суббота, 26 октября 2013 г.

Drevesa'lesena tla

Drevesa'lesena tla

Pravi dreves'Jan tla privlačno vizualno in na dotik. Toplo, praktična in trpežna, bo okrasite koli hiši.



Drevesa'lesena tla
Tla je naravnega lesa harmonično v inter'EP z uokvirjena umetnine in notranja oprema z pisane tkanine.

Drevesa'lesene talne obloge je lahko določena na obstoječo talno oblogo - iverne, vezane plošče, Kam'Yana ploščice, betona. Če so tla v vašem delež prvih lesa, plošč je mogoče dati nov pogled: ostrogat, blizu sklepov.

V vsakem primeru, rezultat je lep in enostaven za nego tal. Drevo je lahko boljše, nasičena madež, barve ali vzorce, ki povzročajo na kliše. Na tleh je gladek les, ga lahko določi, da je barvita skladba ali imajo nedrsečo.

V trgovinah lahko kupite dreves'leseni deli, lepila in orodja. Strokovnjaki vam z navodili tla. To je bolj zapleteno s parketa tla: parket ploščo težko kupiti in še težje vzdrževati.

Drevesa'lesene talne obloge

Obstajajo 4 osnovne vrste talne obloge iz lesa: parketne Plošče, parket bloki, mozaik, bloki, pluta dreves'kamnitih blokov.

Parketne Plošče. Za talne obloge se uporabljajo gladko obrito, dobro opremljena lesa različnih vrst lesa kot m' (bor, smreka, breza)in trdnih (češnja, hrast, jesen, bukev, javor) skale. Plošče z'povezovanje "groove je v thorn" in obrazec gladko površino.

Debelina plošče je odvisna od 9 mm (3/8") 22 mm (7/8 palca). So ali trdna, kot masivni parket ali laminirani s tanko obrabo odporen premaz na vrhu debelejši sloj lesa ali plastike. Slednji so bolj stabilne, ker se ne posuši in ne nabreknejo, da se ne zmanjša in ne poveča velikost. Na voljo tudi plošče z obrabo odporen premaz melamina.

Takšno ploščo koli debeline lahko zajema obstoječe tleh, ampak v osnovi je dan, na posebej pripravljeni vodoodporne površine s pomočjo posameznih del lepilo. Tla nikoli ne prilepi in pribil, da spodnjem nadstropju, tako da se včasih imenuje "plavajoči". Med njegovo namestitev je zelo pomembno, da pustite vrzeli ob robovih celotno območje, ki zajema njihove plinths.

Debele vrsta plošče se lahko uporabljajo namesto trdnih tleh Odbor. Vsak utrip na linijo predstave žeblji na tla, tako da klobuk, ki je bil utopil.

Parket blokov. Ta vrsta kritja, se običajno izvaja na vrhu obstoječih trdna tla. Ločeno pravokotne dreves'kamniti bloki z debelino 25 mm (1 palec) do 50 mm (2 palca) je določena v kost na mastic. To je delo za strokovnjaka, vendar pa se lahko ottsiklevat iz blokov.

Mozaik blokov. Je talna obloga, ki je zmotno imenuje parket, ki je sestavljen iz Združenih "jezika v programu groove" ozko dreves'lesene deske. Tipičen enota obsega 4 km, sestavljajo 4-5 plošče s'Združenem žice ali lepilo in so nameščeni na neto osnovi. Plošče iz sosednjih kvadratov, ki se nahaja pravokotno drug na drugega, tako na tleh, ki tvorijo vzorec, pletene košare.

Mozaik bloki določena na črno (vrh) tla s pomočjo posebno lepilo. Model je dovolj prožen, da se spoprimejo z majhno hrapavost tal. Nekatere vrste blokov lepilo.

Drevesa'lesena tla
Mozaik bloki, zaporniki vzorec "pletene košare izgledaš v čakalnici.

Pluta dreves'lesena tla. To je poseben tip talne obloge. Vsak Odbor je sestavljen iz cevi na plastično podlago in je pokrito z furnirja dragocene vrste lesa, ki pa prekrita z obrabo-odpornih prosojne plastike. Izgleda dreves'lesene talne obloge, vendar je veliko bolj sproščeno, m'ki in toplo, ker sestoji iz cevi. Pluta dreves'lesena tla položite z lepilom.

Priprava subfloor

Ko o dreves'lesene talne obloge dobro pripraviti površino sub-nadstropje: mora biti suha in gladka. Dobro preveriti in ugotoviti, kaj morate storiti, preden boste postaviti novo dreves'lesena tla.

Konkretno, Kam'leseni, razpostavljene tla v prostorih z visoko vlažnostjo, je treba obravnavati vodo-odpornih sestavo. Če težave resne, odprite tla in jo postavite.

Groba tla trdih materialov gladko nazaj na površinski sloj iz posebne razrede osebje. Vendar, to bo povečalo talne površine, in morda treba pretehtati vrata. Za zagotovitev, da je vse, kar je bilo storjeno, previdno odstranite iz podstavkov in jih postaviti na njihovo mesto po obnovo.

Začasno tla tla Odbora ali vezanega lesa v sodobnih hiš, ki ne trpijo zaradi vlage, vendar so včasih postane neenakomeren. Ta problem je mogoče rešiti s podpisom fiberboard listov na črni seks pred nastilki novo dreves'leseno oblogo.

Če tleh je neenakomerna, ne fiberboard in iverne ali vezane plošče. V tem primeru preveč, se bo povečala raven tal v vrata, čeprav robovi plošč ostanejo v veljavi.

Ogromen Odbora

Če že imate talne obloge iz naravnega lesa m'vseh pasem, zakaj ste dvomili pri izbiri talne obloge dom popravila?

Na žalost, to je vse v državi plošč. Med njimi razpoke, ki nastajajo, ki dobi umazanijo in ki lahko pustite v sobi osnutki. Drevesa'lesene osnove, split, rot; so še vedno globoko lukenj od žebljev. Včasih podporo žarki popustiti, so udarili storitev ali suhe gnilobe. V dveh primerih je potrebno posebno ravnanje, vključno z brizganjem kemikalij in odstranitev okuženih dreves'leseni deli, ne glede na to, kaj novega pokritost nameravate storiti. Če želite zapustiti staro, vse gnilo in potocan bug plošče je treba zamenjati. Druge napake lahko popravite.

Drevesa'lesena tla
Tople barve gladko planirani tla Odbor zagotavlja udobno čakalnico. Mat na vratih in lak premaz ščiti talne plošče iz intenzivne.

Režejo. Ozke razpoke med odbori izpolnite polnil, oče'-kaša ali dreves'leseni žagovina, impregnirani z lepilom in ravni odborov.

Široke razpoke med table postaviti zelo težko. Bolje, da razstaviti celotno nadstropje, rally Odbor za klin klešče in nohtov jim na kraj nohti. Na koncu pa je velik razkorak med tem, plošč in sten, zapiranje dodatne plošče.

Zvita deske. Nato odbori včasih deformirana - SAG ali otečejo. Te napake lahko popravimo z uporabo poliranje stroj z grobo šmirgl papir, usmerjanje je diagonalno.

Poškodovanih plošč. Ločeno plošče, s škodo za odstranitev in zamenjavo. Problem tukaj je lahko velikost moderne in stare table, ki vodijo v prilagajanje.

Drevesa'lesena tla
Super skladb deli tla je iz masivnih smrekovih desk in predstavlja center, okrog katerega so združene pohištvo.

Svoboden deske. Če nohti slabo držijo drevo in ne dobijo svoboden deske, zamenjajte žeblji, vijaki. Štrlečih nad površino klobuk žebljev kladivo kladivo, in vse odprtosti zaslonke od žeblji in vijaki zaspatia pred strganje tla.

Naslikal / voskom tla v nekaj letih onesnažena, in pred strganje potrebujejo čiste kovine krpico in alkohola, da se odstranijo plast mastic in umazanijo. Strgalo za kavo najprej s srednje velikih in majhnih emery papirja je usmerjen vzdolž odborov in izenačiti na površino. Robovi deske gladko ven smirkovim papirjem ročno.

Drevesa'lesena tla
Greh skriti pred očmi te lepe, široke deske! Ottsiklevat in lakom, dajejo prostor značilen videz prek m', ki nasprotju z Mat teksturirane tkanine.

Zaščitna plast laka. Sanacijo je deske, zashpatlevat razpoke in otzchiim površino, pokrov dreves'Jan nadstropju tri plasti poliuretanski lak. Sestava na vodni osnovi manj vonj in suho hitreje kot laki in topila.

Skrb za talne obloge

Teža vrste dreves'lesene talne obloge Iola, od tla na masivni Odbor, sčasoma potemni, še posebej pod vplivom naravne dnevne svetlobe in sijoče tla postalo dolgočasno. Da bi bolje ohraniti videz tal, je potrebno, da se pokrivajo z lakom in redno čistiti.

  • Unpainted ogromen Odbora in niso pokriti z zaščitno plast drevesa'lesene palice prekrijte tla z poliuretanski lak za seks. Vendar tudi s tako premaza ne smete uporabljati dreves'lesena tla v kopalnici z vlažno vzdušje v dvoranah, kjer hoja z umazanimi čevlji. V kuhinji zagotoviti dreves'Jan tla dvojno zaščitno prevleko, da voda ne pride v razpoke.
  • Pegmatite dreves'lesena tla vsak dan.
  • Škropljenjem takoj obrišite z vlažno krpo.
  • Noge mize in stoli lepilo na dnu kos klobučevine ali iz klobučevine.
  • Vhodna vrata postaviti pad / Mat za umazanijo iz ulice padla na tla.

Naslikal tla

Drevesa'lesena tla
Na prvi to se nadstropju je naslikal na diagonali kvadrata, ki so šahovnice", nato pa prekrita z lakom.

Gladko skobljan, lakirani masivnega lesa sami izgledaš, ampak če po vsem tem še vedno imate energijo, vam lahko okrasite robove meje šablono ali uporabljajo svetlo vzorec v sredini sobe, posnemajo preprogo in pritegniti pozornost. Lahko omejeno na preprosto proge, mešanjem z dekor prostora.

Če je talna obloga ni idealna, kontrastne barve bo pomagal skriti pomanjkljivosti. <. / P>

Drevesa'lesena tla
Zelo spektakularen tla, pobarvane modro, ki pomaga skriti pomanjkljivosti table, ki bi lahko pokvari celoten vtis.

Vendar, poskusite odpraviti jih, preden jih uporabite krtačo. Po sliki plašč 1-2 plasti laka, da bi končna končni videz in podaljšajo življenjsko dobo premaza.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика