понедельник, 28 октября 2013 г.

Za pomoč "instrumentaljustin" 2008-12-23 16:15:22

Gradnja in rekonstrukcija.

Za pomoč "instrumentaljustin"
2008-12-23 16:15:22

Da bi izbrali pravo orodje, najprej morate razmisliti, podrobno načrtovanje, tehnične značilnosti in pretehtati vse prednosti in slabosti, da odloči v korist bolj donosno model.

Torej, če govorimo o tem, vaje, najprej je treba opozoriti, da redno vzorci, ki se ne proizvaja več. So se nadomesti z mehanizmi vpliva, ki stanejo več kot enkrat normalno, ampak na tehnične lastnosti znatno korist. In če boste poskušali obnoviti proizvodnjo konvencionalne modele, ki naj bi nadomestili opremo, ki potrebujejo veliko naložb in, navsezadnje, njihova cena bo presega stopnje na sodobnih prijemov, tolkala. Zato menimo, načelo delovanja in seznam tehnične zmogljivosti najboljša vrsta električnega orodja.

Na primer, montaža plastike, kovine ali dreves'lesene elemente, ki jih bo potrebno storiti, da z'dnannya nekaj lukenj. Medtem ko običajne vrtalne šok funkcija ne boli, je izklopi ustrezen gumb v orodni vrstici. In šok komponente, ki jih potrebujete za vrtanje zelo težko dele, kot so opeke. Ker ga ne uporabljate, le "premagati" potrebne luknje, vendar tudi bistveno zmanjša kompleksnost.

Zdaj poglejmo analizo, kakšne prednosti dobiš pri nakupu udarec. Najprej, možno je vrtanje v težkih materialov, kot so marmor, beton, in drugih vrst kamna.

Zelo pogosto se v procesu gradnje ne vse vrste niše v stene in tla. Za ta namen zelo primerna možnost, vaje za delo z noži. Obstajajo tudi postopno model, mešanje in rotacijsko funkcijo in chiselling kot jackhammer.

Pam'ne pozabite, preden izberete prvi ali drugi tip orodja, ki jih bo treba razumeti, kaj je njihov glavni razlike. Tako za električni vaja je značilna prisotnost par grupowy mehanizmov, ki so v neposrednem stiku drug z drugim in začne delovati šele, ko jo vklopite način napada. Zato je v trenutku, ko je vaja se začne za interakcijo s površino, se počutite majhne skoke. To načelo ni zelo ugodno iz praktičnega vidika. Ker boste morali poravnati za skromno amplitude in preživijo veliko napora za delo z tverdogo podrobnosti. Če želite uporabljati svedrov vpliv je zelo donosen iz ekonomskega vidika, kot čas postavke star kolesa obrabijo hitro in za normalno delovanje orodje, ki ga morali zamenjati.

Za zaščito sebe od zgoraj navedenih negativnih vidikov lahko daje prednost udarec. Njegov mehanizem ne samo električni, ampak tudi pnevmatski lastnine, ki po mnenju strokovnjakov, postane podoben avtomatsko orožje vrste.

Za vse svoje moči vaja je zelo odporne na obrabo in če vam bo le vrtanje lukenj, silami bodo služili ne eno leto. V tej luči brezpogojne prednosti vaje pred udarne vrtalne obstaja le en "a" - prva je bistveno dražji. In to dejstvo ni odvisna od proizvajalca ali modela električnih orodij.

In za vrtanje in perforators potrošni je vaja. So bolj odporna, udarec vsebuje ustrezna raven podrobnosti. Tako vrtalniki vrtalniki bo vredno manj in se jim ne kot kakovost. Uporaba vaje običajen tip za izvajalca izključi, ker on je poseben montažni sistem, v katerem vaja izviren način z'skupaj z vpenjalno glavo. Edini izhod je adapter, ki po nizki ceni vam bo omogočilo, da znatno prihranite na račun materialov. Vendar adapterjev, ki imajo običajno velike velikosti in v kombinaciji z drill niso priročno zbiralnik. V tem primeru je zelo neprijetno za izvajanje običajne vrtalne in brez možnosti udarec, da bi dosegli pozitiven rezultat ne bo uspelo.

Po analizi zgoraj smo lahko izdela en zaključek. Da bi se mogli odločiti v korist udarec ali postopek, boste morali vnesti vrsto in znesek načrtovanih del. Če to vrtanje dreves'lesenih in kovinskih konstrukcij, najboljša rešitev je, drill s šok mehanizem, in če boste morali narediti konkretne ali Kam'lesene stene in tla, potem je bolje, da plačate več, ampak, da bi dobili kakovostno orodje, ki bo omogočilo, da prihranite čas in trud.

Za oceno naprave lahko tudi tehnične značilnosti, kot so moč, hitrost, tako pri delu in v prostem teku, možnost regulacijo vrtenja lastnosti prestavo in seveda priročno mesto, ki poskušajo vam napad.

Posebnost vaja je predvsem v prisotnosti streliva različnih vrst. Tako, da bi zgradili vrtanje v prestavi kartuše boste morali uporabiti poseben ključ, brez ključa vnesite omogoča povezavo vaja nekaj gibanja roke, vendar na Splošno, se teh dveh vrst, ki so univerzalno strukturo, zato lahko z vsemi prilogami.

Postopno in zato dražjih modelov vaje opremljen s posebno elektronsko mehanizmov, ki uravnavajo rotacijo in hitrost vaja odvisno od gostote materiala.

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика