четверг, 31 октября 2013 г.

Izberite tekstil za Windows

Harmonije in skladnosti - izhodišče vsakega projekta, to je trdna podlaga. Bistvena sestavina tako stališče lahko upravičeno lahko imenujemo okno. Če notranje zadeve, za nekatere razlog, ni harmonije, za odpravo napak, izboljšanje razmerja sobo, da bi heterogenih odprta v istem slogu in se osredotočiti bo pomagalo premišljen design okno. Za dolgo časa, zdaj zavese - glavni element okna dekoracijo. Danes paleto tekstilnih izdelkov, ki je tako visoka, da če želite poiskati enoličen načrt za vaš sistem Windows ne bo težav. Za to potrebujete le fantazija in upoštevanjem preprostih pravil.






Preden bomo nadaljevali za izbor tekstila za Windows, se moramo odločiti, kakšne naloge vas je ležala na njem. Če zavese so namenjene za zaščito stavbe, iz poletje, sonce in stran od ljubopitljiv oči, raje goste zavese ali Roman zavese ustrezno barvo. Ne pozabite, težke zavese z drapery bi ne visi v majhnih prostorih ali prostorih blokirane preveč pohištva, kot so vizualno nered prostor. V takih primerih je bolje, da raje Roman zavese z jedrnato sliko. Ogromen iste slike izgledaš v veliki pol prazne prostore, kot so dnevne sobe ali jedilnice. Če je okno sobe gledajo na vrt ali na Severni strani hiše, idealna možnost, postane lahka organza zavese ali šifon, ki ne boli, da pogleda skozi okno in napolnite prostor s svetlobo in zrak. Kratek pelmet svila (za organza) ali šifon drugih barv bo dala popolnosti notranje zadeve. Če so stene in pohištvo v sobi je temno ali zelo nasičenih barv, bi se izognili obarvana prirezovanja na Windows, bolj primerno, bo videti bel ali zelo svetel tekstilne želeni ton.

Barve zavese je treba izbrati ne samo na podlagi barve rešitve sobi, vendar glede na Splošno stilnih koncept. Tako zavese z majhno cvetlični vzorec bo ustvariti vzdušje enostavnost in udobje, temno, močno draped zavese s sliko ali široko Zlato Kant dodaja, klasični slog, ki je za svoje notranje zadeve, in črtasto - dodate elegance in disciplina.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика