суббота, 26 октября 2013 г.

Stenske obloge, talne -

Stenske obloge, talne -

Prednosti talne ploščice so, da strešnik omogoča veliko več možnosti, da se premeša in se ujemajo barve in vzorce, kot druge talne obloge. Vendar, s katerimi se sooča talne ploščice zahteva več časa, ki se porabi predvsem za rezanje ploščic. Pomen načrtovanja in postavitve.

Ploščice za tla lahko razdelimo v dve skupini:'ploščice (ti vključujejo preprogo, plute, linolej, gumo in PVC) in trde ploščice (keramika, in neglazirane terakota). Vsaka skupina ploščice se uporabljajo glede na namen objektov in način polaganja te ploščice so različne.

Stenske obloge, talne -

V velikih kvadratnih soba kombinacija kontrast barv keramične ploščice - črni in beli - razmeroma gladko. Strešnik te in druge vrste zelo dekorativna in imajo visoko stopnjo odpornost proti obrabi, vendar je površina zelo hladno, in poleg zvok stopinjah na tem nadstropju se širi po vsej hiši.

Stenske obloge, talne -

Neloščene in terakota ploščice so trajne. Te ploščice so gladke ali teksturirane površine prebarvane z naravnimi pigmenti. Na prodaj je široko izbiro ploščice različnih oblik in velikosti. Strešnik industrijske proizvodnje (enaka velikost), ki so postavljeni tako preprosto, kot keramike, čeprav so nekoliko bolj težko zmanjšati.

Stenske obloge, talne -

Preproga ploščice ustvarjanje iluzije preprogo, ampak, če posamezne ploščice poškodovana, je enostavno zamenjati (vedno kupite rezervno ploščice). Lahko se uporablja v kopalnice, kuhinje, spalnice in pisarne.

Stenske obloge, talne -

Ploščice, izdelani iz PVC, ki je najbolj pogost tip m', ki ploščice. So lahko s katero koli sliko, vključno z opeko, marmorja in kamna.

Stenske obloge, talne -

Preproga ploščice so ponavadi dajo v karirasti, vendar jima diagonalno na pol ali v manjših kosov, ki jih lahko ustvarite zanimive učinke.

Stenske obloge, talne -

Uporaba octagonal ploščice, in barvne vstavi quickens nadstropju navadne bele keramične ploščice.

Stenske obloge, talne -

Tukaj je vzorec, ki ga je ustvaril kombinacija navadnega ploščice, izdelani iz PVC različnih odtenkov. Kot vse m'ploščice, ploščice s PVC m'kdo in topel na dotik, ki absorbirajo zvok, ki je enostaven za pranje. Vendar, pam'ne pozabite, da je mokro vinil ploščice je zelo spolzka.

Stenske obloge, talne -

Keramične ploščice talne obloge, čistosti, ki je lažje vzdrževati, česar so idealna za kuhinje in kopalnice. Temna barva ploščic skriva prah in sledi čevljev.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика