redno domače delo potrebujete le 400-500 hitrost.

Powered baterijo ali izvijač

Moč izvijač tudi igra veliko vlogo, ko ga izberete. Danes, večji del proizvedene t-majice so narejene za ponovno polnjenje, vendar pa je pogosto mogoče izpolniti in model, ki deluje od električnega omrežja. V tem primeru praviloma prednost je še vedno polnilne naprave, saj z njihovo pomočjo lahko dela skoraj kjerkoli, brez razmišljanja o prisotnosti bližini delujočo električno vtičnico.

Na moč izvijač tudi vpliva na to, kaj tip baterije se uporabljajo v delih. Ja, tam so litij-ionska (Li-ion)in Nikelj-kadmij (Ni-Cd) in Nikelj-metal-hidridne (Ni-MH) baterije. Strokovnjaki menijo, da se litij-ionske baterije, ki so okolju bolj prijazne, vendar imajo pomanjkljivost, da kot slaba toleranca negativnih temperaturah.

Prav tako, when choosing, ki izvijači, da je ljubše, da je vredno, če upoštevamo, da je Nikelj-metal-hidridne baterije lahko zdrži približno 500 stroškov, medtem ko so Nikelj-kadmijeve model na dva krat več približno 1000 napajanje. Praksa kaže, da večina potrošnikov odloči t-shirts ki se je z Nikelj-kadmijeve baterije. Čeprav je vredno omeniti, da je prisotnost kadmija v napravo, ne na fizično stanje osebe, ki ni zelo pozitiven vpliv.

Pomembno je vedeti, da trenutno so izvijači, ki podpira več vrst baterij.

Razumeti, kako izbrati izvijač, morate vedeti, da različne baterije za ponovno polnjenje imajo drugačen čas. Na primer, sistem naprave z izvijačem, ki deluje v poklicno okolje, praviloma vključuje dražje polnilnike, ki jih dela za dolgo časa, in ne pustite svojih lastnikov. Domače isti model, ki imajo običajno manj časa brez ponovnega polnjenja.

Izraz delovanja power izvijač brez polnjenja je odvisen od zmogljivosti baterije, ki je nameščen na napravi: višji indeks zmogljivosti, daljše delo, ki se pričakuje od take naprave.

Nabiranje izvijač

Graf izbrane naprave izvijač odvisna od tega, kateri paket je model, ki vam najbolj zadovoljni. Na primer, lahko izberete določeno napravo ali dati prednost sistema, ki je na voljo z več prilogami. V tem primeru strokovnjaki običajno priporočamo, da se odločiš, v korist drugo možnost.

Dokazuje, da glave vijakov, ki jih običajno imajo različne oblike, ki segajo od neposrednega obliki in tetrahedral. Pri nakupu izvijač z šobe, morate le, da izberete ustrezne šobe, jo vstavite v režo za izvijač in delo.

Pri določanju izvijač, ki bo za vas najbolj primeren opomba na tak dejavnik kot uporabnosti. Je s tem pristopom je treba dati prednost ročico izvijač. Kot pravilo, vse naprave, ki imajo eno od naslednjih ročaji: "pištolo" tip ali uravnoteženo center gravitacije. Peresa, ki so uravnotežena center gravitacije, imajo visoke ergonomija in so zelo priljubljena pri potrošnikih.

Upam, da nasvetov, ki so dali za vas v tem članku vam bodo pomagali izbrati primerno izvijač, in kupite orodje v delo bodo dolgo časa, da vam služijo nujno.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика