вторник, 29 октября 2013 г.

Streh popravilo Kijevu, montaža streh, hidroizolacijo strehe, strešna dela, stroški strešne kritine, kritine.

Naše delo
  • Zidane hiše-koča
  • Okvir hiši-koča
  • Drevesa'kamnita hiša-koča
  • Termodom
  • Fasade
  • Vrh hiše
  • Streh popravilo
    M', ki strešne kritine
    Razdalja strešnih
    Mansardno streho
  • Popravilo stanovanja, pisarne
  • Interior design'jer
  • Electromontazh
  • Industrijski podi
  • Nepremičnine
  • Cene za dela,
+38 (044) 223-25-08

+38 (067) 445-08-25

ab * zabudova. kiev. ua
Nalaganje...

Nalaganje...

Vrh hiše

Na vrhu hiše. Krovska dela in materiali

Naše podjetje izvaja vse vrste gradbenih del ( streh popravilohidroizolacije streh, in tudi prodaja kritine, načrtuje in izvede namestitev na streho, sistem odvodnjavanja. Z uporabo naše spletne strani, vam predlagamo, da kupite kovinske ploščice, polimerpeschanoy strešnik, prilagodljiv (m') strešnik Tegola, Ruflex, IKO, plastično in kovinsko vezavo sistema, Mitten vinil tiru in Nailite, in mnoge druge strešne kritine in gradbeni materiali . S pomočjo naše strani lahko prejmete operativni posvetovanja strokovnjakov na področju izvajanja gradbenih del, in izbor kritine.

Vrh hiše je eden izmed najbolj pomembnih elementov vsakega doma. Pravilno izdelane strehe - zastavi vzdržljivost in moč arhitekturni projekt vseh zahtevnosti. Zato je kombinacija pravilna izbira potrebnih kritine in osebja za strešne kritine dela, je ključnega pomena pri načrtovanju postavitev strehe. Streh popravilo Kijevu, montaža streh, hidroizolacijo strehe, strešna dela, stroški strešne kritine, kritine.

V naše klimatske razmere ena od najboljših možnosti je prilagodljiv strešne kritine (na sliki). To je posledica ne samo sprejemljivo ceno ploščico in svojo odlično operativne značilnosti (ne gorijo, zaprti, ne bojte nepredvidljivosti vremena), dejstvo pa je, da prilagodljiv strešne kritine in kocka je kritine na najboljše razmerje cena / kakovost.

Veliko priljubljenost med našimi strankami uporablja ploščice so treh vrst: polimer-pesek, pasovec (razredi Tegola, Ruflex, IKO) ter kovina (kovinski). Je zanesljiv, sodoben in okolju prijazen kritine. . Tukaj lahko kupite kritine z vsemi potrebnimi lastnostmi in barvne rešitve.

Kritine.

Obrača na naše podjetje, boste dobili kritine, popolnoma usklajen z vsake druge, z vidika oblikovanja rešitev in tehnične lastnosti. Celovit pristop k prodaji strehe in namestitve nam omogoča, da nudimo najboljše cene in visoko kakovost. Svetovalci naše podjetje ima številne izkušnje na področju strešnih oblikovanje in izvajanje gradbenih del z uporabo sodobnih materialov, kritine. Ko bodo lahko svetovali. Naši strokovnjaki z veseljem bodo vključile, priprava izračunov, izbor potrebnih materialov in namestitev svojo streho "ključni". Vse kritine, ki jih ponujamo našim strankam, certificirani v skladu z mednarodnimi standardi.

Celovit pristop

Strankam nudimo kompleksni pristop k oblikovanju strehi hiše, izbor kritine in stropna montaža. Mi smo v celoti odgovorni za vse faze projekta. Kakovost kritine, točnost izračunov, in strokovno znanje strokovnjakov na namestitev - vse to so dejavniki, ki pod nadzorom nas v vseh fazah dela.

Prevzemanje odgovornosti za rezultat, smo skrbno preveriti, in nato preverite delo, ki ustvarja svojo streho na vseh njegovih stopnjah. Nadzirate lahko erekcijo vaše strehe skupaj z našimi strokovnjaki, in se lahko zanesejo na strokovnjake.

Jamstva

Najboljše zagotovilo naše delo je streha hiše zgrajene za naše podjetje že več kot 5 let nazaj. Njihovo stanje je zdaj glavni potrditev dejstva, da smo to naše delo učinkovito in v dobri veri. Seveda to ne odpravijo formalne obveznosti'obveznosti - vsem strankam ponujamo pisno garancijo na vse materiale in popravila. Če ste še vedno v dvomih - nič ni boljšega kot da bi zagotovili kakovost našega dela s svojimi očmi.

Dejanski prihranki.

Vsako konstrukcije in strešne kritine delo - je področje, na katerem brezvestnih izvajalec ima vse možnosti za neupravičeno povečanje cen. Njegove metode je uporaba slabe kakovosti, ponarejenega materialov, ki so večinoma preprosto nevarno za nadaljnje izkoriščanje; polnjenje za delo, ki ga opravi brezplačno, prodaja odvečni gradbeni material, ki se uporablja med namestitvijo; navadne kraje in "zaslužka". Stroški gradbenih del - ena najnižjih v, Kijev, ukrajina.

Začetne ocene v naši družbi nikoli ne "pridobi" dodatni stroški za dokončanje projekta, izračun materiala in njegovo dostavo na mesto'CT vedno brezplačno, in če po zaključku del na namestitev, boste imeli neporabljenih kritine, bomo nakup, ki jih od vas po ceni prodajo. Tako, zaradi celovit pristop k izgradnji strehe in izvedba kritine, naše podjetje vam ponuja realno varčevanje v gradbeništvu, ne da bi žrtvovali kakovost materialov in izvedenih del.

  Vsi naši odnosi so dokumentirani

  1. oder je proračuna, ki odraža vse načrtovane dejavnosti, količine materialov, ki se uporabljajo.
  2. faza - sprejem zakona o količinah s "Stranka".
  3. faza - sklenitvi pogodbe, kadar so obvezni'odražajo nujno vseh pravic in obveznosti,'ASCI nevihta. Ocena je sestavni'capacious del pogodbe. V obliki aplikacije lahko izdelani urnik. Urnik financiranja in dostavo materiala, itd., Vse spremembe, ki nastajajo v procesu dela, ki se odraža v dodatnih sporazuma.
  4. faza - izvajanje kompleks popravila-gradbena dela.
  5. faza - znak dostavo - prevzem izvršenih del.

Po podpisu "Zakon o", da začne zakon garancija'podjetje asana.

Vstopajo v pogodbena partnerstva, smo poskušali s'izvedeti, popraviti in da izpolni vse zahteve naših "Odjemalec".

Glavni elementi strehe (kliknite za povečavo):

Streh popravilo Kijevu, montaža streh, hidroizolacijo strehe, strešna dela, stroški strešne kritine, kritine. Streh popravilo Kijevu, montaža streh, hidroizolacijo strehe, strešna dela, stroški strešne kritine, kritine.


Vir: http://www. zabudova. kiev. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика