суббота, 26 октября 2013 г.

Tla vinil

Tla vinil

Trdna vinil prevleko, ki je odporna na obrabo in privlačen za videz. Preprosto rečeno. Potrebujete natančen tloris, orodja in materiala.

Tla vinil
V kuhinjo / jedilnico, tla so hitro izrabljena od hoje in onesnaževanja, tako enostavno, da skrbi za vinilne talne obloge tukaj je kot nalašč.

Popolno zajetje listov vinil enostaven za čiščenje, kar je pomembno za kuhinje, kopalnice, hodnike in spalnice. Izberite material, ki je lahko katero koli barvo, teksturo in vzorec, vključno z vrstami, ki posnemajo tradicionalno ploščic, marmorja in lesa.

Obstajata 2 vrsti stanja vinil - standard na trdni podlagi in m'ki, toplo pod nogami in elastična.

Listi so širine 2, 3 in 4 g (79, 118 in 157"). En list, da lahko pokrivajo zelo veliko sobo, čeprav z veliko materiala za delo ni zelo priročno.

Veliko vrst stanja vinil stack brez lepila. S'utochnite pri nakupu, izbiro manj zamudno materiala.

Ne glede na vrsto vinil tudi vodilne v vrata, da se določi "prag" kovinski trak za kritje ne "zadiraka" pri hoji.

Tla vinil

Za nakup vinilnih roll, dovolj za pokrivanje tal brez spojev in "lise" v hladilnik na odprtem, ukrep največja dolžina in širina prostora in dodajte vsaj 20 glej Narisati tloris, merilo 1:20 in dal na to v vseh velikostih.

Če je slika na ovitku je velik rapport, ga postavite v središče v prečni smeri nepopolnih rapport obračunane na nasprotni strani. Običajno na etiketi označuje širina odnosov.

Če to ni mogoče, naj uporabi isto krpo vinil velikosti in oblike sobe, dal na načrt optimalno lokacijo za sklepov. To je na križišču premaz nosi ven hitreje, zato izberite mesto, stran od vrat in drugih območij intenzivne uporabe. Na segmente, dodate nekaj centimetrov, da se prilega v sliko, matiranje in prekrivanja.

Korak 1

Ležala vinil narobe obrnjena navzgor v prostorno sobo ali na ulici, v udobno, čisto mesto (če je vreme dobro). Po obsežnih načrt, da označite pero na vrstice, in nato razrežite z ostrimi škarjami ali nožem-jamb vse robove pustimo nadomestila za 10 cm (4 cm) na vsaki strani.

Korak 2

Vrnitev vinil v ohlapno tuljavo in premikanje v prostoru in za tla. Ga pusti na 1-2 dnevi "aklimatizacije". Če je hiša, je hladno, vklopite ogrevanje na vinil je postal bolj prilagodljiv.

Korak 3

Razširite roll, dal na namesto obrnjeni navzgor. Za obrovnyat vzorec na najdaljšo steno ali prevladujoč element. Pogled od zunaj (od vrat), pravilno iz vinil, če je potrebno, popravi. Postavite ga tako, da se vsi robu območja so bile višje za 10 cm (4 palca).

Korak 4

Tla vinil
M'kaj krtačo odstranite zračne mehurčke. Bi škarje kosi na vseh koncih in narežemo vinil na robovih, tako da se prekrivajo 2, 5 cm (1 palec). Potem pa naj vinil gosto naselili v mestu med tednom. V tem času sobo lahko uporabljate kot običajno.

Trdna vinil je treba uporabiti za čista, suha, gladka tla. Nobenih izboklin in vdolbine prej ali slej se bo počutil, in vlažnost povzroči gnilobo Fundacije. O uvedbi na vinil, strešnik, check in lepila, ki se ohlapno drži ploščice in zaspatia vrzeli.

Tla vinil
Vinil "pod parket poceni premaz v primerjavi z parket ta, z drevesi'lesene deske.

Rezanje

Za rezanje in obrezovanje robov vinil uporabite oster nož ali poskusite ostre kuhinjske škarje. Če je mogoče, naredite prvi rez v sobo, večji kot tisti, ki ga bo treba popraviti. Vas in na prostem, v lepem vremenu.

Obstajata 2 načini rezanje vinil podometno na steni - postavitev z scribere in brez oznake. Strokovnjaki običajno ne uporabljajte scribere, in takoj zmanjšati krpo iz vseh strani, ampak, če ste nikoli ni ukvarjal z njim, boljše prileganje, vsaj za najdaljšo strani z scribere.

Najprej poskusite prakse za rezano majhen kos vinil, nato pa začeli z delom.

Korak 5

Tla vinil
Dvig vinil v vogalih in označite kotu točke. Na notranji vogali, da diagonalno kosi točk, nato razrežite kotu črko V. Vinil je treba vključiti v kotu. Na zunanjih kotičkih, da navpični rez do oznake, cut V kotu. Vinil je m'radi krog vogala.

Korak 6

Tla vinil
Malo stran plast vinil iz najdaljšo steno, obrovnyat ali prilagodite sliko. Dal na robu vinil steno dreves'leseni blok. S svinčnik ali pero, narišite črto na zunanji strani bar vzdolž stene. Cut vinil na to vrstico in jo dal v mesto, pred baseboard. Oznaka in narežemo na drugi rob.

Korak 7

Tla vinil
(Izbirno) Pritisnite vinil • tesno, da je kot med baseboard in tla z dreves'kos lesa ali kovine vladar. Potisnite nož rezilo-Kosyachkov na robu bar ali vladar in cut off presežek vinil. Če vam je ljubše, da delo s škarjami, da vinil, označite line vmesnik baseboard in odrežite obris.

Korak 8

(Izbirno) Če je potrebno, nanesite lepilo na napačni strani vinil prevleko, navodilih družbe. Lepilo celotno vinil, ga prepognite na pol, dal lepilo na napačni strani, upognite hrbet in push. Nato proces drugi polovici. Če bo treba storiti le Krai, v primeru, da je enostavnejše: bend regiji, nanesite lepilo, pritisnite navzdol na tla, z barom, zavit v m'kaj krpo.

Korak 9

Tla vinil
M'kaj gladko brušena površina iz centra za robove za odstranjevanje zračnih mehurčkov. Namestite matico v vrata, ki vinil ni bilo postavljeno in je ne gre odreči.

Posebna tehnika

Ko o vinil prevleko, je včasih potrebno, da bi se izognili ovire (na primer morskih školjk). Da bi fit vinil, da svoje vezja, proizvodnja kartona, predloge in povlecite oris materiala. Če v majhno sobo, več ovir velikosti manj kot 2 m (79 palcev), je lažje in bolj praktično, da cut in pečat s trakom več delih papirja tako, da pokrivajo celotno površino tal in krite ovire. Lahko uporabite ta dokument premaz kot predlogo, ko cut vinil.

Tla vinil
Lahko kupite vinil z različnih modelov, vključno z simulira lepa strešnik.

Za iskanje po vsebini malo o'predmeti, kot so cevi, merjenje njihovega področja, označi njihov položaj na načrt in premakniti na vinil.

Včasih oblike in velikosti prostora, zahteva ne enega, ampak več listov vinil. V takih primerih je zelo pomembno, da pečat sklepov dvostranski lepilni trak ali lepilo na rob vinil je bil ne gre odreči.

Tla vinil
Za izogibanje. Izrežite vzorec iz lepenke ali papirja (je bolj priročno); rezano v oddelkih in pritrdite trak. Postavite predlogo na vinil, rez vzdolž obrisa s pomočjo nož-Kosyachkov. Da, ravni rez na robu vinil, kjer je najmanj opazen, na primer za korito.

Tla vinil
V doorpost. Push profile predlogo post, premikanje trakovi, tako da jih je potrebno obrazec. Prenos obrisi na vinil, trim presežek materiala.

Tla vinil
S'enotnosti stanja vinil. Prilagodi sliko in prekrivanje treba zagotoviti za dodatek. Ležala na sosednjih listov v mestu s prekrito 2, 5 glej Z nožem-Kosyachkov in jekla vladar cut zahlestnula robovi, odstranite prevleko. Spodnji kraj dvostranski lepilni trak ali plašč tla, ki jih lepila. Stick vinil talne

Tla vinil
Cevi. Premikanje vinil cevi. S pomočjo kvadratne ali linijo znamke na obeh straneh položaj cevi na vinil. Določitev oddaljenosti od stene cevi, prenos mer na vinil med dvema znamk. Nož-cut sklepov v vinil okroglo odprtino, potrebnih premer. Od njega, da rez v smeri steno.

Tla vinil
Nenamerno kosi. Cut kos obojestranski lepilni trak in s palico na spodnji strani vinil skupaj zarezo. Odstranite iz trak zaščitni papir in palico vinil talne obloge gor. Nato nanesite tanko plast lepila na vrhu cut'priključite robovi na vrhu.

Odbor

Prebijanje iz odprtine za cevi

Če imate segment cevi za enak premer kot cevi v kopalnici, z njim za prebijanje lukenj v vinil. Označite položaj cevi. Sharpen datoteke notranji rob cevi. Pod vinil dreves'Jan ploščo, dal cevi na vinil med oznakami. Udaril s kladivom na drugi konec cevi, akutni in spodnjem robu se bodo zmanjšali vinil.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика