воскресенье, 27 октября 2013 г.

Ograjo, da bi 2008-10-08 15:32:25

Gradnja in rekonstrukcija.

Ograje dati
2008-10-08 15:32:25

Biti lastnik zemljišča zemljišče s hišo ali koča, vsak lastnik nepremičnine, ki se ukvarjajo z varnostjo in omejen vstop na svoje ozemlje, obvezno'bodite prepričani, da skrbijo za namestitev ograje. Obstaja veliko vrst ograj, ki uninformed kupec enostavno priti zmedeni - ne bo mogel odločiti, kaj je najbolj primerna za njega.


V tem primeru upoštevajte ograjo, da bi. Največji distribucije za dachas so razporejeni na ograji od Rabitz. Sesalna višina se giblje od 1, 5 do 3, 0 m Mrežnimi očesi se uporablja pocinkane ali z polimernih pokrivna s celicami, od 20 do 50 mm Ena izmed prvih v Rusiji naše podjetje proizvaja mreže-mreže z polimerni premaz pocinkana žica znotraj polimera. To povzroča precejšnje povečanje življenjske dobe, ograje (preprečuje rjavenje žice širitev polimer).

Pomembno pri gradnji ograjo, ima na izbiro podpornih stebrov. Stebri se uporabljajo krog ali oblikovane prerez glede na videz in obremenitev.


Za zaščito pred vetrom, za zaščito otrok pred vstopom cestišča, skriti od ljubopitljiv oči, skriti ni zelo lepih krajev lastništva (npr. kompost kup) - vsaka od teh primerih zahteva individualni pristop.

Zelo priljubljena kombinirane ograje so postavili iz različnih gradbenih materialov "Kamen, beton, opeko iz dreves'leseni polnjenje".

V tem primeru, če želite, ograjo, ne pregleduje navzven, se lahko uporablja ograjo, s trdno polnila iz lesa ali valovit karton.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика