понедельник, 28 октября 2013 г.

Načrtovanje jedilnico območij 2008-12-23 14:30:56

Gradnja in rekonstrukcija.

Načrtovanje jedilnico
2008-12-23 14:30:56

Pri načrtovanju jedilnico območij, premislite, kako jih boste uporabili. Bo to kraj rednih družinskih obrokov ali samo slovesno? Načrtovano je, da se razširi na Mizo, ko bo veliko gostov? Boste tukaj v popoldanskih urah ali predvsem v večernih urah? Poleg tega obvezno'potrebno je zagotoviti prost prehod iz kuhinje v jedilnico.

Vzdušje jedilnica, ali to je posebna namenska soba ali v dnevni sobi funkcionalno področje mora biti miren in prijeten. Nepogrešljive lastnosti trajnostnega bife, več udobne stole in ne preveč svetlo osvetlitev. Če želite ustvariti prijeten večer vzdušje bo pomagalo namizne svetilke ali sveča.

Načrtovanje jedilnico

Drevo na svojih praktičnih in estetskih lastnosti - odličen material za jedilnico. Tukaj je preprost tabela Neobee stoli in dreves'Jan tla brez preprogo ustvariti sproščeno vzdušje in okrasni predmeti, ki so lahko tema pogovora.

Posoda
Namizni pribor, kot porcelana ali steklo in Jedilni pribor morajo dopolnjevati glavni jedilnico dekor, vključno z prti, prtički, itd.

Načrtovanje jedilnico

V sodobni model klasične omare se lahko hranijo na način in pod roko posoda, Jedilni pribor in namizno perilo. Za to fit tradicionalnih snack bar, veliko omaro ali prsih predali.

Načrtovanje jedilnico

Jedilna miza priročno stoji v sredini prostora, dovolj blizu, da ogenj, tako da v hladno vreme je bilo toplo. Medtem ko imajo kosilo sedel vstran okna, tako da svetloba ne bi'je svoje oči in jih ne prekrivajte hrbtu.

Načrtovanje jedilnico

Pohištvo, dekorativne tkanine in druge podrobnosti inter'notranje zadeve, da ta jedilnico, okrašena drevesa'les opaža, udobno, romantično vzdušje.

Svetovanje in nasveti
  • Stoli z rahlo padajoč backrests bolj udobno kot neposredno.
  • Če je soba majhna, nakup zložljiva miza, ki če bo potrebno, bo fit veliko gostov. "Push" miza in par koz in plošč. Mislim, da o kavi tabela-transformer. Koristno je imeti v hiši in nekaj zložljivi stoli.
  • Ustvariti sproščeno vzdušje lahko razvrstijo " scatter " (stoli v podobnem slogu ali obliki. Posodobitev starega pohištva, perekrasit njo. Enotnost, ki jih lahko dodate, re-oblazinjenje sedežev. Enostavnih zadevah, o najljubših tkiva, bo pa komplet stoli jedilnico.
  • Če želite ustvariti čudovite učinke in dodatno razsvetljavo dal sveče pred nezastroennyi okno ali ogledalo.
  • Pam'ne pozabite, da je noč, v toplih barv svetlobe sveče lahko pokvari vtis hladne barvne sheme jedilnico.

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика