понедельник, 28 октября 2013 г.

Brivnik ali kosilnico? 2008-12-23 16:15:53

Gradnja in rekonstrukcija.







Brivnik ali kosilnico?
2008-12-23 16:15:53

Standardni nabor orodij, ki služijo za zbiranje (košnja) zelišča predstavlja kosilnice in manj znane trat. Njihove glavne lastnosti so na voljo za motorje od dveh vrst: delo na električno energijo in bencin. Govorimo o trat najprej moram reči, da so njegove specifikacije malo slabše kosilnice.

So opremljeni z mehanizmom, ki izvaja rezanje trave s hitro gibanje akutna disk, ustvarjene iz kovine ali plastike. To je iz tega elementa je odvisna od površine, ki je lahko hkrati ročico, rezilo. Udobje ta tip tehnologije je v možnosti uporabe posredno ali navadni boom in roko vse oblike, ki bodo pomagali zmanjšati prizadevanja med delovanjem. Zaradi trdne mase brivnik svojo potrebo po delu.

Glede na kosilnica je nemogoče, da ne opazite, da je bolj donosno predstavnik vrtne opreme, v primerjavi z brivnik. Tako, uporabljate to napravo, boste dobili možnost, da nadzor ne samo celotnega območja, ki obravnava kosilnico ob istem času, vendar višina zelišč'lesne talne obloge, ki ostane po košnji. Za to boste morali, da bi obvladali osnovne sisteme ročaj in kolesa, ki se lahko zaskoči v položaj, ki vam najbolj ustreza.

Moč stroja je odvisna od materiala, iz katerega so glavni električne dele. Najbolj pogosto te vrste kovine, plastike ali polipropilena posebne vzdržljivosti. Pam'ne pozabi, od tistega, kar je moč, ki jo berate kosilnico najprej je odvisna od hitrosti vašega dela in njeno intenzivnost.

Primerno je po preučitvi dveh glavnih vrst vrtnih strojev narediti nekaj jih primerjati. Na primer, prvi in drugi pralni gumb start, konzole, pa taka pomembna možnost : avtomatski pretok črte, je le brivnik.

Vendar, kosilnica kot dodatne značilnosti je mehanizem za obdelavo cut travo v majhnih komponent, ki po sprostitvi krepitev rodovitna plast tal. In nekateri modeli se lahko pohvali z najbolj naprednih možnost - zračenje, ki je posebno obravnavo travnik, uničenje svojih zastarelih za redčenje. Čiščenje s kosilnico se lahko zelo enostavno opravilo, če nastavite funkcijo zbiranje trave v poseben zabojnik.

Brivnik se šteje, da je udoben in funkcionalen stroj, košnja trate, hvala za prisotnost humeral pasu vrsto in značilnosti višina mehanizem usklajevanja v skladu s svojo višino. Tako za ene in za druge vrste strojev, je najbolj ranljive mesto, za katero je značilno hitro obrabo in zato zahteva regulyarnoi zamenjavo. Kosilnica je poseben nož, in za rezilo - rezilo.

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика