четверг, 31 октября 2013 г.

Spalnica: v roke Morpheus

Spalnica je prostor, kjer večina od nas, glede na statistiko, porabi tretjino svojega življenja, zato je njeno ureditev nameniti toliko pozornosti. Nekaj preprostih pravil, ki jih je treba upoštevati, da je spalnica je bil pravi kraj za počitek in dobro spanje.

Izbira soba

Spalnica je menila, "zasebni prostor", kraj, ne tujci stališča. Tradicionalno, spalnica pa je izolirana in je eno od oddaljenih in miren kotiček stanovanja. Izbira primerne za spalnico, poskusite, da bi ta prostor ni imel nobene skupne stene z kuhinjo, kopalnico ali stranišče. Velik pomen in da je, kjer odprtimi okni. Zgodaj vstajajo, idealno spalnici na Vzhodu, in "sove" - sprosti na Zahodni strani, nato pa zjutraj bo somrak.

Pohištvo

Vzdušje spalnica bi morala prispevati k sprostitev in odvračanje pozornosti od vsakdanjem življenju, vse, kar je treba določiti v mirovanju. Zasebni apartmaji se odločili, da poskrbi maksimalno udobno globoko poslušanje željam lastnikov. Spalnico, kjer boste usata treba spalnica. Energetski center spalnici je postelja, postelja vplivajo na naše zdravje'počutim. Postelja je najbolje postaviti na laž, na to bi lahko preprosto vidite, vrata, toda postelja naj ne bo neposredno nasprotni. Najbolj ugodna smer usgov'I za ljudi vseh nesreče se šteje, da Severu.

Postelja naj bo dovolj široka, vendar to ne zavzamejo ves prostor, spalnica. To se mora ujemati slog v sobi in se v kombinaciji z drugimi kosi pohištva. Izogibajte se trese in nestabilne konstrukcije postelja mora biti kraj, navdihuje, umirjenost in zaupanja. Izbira postelja, ena je treba prizadevati za enostavnost in dati prednost zglajene vogalih in m'kaj oblike.

Potem pa, v kakšnem razpoloženju smo se zbudiš zjutraj, v veliki meri odvisna od udobja postelje. Torej, od vzmetnice, izbira pa je cela znanost. Danes je zelo priljubljen vzmetnice. Vendar pa moramo paziti, ne le na m'kakovost ali trdote model, ampak tudi na njegovo sestavo.

Kot za ostalo pohištvo, v sodobni inter'spalnica notranje zadeve ne sme imeti tradicionalnih omare in noč mize - namesto zgoraj vzglavja ali okrog oboda je večnamensko design, ki imajo enega ali več ravneh.

Barve in svetloba

Podobo spalnice je v veliki meri odvisna prevladujoča barva v svoji zasnovi. Najbolj pogosto za spalnice izberite svetlo in pastelnih in toplih barv, ustvarjanje miru in udobje, ki se pogosto uporablja več odtenkov iste barve. Učinkovita kombinacija daje kombinacija svetlo do temno, globoko šibka.

Položaj mora razpolagati za sprostitev, poskusite, da bi se izognili ostrih kontrastov in svetlo barvo prehodov.

Osvetlitev mora biti večnamenski in raznolika. Luč v ta prostor mora biti kot m', ki muffled. Razpršene svetlobe je na račun odtenki, odtenki v mat stekla. To je težko predstavljati, spalnica brez lokalne osvetlitve: namizne, stenske, talne, vgrajeni ali začasno usgov'I postelj svetilke. Je, da uporabite par odvečnih stikala na vhodu in v glavah: šla v spalnico in se obrnil na luč in šel spat - dol.

Dekor

Vodilno vlogo v okras spalnice igra tekstil. Doma tekstilne temo spalnice stojalo', povezane z zasnovo sistema Windows in nočitev. Za Windows najboljše m'tkanine, tila, zavese.

Tančico lahko izdelana iz enake tkanine, kot so zavese in posteljo v enem do dveh odtenkov svetlejše. Bolj genialno rešitev bo kompleksna kombinacija tkanine z različnimi vzorci in različnih tekstur, ki odsevajo svetlobo različno.

Materiali

Za predelavo v prostorih, kjer vsak od nas preživijo toliko časa, je bolje izbrati naravnih materialov in zvočne izolacijske lastnosti.

Stene so večinoma storiti, teksturo, priglushali zvok. Odličen material za okrasitev stene - bombaž kritje, Ozadje z različnimi risanje in olajšave, vključno za barvanje ali tekstilne. Aktualna turistov in teksturirane mavca. Bolje je, če se površina ne bleščanje svetlobe, ker je zelo utrujajoče.

Če želite spalnica stene se lahko končal z lesa, furnirja ali cev. Naravni materiali so značilni za strukturo in barvo, so vedno sveži in topli, kar je še posebej pomembno za oblikovanje udobje v spalnici.

Drznejši sanje z registracijo, stilov, materialov, da vse to je bilo v kombinaciji z vaše razpoloženje in inter'ladje. Poslušajte notranji glas, razumeti kontekst, v katerem se počutite najbolje.

Spalnica v folk stil



Kombinacija svetlo Glubokogo in bela, plus toplo češnja, ne sme imeti občutek "preveč hladno". Čistoča, svežino in barve so glavne značilnosti sodobne folklore slog. Enako cherry-belih odtenkih, in posteljno perilo, in se uporablja v okras stene in zavese. Preprosta, bela drevesa'Yana pohištvo in oprema. Svetlo tkanine za blazine.

Očarljivo boudoir



Inter'jer v ženski slog. M', ki pastelnih barvah, svetleč pearl barve. Vzglavja z nazobčanimi robovi, ki pritegne oko. Je Otomanski na footboard postelje, ki se lahko uporablja za shranjevanje stvari. Francoski stil pohištva, luksuzni oddih blazine. Dekorativni okvirji za slike, vaze.

Elegantno spalnica



Zrcaljeni pohištvo, kot simbol razkošje. Črtasto Ozadje in zavese, izdelane vzglavja. Očarljivo se zračne blazine, letnik cvetlični okraski na posteljno perilo.

Fotografija: www. idealhomemagazine. co. uk



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика