четверг, 31 октября 2013 г.

Svoje oblikovalec. Spalnica. Otrokom. Veža

Vzdušje v spalnici naj kraj za sprostitev po delovnem dnevu za močan dvig zjutraj. Vse, kar je nujno je, da se tukaj doma, tako tudi v najmanjših prostorih Boste počutili udobno. Torej, če nekaj ne ustreza, potem pohitite do prilagoditve.

Sanjate o novih postelj, vendar je drag nakup. Svet bo pritožba - vprašaj okoli s prijatelji ali iskanje v komissionka uporabljajo kovinski usgov'I obnovljeno. Ali prosi moža, da bi vezane posnetek, nato fit svoje razkošne tkanine: žamet, svila ali umetnega semiša. Dati prednost visoko usgov'I: to je odličen način, da vizualno dvig zgornje meje in da se dodeli dodatna postelja.

Na Splošno, poskusite združiti različne tkanine - svila in žamet, sijajni in Mat. Ta način bo prostor zaseden in bo prineslo želeni učinek.

Romantična narava bo navdušil iz krošnje nad posteljo. Potrebujete le krog kovinski okvir in belega tila ali proti komarjem. Dodaj ženskosti bo pomagalo izobilju v dekor prostora trakovi, vezalke, trakovi in rože. Lahko okrasite ogledalo, odeje in blazine, skrinjice, vaze, foto okvirji, odtenek namizne svetilke ali cvetlični lonček. Če ne veste, kako to storiti sami, pojdite v najbližjo knjigarno.

Priporočamo, da bi dobili namizne svetilke. To ni le predmet za dodatno osvetlitev, ampak tudi čudovit element dekor, ki krasi spalnice v dnevno.

Ženske ponavadi posebno pozornost nameniti dekoracijo oken. In ne zaman - da je skoraj vse tako hitro preoblikovati prostor. Luksuzni zavese v krat, wall-na steno na prvotni napušči pogled neverjetno. Ne zamudite s platnom lepo, če tkanino, ki je nekoliko zbrali na tla.

Nadrejenim, s posebnim občutkom se nanaša na ureditev otroški sobi. Želim otroka hiša je bila udobno, toplo, varno. Poskusite ustvariti čudovito vzdušje.

Igre na tla lahko naredili še bolj zanimivo, če:

  • če želite spremeniti na pluta talna, ki, poleg mase koristne lastnosti, je lahko zelo zanimiv pogled - na primer s sliko v znak iz vaše najljubše pravljice ali geografske karte;
  • ležala na tleh preproga, podložene, kot na raceway, ali načrt skrivnostni grad;
  • nad nevtralno pokritost vrgel majhno volnene odeje s slikami živali, številke, črke.

Katero od možnosti bo vam ideje za avanture.

Zgornja meja se lahko izda v obliki neba s soncem in oblaki. Če želite to narediti na modrem ozadju, neodvisno pripravi potrebujete o'predmeti ali izrežemo iz papirja, barve in priložite nit do stropa.

Zavese se lahko obrnejo na ministrstvu za finance - zavihek na barvne tkanine žepi, v kateri otrok bo dal vse potrebne podrobnosti.

Ozadja posodobitev je pravzaprav preprost: nakup svetlo meji z veliko sliko in se držijo starih Ozadje v celoti ali le posamezne motive.

Na eni steni poskrbi razstava otroških slik. Za ta namen izbrano sliko je v dobri baguettes - presenečeni Boste, kako dostojno in končnih izdelkov se lahko pogled na delo z otroki. In, da se znebite zaskrbljenosti za varnost Ozadje, da grafiti površina: barve sten s posebnim mat barve za šolo plošč. Otrok bo vesel, da se pripravi, da ne bo dodatnih težav.

Načrtovanje in ogled hodnikih, kot pravilo, je pustil veliko od želenega. Ampak kot gledališče, se začne z obešalnik, in Vaš sobah, bo mnenja, komaj prestopili prag. Tako svetlo, veselo, z izvirno risbo vnos pad bo takoj nastavite gost v želeni način.

Zaprite koridor razdeliti po dejanski input in stanovanjskem področju. Dal 1-2 metrov na pragu keramične ploščice. Prejeto bo takoj videti jasno črto, da ni treba hoditi v čevljih. Poleg tega, strešnik je veliko bolj stabilen in lažje čiščenje kot laminat ali parket.

Gradiva na temo

Svoje oblikovalec. Kuhinja. Kopalnica
Svoje oblikovalec. Salon
Otroška soba: evolucijo slike od
Otroci: 10 sobe v enem
Da prihranite prostor, spremenite vratca za drsna. To bo trajalo le nekaj centimetrov v pasu, ampak bo dala prostoru skoraj 1, 5 metra prostora.

V stari vgrajeni omare, mi bi se preverjanje vsa vrata, na vrata-polkna. To je zelo lepo in funkcionalno - dolžniško-lastniško in prostori za skladiščenje in bo vedno prepir.

Irina Makarevich



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика