понедельник, 28 октября 2013 г.

Pečica nevidno

Želja ljudi, danes bo vaš prostor zelo ergonomsko'yasuno svoje potrebe. Ceniti kuhinje z elegantno in stilsko fasade, ki kompetentno vgrajen visoko kakovostne opreme, ki omogoča uporabo funkcionalno vsak centimeter, dnevni prostor, ne bo le izkušeni hostesa, in potrdili bachelor. Hi Doma bo v pomoč, da pravilno izberete želeno "namestitev", nastanitev in harmonično zlijejo z pohištva, da se prepreči nadležno razpoke in vrzeli.

Kuhinja z integrirano naprave ergonomski. Vse naprave, skrite v globinah kuhinje, pohištvo, pojdi, samo funkcionalni del delovne površine in nadzorna plošča. Glavna prednost vgrajene v naprave, ki vse njene elemente maksimalno prilagojena drug drugemu, brez prisotnosti celo minimalno lukenj, da bi bilo težko vzdrževati čistočo. Torej, za nakup pohištva in opreme morajo jasno predstavo o videz vaše prihodnosti kuhinja, povežejo svoje območje z optimalno nastavitev opreme.

Če ste se odločili, da zaupajo kuhinja oblikovalci salon kuhinjskega pohištva, jih prosite, več projekti oblikovanja, ki bo opredelil vse velikosti in konfiguracije je mogoče, da želeno sestavo rešitev, ki vam bo prisilila, da se preusmeri, plin, vodo, ali da bi nekaj drugih sprememb. Če poskušate ustvariti "kuhinja-nevidnost" sebe, poslušati mnenja strokovnjakov o tem, kaj kupiti prvi opreme ali pohištva. Nekateri verjamejo, da najprej vse, kar potrebujete za nakup opreme, ker non-standard model, na primer, cooktop, to ne bo mogoče inscribe v fasadi. Zelo pomembno je, da bodite pozorni na širino izbranega cooktop, recimo, 70 cm: pod pokrovom boste morali istem 70 cm, ne manj. "Jaz bi svetoval tistim, ki skrbi slog njegov kuhinje, da izberejo prvo pohištvo in nato tehniko, pravi Marina Azarenka, Vodja salona Deutsche kuche. - Nudimo pripravljen pohištvo različnih stilov - klasika, sodobna, techno in državo, ki je ne morete remake nestandardne opreme. Zato je naše pohištvo, nudimo odlična tehnika DM Teka, Zigmund &Shtain. Nakup opreme z globino več kot 55 cm, kupec je v nevarnosti, da ne bi našli standardni modul, ga bo treba naročiti posamično, ki, seveda, bo stalo precej dražje ".

Idealna možnost je, da izberete fasade in tehnologijo, hkrati pa je zaželeno, v družbi izkušenega oblikovalca, ki vam lahko pomaga, da se povežejo v vseh velikostih. Mimogrede, zasnova projekta, je brezplačna storitev za vse dostojno salon kuhinje, ki se da primerjati najbolje, da knjiga na več mestih.

Strokovnjaki priporočajo, da začnete izbor oprema za kuhinjo od spodaj, tj. iz pečice. To je ena izmed najbolj zapletenih in funkcionalnih delov različnih možnosti se samodejno nastavi receptov, self-čiščenje, hlajenje in prezračevanje sistemi, prikaz informacij, in tako dalje Vendar v SV'v povezavi s sodobno težnja, da se izognejo stereotipom in ga namestite v stolpcu, ni bistveno.

Sodobne električne pečice, so v veliko povpraševanje, skupaj s plinom, so bolj funkcionalne in imajo širok model območju. Danes so lahko samostojni in, za udobje, so vdelani v stolpcu na ravni prsih, ki se lahko nahajajo mikrovalovni pečici. So 50, 60 in 90 cm v širino.

Mikrovalovna standard širina (60 cm) tradicionalno hkrati z pečica v enem od fasada stolpcu. To je lahko izdelana iz nerjavnega jekla, aluminija, emajlirane ali samo. Prednost emajl površine - izboljšano barvo lestvice. Trg pečice z vgrajeno mikrovalovno pečico. Tak model sprostitev Bosch, Siemens in drugih podjetij. Ocenjena cena na nemškem opreme, - od 27. do 30 000 rubljev.

Kuhališče, kakorkoli že, je vgrajena v pult. To lahko plinske, električne in kombinirane. Značilnosti površine plinske kuhalne plošče: sistem gazokontrolja, avtomatski vžig, trojno število plamen'I gorilniki, litega železa ali kovinske rešetke, kot tudi steklo-keramično površino. Lokacija prstani so lahko kvadratne, rhomb, trapezno, itd.

Komentar strokovnjaka

Sergej Kuklin, e-trgovina skrbnik "embed tukaj. ":

- Če govorimo o urbanih stanovanj, kar izvajajo plina, vam priporočam, da kupite vse plinsko kuhališče in pečica, električni. To je zato, ker v urbanih gasified apartmaji električna napeljava omogoča, da priključite električni plošči, ki je zaradi visoke porabe energije. Električne pečice manj energije kot električni cooktop. Na primer, stikalni Omari, nemških proizvajalcev tradicionalno so energetski razred "a", ki vključuje porabo manj kot enega kilovata na uro aktivno delo. Na željo je možno kupiti njihove serije "Domino", ki sedaj ne vključuje le dve plinski gorilniki ali dva električna grelna cona, ampak tudi žari in fryers, in VOK-gorilnik.

Pomembno in materialov, iz katerih so se kuhalne plošče: nerjaveče jeklo, kaljeno steklo, steklene keramike in odporno na toploto emajl. Vsak material ima svoje prednosti in slabosti. Iz nerjavečega jekla, je trpežna in trajna, ima litega železa stojalo, v primeru prask in drugih napak, njegova površina je mogoče enostavno obnoviti. Vendar pranje je treba samo posebna sredstva. Kaljeno steklo omogoča ne-standardni model odločitve, in se dobro ujema z moderno kuhinjo inter'kariero, zaradi različnih barvah. Steklene keramike - najdražja, ampak ob istem času, močan in tankega materiala, približno 4 mm debel, medtem ko rdeče-vroče steklo - 8-9 mm Ima lastnost, Anthropos, preprečevanje širjenja toplote skupaj kuhalno ploščo. Slabosti - pomanjkanje mnogih steklo-keramičnih in steklenih kuhalne plošče posebni strani-varovalke, ki se zahteva v primerih, ko se izteče tekočina.

Najboljše blagovne znamke vgrajene v naprave izdeluje v Nemčiji, in to je splošno znano dejstvo. Cene za plin cooktop obseg, kot sledi: Bosch - od 7 do 30 000 rubljev, Siemens - od 9 do 30 000 rubljev, Neff in Kupperbusch - od 9 do 40,000 rubljev, Miele - od 37 do 60 000 rubljev in Gaggenau od 20 do 100 000 rubljih. Cene za električno cooktop dosegli 120 000 rubljev. Razlika je v stopnji kakovost, funkcionalnost, obliko in življenjsko dobo. Najboljši cooktop, na primer, Gaggenau in Miele, storitev, ne manj kot 20 let.

Sodobni hladilniki s svojo vrhunsko oblikovanje, samo škoda, da skrije pod fasado. Ampak to je bila zgrajena v hladilniku, za razliko od stoječih, omogoča ohranjati enotnost sloga. Poleg dreves'lesenih opažev in to ustvarja manj hrupa, prispeva toplotna izolacija in prihranek energije. Standardna višina zgrajena v hladilnikih - od 82 do 185 videti Cene hladilnik 82 centimetrov od 18 do 26 000. Standardni stroški več - od 22. do 353 tisoč (na primer model IK 300-354 iz Gaggenau).

Nape so pogosto vgrajeni v primeru omari. So, kot pravilo, ki anthro kovinski filtri. Najboljši so risanje z vse potrebne funkcij, z veliko moči in nizko stopnjo hrupa. V tem pogledu dobro nape italijanskega podjetja Elica ali nemški AEG, iz nerjavnega jekla, z funkcionalnih ali okrasnih drsenja zaslona. Ampak kot veste, iz nerjavečega jekla, ki je primeren ne za vsak stil, in tako za klasičen inter'notranjost bolje izbrati kapuco, ki se skriva v dekorativne ohišje. V vsakem primeru, preverite, ali je njena širina ni bila manjša od širine cooktop, in bolje, malo širše. Standardne velikosti- 50, 60, 70, 90, 120 150 glejte Stroške pridobivanja je odvisno od proizvajalca, dizajn, hrupa in moč. Povprečna cena dobro kapuco je 17 do 90 000 rubljev. Relativna novost - prezračevalne nape, downdraft, na primer, model VL 431-107 iz Gaggenau: zavihki se samodejno podaljša, če celicah zbiranje izhlapevanje neposredno nad lonci in ponve. Cena modela - 31361 rubljev

Kot je za pomivalni stroj, ga izberite na podlagi potreb in možnosti za nastanitev v kuhinji. Pomivalni stroj širine 45 cm sedeži 9 kompleti pribora, širine 60 cm - 12 sklopov. Post je običajno v bližini pomivalnega korita. Bosch in Siemens ponudbo strojev od 15 do 30 000 rubljev, Neff, Kupperbusch, Miele in Gaggenau - od 20 do 100 000 rubljih.

Najnovejše inženiring misli - pritisnite smeti, ki je zgrajena pod vrh in ne traja več kot 30-35 glej V korito ertor (ZDA) omogoča tri četrtine zmanjšati količino vseh ne-živilskih odpadkov, kot so papir, karton, aluminij, pločevinke, plastika, steklo, polietilen. Deluje od omrežja in je opremljen s posebno varnostno napravo, ki zagotavlja varnost. Cena - 26-27 tisoč rubljev. Mlinček, je utilizer in odstranjevalec odpadkov hrane, je zelo priročno električno napravo, ki je nameščena pod umivalnikom z'tuši z odtočno odprtino na Kanalizacijski sistem, skozi katerega skupaj z vodo, bo vse predelane hrane, ostankov in živilskih odpadkov. Cena je od 5 do 14 000 rubljev.

Besedilo: Natalija Strugovschikov

Vir: www2. iž-dom. webstroy. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика