воскресенье, 27 октября 2013 г.

Zavarovanje objekta v gradnji'@predmet@@

Za ustrezno zavarovanje o'CT, ki je zgrajena, morate razumeti nekaj razlik tega vprašanja. Toda prvo vprašanje, ki se postavlja je ponavadi lastniki države hiš: naj mi zavarovanja objekta v gradnji'predmet? Lahko cenejši in lažje narediti brez njega?

Potreba po zavarovanju v gradnji, o'@predmet@@

Če spadaš v kategorijo ljudi, ki so se vse (in v gradbeništvu, zlasti), sklicuje na ruske naključno, potem morda taka stvar, kot je zavarovanje le še v izdelavi, bo neznane. Toda, če želite, da lahko izračuna vse, kar vnaprej in zmanjšanje njihove izgube v primeru različnih nepredvidenih dogodkov, zavarovanja objekta v gradnji'predmet, ki ga boste potrebovali.

Seveda, v idealnem primeru bi bilo, če v času gradnje na mestu, ni bilo eno resno kurtosis, in hiša je bila zgrajena v vnaprej določenem času, in ste tako srečni lastnik, vesel, da podpiše potrdilo o dostavi-sprejemanje o'predmet. Vendar, v resnici ni vedno tako.

Tipičen primer v gradbeništvu, lahko šteje, da položaj, v katerem ste jo pravkar prinesel v mesto, drago gradbenih materialov v eno usodno noč izginil. Izkušnje kažejo, da je policija pogosto v takih primerih izgube, da se vrnete ne more, in stražar, ki je bil na predvečer zaposlenih šli na pijačo in se nikoli ne vrne.

Torej, zaključek je jasen: če želite predvideti morebitne nepredvidene situacije vnaprej in "napačno", je bolje, da premik odgovornosti za njihove posledice za tiste organizacije, ki so tveganja dojema kot neto'capacious del svoje delo.

Obvezna'Eskov vrste gradbenih zavarovanja

Ni skrivnost, da vsako gradbeno podjetje, ki za svoje delovanje, mora pridobiti licenco. Ampak to je možno le v primeru, če se bo skleniti zavarovalno pogodbo za svoje poklicne dejavnosti. To pomeni, da bo zagotovila varstvo lastnika iz morebitnih napak in zmot, ki so nepredvidljivi lahko nastanejo med gradnjo državo hišo.

Zavarovanje za pojav gradnje tveganja

Glede na sporazum, ki je običajno med stranko in gradbeno podjetje, če med gradbena dela v'predmet, ki bo povzročila nekaj škode, gradbeniki, bi morali nositi odgovornost za to.

Vendar, če je bilo vse nepredvidene okoliščine ali gradbeno podjetje, ki se ne more pokrivati stroškov, potrebnih za odpravo napak gradenj, in lastnik v gradnji, o'predmet pravočasno zavarovani, nato pa ponovno gradnja se bo izvajala na račun družbe-zavarovalnica.

Ob sklenitvi zavarovalne pogodbe določa, določenega zneska plačila, prejeta v zavarovanje primeru. Na to ključno točko v zavarovalni pogodbi je seznam vseh nepredvidenih dogodkov in spremenjene okoliščine, iz katerih lastnika o'predmet med gradnjo želite zavarovati. Na primer, je lahko padec Fundacije, razpoke v zidane ali kraje gradbena oprema.

Zavarovanje odgovornosti pred tretjim osebam

Zavarovanje odgovornosti pred tretjim osebam, o ki se nanaša na varstvo razvijalec za posledicami nenamerno škodo med gradnjo dejavnosti tretjim osebam (mimoidočih, sosedje itd.). V tem primeru se znesek škode, ki bo plačana iz sredstev zavarovalnice.

Na koncu članka bi rad poudaril, da je lastnik stavbe, o'predmet mora prevzeti odgovornost za izbiro zavarovalnice. Torej je potrebno upoštevati ugled zavarovalnice, strokovnost osebja in finančne rezerve družbe. S sklenitvijo pogodbe, je treba posebno pozornost nameniti točk, ki določa pogoje, kadar je izplačilo zavarovalnine ne bo obravnavalo.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика