вторник, 29 октября 2013 г.

Oprema za čiščenje vode

Narava ni tako čist, kot je bil še pred dvajsetimi leti. Vsako poletje smo žal lahko ugotovimo, je okužba naših gozdov, jezer in rek. Ko se sneg topi v pomlad, iz polj in kmetij oprati kmetijskih odpadkov. Celo leto smo se ukvarjajo z industrijsko onesnaževanje, odlagališče brez posebne zaščite aquifers. In če ni nobene zaščite, vse pride v vodi: vodnjaki, plitvi vodnjaki.

V mestih so sistemi za prečiščevanje vode cele rastline, ki zagotavlja odstranjevanje nečistoč iz vode in kloriranje, da se zagotovi, da voda iz pipe ni kontaminirana z mikroorganizmi. Res je, vsi smo seznanjeni ni zelo prijeten vonj klora, temveč. zdravje je bolj pomembno.

In kakšno je stanje, v podeželskih območjih? To je varno reči, da voda iz dobro ali vrtina, pregleden, vonj zmrzali, ne klor, varen in uporaben? Ne, ne vsebuje škodljivih nečistoč? Ni skrivnost, da v mnogih podeželskih hiš in državo koč ne drago vodovod, zamašen pralni stroj, vroče kadi, hitro postavljanje obrisi toplo vodo kotli za centralno ogrevanje, kotli in voda ima rumenkast odtenek, slab okus in vonj. Vse zaradi visoke vsebnosti nečistoč, zlasti železa, trdoto soli, in bakterij, ki lahko živijo ne le v hladnem, ampak tudi v vročo vodo.

Zdi se, da je izhod je znan: to je treba dati filtri. Eno je, samo da izberete podjetje,. Naloga je preprosta - da bo voda čista in primerna za pitje, pranje, polnjenje bazenov in t. d. In videti več to problem, da se ne dotaknete. Nikoli.

Je rekel - done. Podjetje je ugotovilo, da denar, ki je plačana, oprema, nameščena, voda je čista. In nenadoma, po letu in pol, ko garancijo oprema že končala, vode pokvarijo. To postane še slabše, kot je bil pred namestitvijo filtrov.

Ampak Hej, dovolj o žalosten. Poglejmo, kako namestiti točno tisto, kar potrebujete (ne več in ne manj) in da je delal zanesljivo. Naj se ukvarjajo z začetkom.

Začnimo s kratkim informacije o podjetju <ECOservice Tehnohim-M ", in da je, zakaj. Podjetje je bilo ustanovljeno z vodilnimi strokovnjaki iz Ministrstva za kemično industrijo, ki delajo na težave čiščenje vode od leta 1991. Bilo je veliko razvoja, implementacije. In ko v Rusiji se je zdelo, uvoz filtri in oprema, se je izkazalo, da ni vse od njih lahko dela v naših razmerah: in nečistoč veliko več, in električne energije poljubnega. Moral razumeti in izberite med opremo številnih podjetij-dobaviteljev najbolj zanesljiva in najbolj obetavnih. Poleg tega je bilo potrebno oblikovati dodatne edinstvene tehnologije in naprav, da se popolnoma prilagodi zunanje opreme za naše razmere. Naloga ravna. Sedaj podjetje izbere in namesti, tako doma (vključno z lastno proizvodnjo)in uvožene opreme. Pomembno je, da vse te opreme smo preverili in menimo, da je zanesljiv. Tako izkušnje podjetja strokovnjakov je težko precenjena, njihove nasvete spodaj, razkrivajo nekatere skrivnosti za prečiščevanje vode, ki lahko zagotovi pravo pomoč.

Kako ugotoviti, sestave vode. Odgovor je preprost. Boste morali gredo mimo voda, do analize organi, podjetje, specializirano za analizo vode, ali, še bolje, organizacija, ki ponuja izbor in montažo opreme za obdelavo vode (zdaj je ta storitev je na voljo za večino teh podjetij). Rezultati analize so v primerjavi s GOST in ugotavlja kakovost vode. Če vsebina nekaterih admixtures presega dovoljenih norm, njihova odstranitev je potrebno, in to pomeni, da boste morali, da bi dobili čiščenje sistema.

Da bi testa rezultati so bili natančni, moramo poskusiti, da bi vzorcih iz vrtina ali vodnjak v laboratoriju čim prej, po možnosti v nekaj urah. Če želite preprečiti klice, in nečistoč, ki od zunaj posoda za vodo je treba temeljito sprati in tesno zaprt pokrov.

Kako izbrati opremo za čiščenje vode. Če rezultati analize vod kaže potreba za čiščenje, je čas, da začnete izbiro filtriranja sistem. Tako pomembno stvar, bolje je, da zaupa strokovnjaki podjetja se odločite za nakup in namestitev opreme. To pomeni, da moramo izbrati ustrezno družba. To mora biti organizacija, s izkušenj, pozitiven ugled na ruskem trgu, in svojih zaposlenih, ki so odgovorili na vsa vaša vprašanja in ponujajo več možnosti za čiščenje vode. Podjetje je dolžan nositi garancijo za opremo, dobavljeno. Zaželeno je, da družba lahko opravljanje dela na namestitev in zagon izbranega sistema <ključni>.

Ko podjetje je ugotovilo, potem delati na opremi izbor se začne z opredelitvijo maksimalni pretok vode, tj. količina porabljene vode na kraju največje življenjske skupnosti (običajno meri v kocka. metrov na uro). Jih je treba upoštevati, da ko je eden popolnoma odprt, tapnite poraba vode je 1 kocka. metrov na uro. Če tega ne upoštevajo, opreme, ne morejo spopasti z vsemi pretok vode in morebitna <skladiščenje> nečistoč: znova tapnite bo šel neprečiščene vode.

Tako je analiza porabe vode, ki je opredeljena. Specialist ostaja usposobljeni za oceno razmer in priporočam potrebno opremo. Ni izključeno, da potrebujete dodatne razlage, ki se nanaša na tistega, ki je že v hiši oprema, sistem cevi in t. d. Možno je tudi gostujoča ekipa monterjev na predmet. Vse to bo olajša in pospeši nadaljnje delo.

Ko filter sistem nameščen, ne pozabite, da je to težko tehniko, za katere želite spremljati. Lahko to storite sami (navodila morajo biti pridobljeni iz podjetja specialisti), in je bolje, da sklene z družbo pogodbo za storitve. Potem bo podjetje monitor pravilno delovanje nameščeno opremo in opravlja preventivno delo.

Kaj je celoten sistem za čiščenje vode? Vzemimo primer za <težko> voda, značilno za nekatere predmete v Moskvi. Presežek norm na naslednje parametre: železo - 50-krat, soli trdoto - 2 krat. Poleg tega je voda motne, ima neprijeten vonj. Priporočljivo je, da se naslednji program za čiščenje vode: filter obezzhelezivaniya, filter-mehčalec, oglje, filter. Ker vsebnost železa je zelo visoka, filter-obezzhelezivaniya ni mogoče uporabiti v standardni različici (to preprosto ne more obravnavati, glasno). Bi moral biti vključen v shemo našega razvoja je <Preobrat>, ki izvaja predhodne oksidacijo železa. V predlaganega sistema bo zagotavljajo zanesljivo in dolgotrajno čiščenje vode.

Kako zaščititi vročo vodo. Včasih tople vode v hiši pridobi oster neprijetnega vonja. Po speremo z obilo vode <Ožino> vonj slabi, ampak sem samo, da zaprite pipe in počakajte malo, kot se zdi, spet. Ta pojav se imenuje tako imenovani thermotolerant bakterij, ki lahko živijo in se razmnožujejo v vročo vodo. Kaj storiti, če v vročo vodo ni bilo slabo, vonj? Prvi je, da preverite filter obezzhelezivaniya. Možno je, da na neki točki je zamudil v sistem za oskrbo s toplo vodo, likalnik. V tem primeru je potrebno, da odprete toplo vodo pipe in ne zaprite njimi, dokler ni vonj. Če je vonj, ki se pojavi ponovno, potem moramo uporabljati naše edinstvene tehnologije, ki omogoča doziranje reagenta, ubija bakterije, in odstranite umazanijo z vročo vodo. Zanesljivost je zagotovljena z enostavno avtomatizacije. Priporočamo, da namestite tovrstne sisteme na obrisi tople vode v novih hiš, in ne čakati, da presenečenj.

Kako za boj proti bakterijam. Ni skrivnost, da v vodo, še posebej v pomladnih in poletnih mesecih, predvsem v dobro, redko na vodo iz vodnjakov, boste morda našli različnih mikroorganizmov, vključno s patogenimi. V mestih, kot je bilo že omenjeno, obstaja zmogljive naprave, slavno vodo. Vse so bakterije uničene. Vendar, voda dobi vonja, klora. Nudimo lastnim razvojem na podlagi že omenjenih naprav <Preobrat>, v kateri je voda kloriranih reagenta, ki vsebujejo klor v vezani obliki (<soft> oblika kloriranje). Mimogrede, o klor in klorov. To je v modi, da govorijo o nevarnostih klora. Vendar, kloriranje je najcenejši in najbolj priročen način za zagotavljanje zdravja prebivalcev. In na ta način po vsem svetu, ki bo dolga še naprej vodila. Ponujamo vam ne bojte klor, in da jo uporabljajo pravilno, v napravo <Preobrat> uporablja edinstveno merilni sistem, ki vam omogoča, da dodate reagenta v natančno količino potrebno, da bi ubil mikroorganizmi. S vonja, klora, ne bodo doživeli.

In če v čistilni sistem, ki zagotavlja ogljikov filter, ki uničuje klora, je dodatno zagotovilo visoko organoleptične lastnosti vode.

Kako ravnati z golazen. Težko vodo (soli trdote soli kalcija in magnezija, ki se hranijo v čajnik, v obliki lestvice) je škodljiva za vse naprave z grelnimi elementi ali stik z vročo vodo. Vse znameniti beli napadov na žerjavi, spray prhe, ogrevanje in t. d. V času, obsega plast postane debelejša in odstraniti je treba uporabiti kemičnih metod zdravljenja, ki je vedno neprijetno in zamudno.

En način je, da bo filter-mehčalec. Ampak, če vsebnost soli togost ne presega normative, ustanovljen s GOST, namestitev takšne filter ni potreben. In obseg, ki je nastala. Kako biti v tem primeru? Mi tukaj ponuja vaš design - elektronski Pretvornik trdote soli (EPSG). Ta lahka, kompaktna naprava, ki se lahko enostavno namesti neposredno na cev, pred pralnim strojem, kotel, cevi tople vode pred Jacuzzi, z drugimi besedami, pred predmet, da bo zaščiten pred smog soli togost. Posledica tega je, da na lestvici ni obliki. In če namestite enoto na cevi ali opreme z dotikom trdote soli, nato pa čez nekaj časa ta plošča bo izginila. Medtem ko je izguba dragocene vode kemijski elementi, ki se ne dogaja.

Če povzamemo. Naš razvoj in priporočila za skupen pristop za izbor vodni sistemi zdravljenja, v zadnjih letih uspešno pomaga izboljšati kakovost življenja. Ljudje pozabijo, da ko so bili navdušeni in razburjen kakovosti vode. Poleg tega imajo uveljavili v naš sistem, mnogi, ki prihaja na novo: nakup filtri za čiščenje vode, ki je nameščen pod koritom, ali pa namestite še filter ali filtri za bazene in t. d. Ker je naše podjetje se ukvarja v kompleksne sisteme za čiščenje vode, ki se začne z analizo vode na post-garancija in servis vzdrževanje naše opreme. Pogosto obstajajo primeri, ko smo se obrnili s prošnjo za proučitev obstoječe, ne nas namestili filtrirni sistemi, voda, čistilna sredstva, vključno z vročo ali vsebuje bakterijske okužbe. Mi in ti problemi so uspešno rešili.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика