понедельник, 28 октября 2013 г.

Sam zbrali omaro

Če sem iskren, ni mislil, da bo kdaj zbrati novo omaro (z rokami sem dobil le razstaviti pohištvo), zdelo se mi je, da je ta zahteva prisotnost veliko število orodij, ampak glavna stvar je izkušnja, ki sem ga ni mogel pohvaliti.

Predlog Kabineta coupe

Torej, projekt Kabinet. V mojem primeru z Omarico, zgrajena, ki bi zelo olajšala delo, ni delo, je za izgradnjo stranske stene, in vloge, od zadaj izpolnjeni notranje zadeve particijo. Za osnovo je bila sprejeta na predlog Kabineta globina 450 mm, širina 1170 mm in višine 2380 mm





Po sliki je pripravljen, morate izračunati dodelava dimenzije-vratni coupe (da jih lovijo vnaprej). To se naredi tako:

  • višina - od skupna višina ohišja (2380 mm) je treba odšteti višina strehe (iverna 16 mm višina, 18 - pohištvo Odbor), višina, pritrdilni trak strehe (16 ali 18 mm), višina od tal Kabineta (če tleh, je v moj projekt - 18 mm) in višina kletne etaže (na predstavljeni osnutek je 80 mm); prejela neto višina vrat 2246 mm
  • širina - 1170 mm minus debelina stranske stene; te vrednosti so lahko enake, na primer, 16 mm, če straneh so narejeni iz iverne ali, kot v mojem primeru, 18 mm je osnova pohištvo Odbora; s tem dobili širina krpo ena vrata, coupe, enako 567 mm

To je zelo pomembno, da razmisli, ko zbirajo omaro sebe, svojih straneh, streho in tla v globini vedno 100 mm več notranjih polnjenje (police in predale). Torej, v mojem projekta policah mora biti globina 350 mm To stand'je povezan z naknadna vgradnja vrat coupe.

Seznam potrebne dele in pribor

Ker smo zbrali omaro z rokami in niso delavci, je treba jasno, da barve na papir število vse potrebne komponente in pribor z navedbo njihovih posebnih velikostih, vključno s posnetki robovi, če Omara je izdelana iz iverne (za pohištvo ščit rob ni potrebno ).

V seznam obveznih'nujno bi bilo enter:

  • vgradni deli - skupno število police, škatle, streho in tla morajo biti pomnoži s 4 (zahtevana minimalna deli), plus majhno stopnjo približno 30-40 kosov
  • plastični klini s premerom 6 mm v steno ali moznikov metulj za mavčne plošče stene
  • vijake 3 x 16 za montažni koti približno 400 gr in vijaki 3, 5 x 50, za montažo v rack na steno in notranje polnjenje
  • levi pribor znake glede projekta - palica z zapirala, tekače na nabiralnikov (največ kvalitativne šteje žogo, polni izvlek tekačev)
  • kot sem navedel zgoraj, povej, kako to storiti vrata coupe ne bo - so že naročene.

Fazni Montažo Kabinet predel

Prva stvar je, da uporabite oznako lokacije prihodnosti police in omarice na straneh in srednji steni ohišja. Če želite to narediti, uporabite trak ukrep in kvadrat.

Naslednji korak je, da pritrdite z vijaki 16 mm plastični vogali za police, označeni z oznakami.

Potem morate biti zasidrana na dnu omare obeh skp, če je tako določeno v projektu (skp bo deloval, kot stojalo noge za Omaro).

Pričvrsti na tla omare sredini plošče, in da bi zagotovili stabilnost in togost, osnovnih in da na vrhu strani polici v omari, in stranskih polic stojala.





Če ne veste, kako sestaviti Omaro, ki v času Skupščina ni zlomil, vam priporočam, da zbranih polovico Kabineta prekletstvo hardboard (potem boste brez strahu za varnost semi-design, ga premikajte po prostoru).

Naslednji korak je, da pritrdite na drugi strani Kabineta in trak za pritrditev na streho. Na tej stopnji je majhen trik je, da bi se izognili povešanje streho, pod nazaj v bar, je treba narediti varnostno kopijo.





Zdaj je čas, da vam povem, kako zbrati strehi Kabinet. Prvi boste morali izvrtajte pritrdilne palice luknje, d = 4 mm in s pomočjo vijakov, L = 30 mm (največ) pritrditev letve strehe.

Tako, počasi, smo lahko zbirajo prostor primeru, ali bolje, njen okvir. Vendar, to je samo polovica delo (vendar težka), leži pred izgradnjo in namestitev police, predali, namestitev palice ipd.,

Poskušal sem, da vam povem, kako lahko zbirajo, v Omari sam, pri čemer so precej primitivni projekta, je mogoče, da nekdo želi, da se zbirajo, na primer kotu omare, da je veliko težje.

Fazi montaže vrat coupe I, ki niso posebej opredeljene, saj je to pomemben dogodek, ki se je odločila, da zaupate strokovnjakom. Ki ga mi rezervacije je bil dosežen, dvoje vrat in namestili zadnji. Res mojstri so bili nezadovoljni z dejstvom, da vrata niso bili vnaprej nameščeni vodniki. Izkazalo se je, da to mora biti opravljeno v fazi zbor pohištva, ampak... učenje iz napak.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика