воскресенье, 27 октября 2013 г.

Izolacija oken svoje roke

Redko sedem'jaz brez "pojdi" v jeseni, mimo proces, ki se imenuje izolacija oken. Ni skrivnost, da pogosto vsak sedem'imam svoje skrivnosti: kdo nastavi kozarec, in nekdo, ki rešuje problem osnutki v svoj apartma s pomočjo vožnje v crack krpe ali mokro Časopisov, in na vrhu druga lepila in trakovi iz papirja. Vendar pa je treba opozoriti, da čeprav je veliko ljudi prepozna, in nato udejanjanje novih metode izolacije Oken z lastnimi rokami: toplote-nekaj, kar vsakdo želi nekaj, in omejitev za popolnost v tem, zdi se, pravzaprav, št.


Progressive tehnologija izolacija oken


V tem članku želimo predstaviti vašo pozornost tehnologijo toplotna izolacija, Okna z rokami, kar je zelo visoko raven učinkovitosti: saj se glede na ta način segrevanja, postopoma odpraviti vse glavne točke, na videz osnutki v stanovanju. Opozoriti je treba, da ta tehnologija izolacije Oken je zelo preprosta in vam omogoča, da se hitro doseže želeni rezultat. Ampak, hkrati razpravljali način segrevanja je bistveno drugačen od "dedek" metod, ker med njenim izvajanjem, se uporabljajo sodobnih izolacijskih materialov in naprednih proizvodnih naprav, ki, vendar pa, je poceni in na voljo.

Prav tako je treba poudariti, da je ta metoda izolacijski sistem Windows z rokami se razlikuje absolutno dostopnost: to je bil razvit z ruske storitve, ki izvajanje gradbene dejavnosti, o varčevanju z energijo v šolah in vrtcih. Praksa je pokazala, da če greš točno vam ponujajo tehnologijo izolacije Oken z lastnimi rokami, bomo lahko dosegli posledica dejstva, da je pozimi temperatura v svoji hiši, se bo povečal v povprečju za 4-5 stopinj.


Kot je za stroške segrevanja, za primerjavo, se lahko obrnete na naslednje številke: če je izolacija, okna velikosti 1, 4 1, 4 m v ta tehnologija bo stroški 300-500 rubljev za namestitev bralnika enake velikosti, ki jo bodo morali plačati od 10 do 40 tisoč rubljev. Kot je razvidno iz podatkov stopnje, medtem ko druga možnost je mogoče, in bolj učinkovite, vendar ne vsaka družina lahko privoščite.


Zaporedje izvajanja delo


Da bi v zimskem času, toplota se ne levo na cesto, skozi okno svojega stanovanja, je potrebno izolirati njih. Za to bomo potrebovali, da imate pri roki naslednjih materialov: silikonsko tesnilo, toplote-window film in pečat.

Uporaba tesnilnih mas


In da se začne celoten postopek izolacije Oken, glede na to tehnologijo, na nanos tesnilnih mas. Ta material je potrebno gosto pihano masa za zapolnitev okno razpoke in luknje, ki so spremenljive dimenzije. Prosimo, upoštevajte, da se uporablja na suho površino okvirja, ki je tudi pre-očistiti umazanijo in prah. Poleg tega strokovnjaki menijo, da so dosegli najboljši rezultat, temperaturo zraka in materiala, mora biti v območju od +5 do +40 stopinj.


Za iztiskavanje tesnilnih mas, v ciljni bo treba gradnje pištolo. Ta rubež vložek z sestavi morali skrbno cut s posebno oznako. Potem tesnilnih mas, je treba uporabiti za rezano steklo in noge. Idealno je, da je to treba storiti z notranjo površino okvirja, in zunaj. Če opazite, da v okvir, ki je tudi režejo, potem, seveda, treba postaviti njih.


Sledi tesnilnih mas, ki so prišli na napačnem mestu na okvir ali okno,-polico lahko odstranite suho ali namočeno v bencina krpo iz bombažne tkanine. Na zadetek tesnilo na steklo bi bilo bolje, če boste počakajte, dokler se ne otrdi in nato soskrebet ga z lopatico ali nož. Tudi v zelo neprijetnih primerih, lahko uporabite posebne strukture, ki vam omogoča, da odstranite tanko plast kaljenega silikona.


Uporaba pečat


Sodobna tesnila razlikujejo v mnogih parametrov: material, s prilogo (samolepilne ali ne) in v obliki prereza. Vendar pa je praksa pokazala, da je izolacija Oken, s svojimi rokami, je bolje, da bi vsa tesnila, ki imajo cevni profil. Vendar prosimo, upoštevajte, da se z ustrezno tehnologijo izolacije Oken, pomeni, da je izolacija mora biti izbrana glede na velikost vrzeli.

Tako, profil, je črka "E", ki se uporablja za kritje razlike v velikosti od 2 do 3, 5 mm: ta material je sprejeti, da Ga pokličete profil. Profil s črko "P", je idealen za razdalje od 3 do 5 mm In zadnja vrsta pečat z oznako "D", ki je ustvarjen za zapiranje razpoke od 3 do 7 mm Vendar je treba opozoriti, da so vse te vrste je najbolj univerzalna samolepilne silikonsko tesnilo z D-profil.


Na Splošno, širina vrzel v sistemu Windows lahko opredelimo kot: morate držite okvir okna, zavit v pe kos gline. Poleg tega izbiro pečat na prodajnem mestu, kliknite na material in pogled na njegovo sposobnost, da si opomore tlak. Kot veste, je dober pečat bo razlikujejo visoko stopnjo elastičnosti. Ko izolacije Oken z rokami v fazi uporabe pečat, morate najprej pripraviti potrebne površine okvir: to mora biti suh in čist.


Upoštevajte tudi, da je pečat, ki se lahko raztezajo - naj gre gladko in naravno. To je mogoče prilepiti materiala segmentov z odrezanimi robovi pod kotom 45 stopinj ali en kos po obodu okna. Če je okno odprl pogosto, potem za zanesljivost lepljive niti tesnilnih mas, mala žeblji, sponke gradnje spenjač ali preprosto pisarniškega gumbi.


Toplotno varčna okna film


Toplotno varčna okna film lahko prenese večji del vidne svetlobe, vendar v istem času se lahko odražajo tudi do 90% infrardečega sevanja. Torej, ta film vam omogoča shranjevanje toplote, ki bi v nasprotnem primeru pustite vaš dom v obliki energije sevanja. Vendar pa, ne pozabite, da delo z okna film zelo previdno. Ta tehnologija izolacije Oken zahteva proces lepljenje v čiste bombažne rokavice. Tudi med namestitvijo ni bilo dovoljeno, da se na površini filma hit umazanijo ali vlago.

Toplotni prihranek film ima dve plati, ki morajo biti jasno določene in se v nobenem primeru ni mogoče zamenjati v procesu. Torej, na eni strani film vodi električno energijo, in na drugi strani ni. Torej, film mora biti nameščen tako, da so vodilni površina materiala "out" na ulici. Ta stran za preprosto prepoznavanje posebnih kovinski Sijaj.

Tehnologijo toplotna izolacija, Okna z rokami pomeni, da v začetni fazi dela na prvi ukrep okna, ki zagotavljajo tako olajšava filma na konsolidacije. Nato boste morali popraviti toplote film s dvostranski lepilni trak in previdno pritrdite trak, na posnetek. Prosimo, upoštevajte, da se s pravilno izolacijo tak film, je praktično neviden.

In nazadnje - opozarjamo, da se na ta način lahko ne samo izolacijo Oken in balkonov, loggias in vrata. To je mogoče, če je izolacija Oken sama izgine problem, nejasnost v zimskem času, in si', bodo imeli veliko priložnost, da reši problem, kako doseči dobro zvočno izolacijo v stanovanju.


Upam, da vam bodo ti nasveti vam bo pomagal v toploto in udobje za preživetje sedanjosti, kot napovedovalci napovedati, hudo zimo.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика