понедельник, 28 октября 2013 г.

Razdalja strešnih špirovcev sistem strehe, okvir strehe, montaža slemena sistem strešne gradnje

Naše delo
  • Zidane hiše-koča
  • Okvir hiši-koča
  • Drevesa'kamnita hiša-koča
  • Termodom
  • Fasade
  • Vrh hiše
  • Streh popravilo
    M', ki strešne kritine
    Razdalja strešnih
    Mansardno streho
  • Popravilo stanovanja, pisarne
  • Interior design'jer
  • Electromontazh
  • Industrijski podi
  • Nepremičnine
  • Cene za dela,
+38 (044) 223-25-08

+38 (067) 445-08-25

ab * zabudova. kiev. ua
Nalaganje...

Nalaganje...

Razdalja strešnih

Strešni sistem, slemena strehe.

Na strehi hiše je prevoznik, ki prevzame vse zunanje obremenitve (teže strehe in zasebnih elementov), poročila obremenitev iz zabojev z leži na njenem strešni material na njihovih stenah doma in notranje podpore. Poleg tega, da podpira in estetske funkcije strehe je edinstven design, ločevanje podstrešju iz zunanjega okolja. Glavne nosilne elemente strehe so: mauerlat, oblikovanje in oplaščenje. Poleg tega zasnova strehe pa so dodatne pritrdilnih elementov (vijakov, oporniki, oporniki, oporniki, in tako naprej ).

Stabilnost in trajnost strehe v celoti odvisna od njegove podporne strukture - strešni sistem. Splavarji je osnovna nosijo del strešne konstrukcije. Oblikovane so tako, da vzdržijo ni samo teža strehe, vendar je pritisk na sneg in veter. Zato, razdalja sistem, ki se izračuna glede na vrsto strešne kritine material, kot tudi običajno lokalni veter in sneg globino. Razdalja strešnih špirovcev sistem strehe, okvir strehe, montaža slemena sistem strešne gradnje

Za pridobitev trdega okvirja grozdih so pritrjeni na drugega, in da streha ni moten veter, okvir trdno stati', povezanih z box doma. Najbolj pogosto, ko izgradnja države hiš uporabite dreves'leseni strešni sistem. So enostavno narediti, enostaven za namestitev. Drevesa'leseni špirovci lahko ", fit" v mestu, ki je skrajšati ptest, povečati, da lahko zaradi napak pri gradnji zidov. Za izvajanje teh ukrepov, s kovinsko špirovci težko dovolj, in s armiranega betona strukture ne nemogoče. To je razlog, zakaj je armiran beton in kovine - kljub temu, da so več trajne in močnejše, kot les se uporablja le pri gradnji velikih Kam'les, opeko ali beton stavbe s težko strehe kompleksnih struktur. Poleg tega, da je ležala na strehi armiran betonski ali kovinski težje kot drevo.

Za namestitev truss sisteme, so dodatni elementi - žeblji, vijaki, vijaki, tesnila, sponke. Uporabljajo se tudi za krepitev izvajanje sistema strehe. Stojalo'medsebojno povezanih delov strehe obliki razdalja kmetije, ki temelji na eni ali več trikotnika, kot najbolj toga geometrijske sliko.

Pri izbiri materiala za proizvodnjo grozdih, menijo, arhitekturne in oblikovne značilnosti posameznega projekta.

Drevesa'Yana strešni sistemmora biti tudi ogenj in antiseptično zdravljenja. Boljše in bolj kakovostno izvedli te dejavnosti, več bo služil razdalja sistem vašega doma. To ne bo napak, in je gnil, ki so prekriti s plesni.

Nosijo del na strehi hiše je sistem špirovci (špirovci). Splavarji so podlagi podporni del strešne konstrukcije. Na škarnikih so nameščeni pod kotom, ki ustrezajo kotom nagiba strehe. Skozi sluznice mauerlata (vzdolžna beam), ki se pritrdi na steno za izravnavo obremenitve, špirovci dnu konča se zanašajo na zunanje stene. Zgornji koncih špirovci temeljijo na podcorkove lesa ali vmesne teče, gre skozi stojala obremenitev ležaja stene. Na škarnikih so vsak 0, 8-2, 0 m (interval je odvisen od križa špirovci, krovstvo, materialne in druge pogoje). Oblikovane so tako, da vzdržijo ni samo teža strehe, vendar je pritisk na sneg in veter. Razdalja človek lahko razdelimo v naslonnyh in visi.

Nagnjena špirovci: Razdalja strešnih špirovcev sistem strehe, okvir strehe, montaža slemena sistem strešne gradnje

  1. razdalja;
  2. vijak;
  3. podstrešje tla.

Visi špirovci:

  1. mauerlat;
  2. razdalja;
  3. zamude;
  4. Babica;
  5. v strut.

      Visi kotička. Visi špirovci zanašati samo na dva konca ležaj (na primer samo na stene zgradbe brez vmesnih podpira). Svoje delo splavarjev na stiskanje in upogibanje. Poleg tega je oblika ustvarja pomembno horizontalno napor, ki ga je opravil do stene. Za zmanjšanje tega truda pomaga zaostritev (drevesa'Jan ali kovine), s'povezovanje zadnjega kotička. Se lahko nahajajo na dnu špirovci (in v tem primeru služi kot žarek strop, - ta možnost je najbolj pogosto uporabljena pri gradnji strehe in mansarde zgoraj. Višja kot je, bolj močan, da bi naj bila. In bolj zanesljivo je treba z'edinost z zadnjega kotička.

Nagnjena kotička. Naslonnye špirovci nameščeni v domovih s povprečno obremenitev ležaja steno ali bar vmesnih podpor. Vsi se zanašajo na zunanje stene hiše, in srednjem delu je na notranji steni ali podporo. Kot rezultat, njihovi elementi so kot žarki - samo na ovinek. Na isto širino hiša, streha je poševno streho grozdih je bolj enostavno, kot katero koli drugo (zahteva manj lesa in s tem stroški). Ko nameščate na več razteza čez eno streho struktura naslonnyh in strehe grozdih lahko namestnika. Tam, kjer je brez vmesnih podpor uporablja visi kotička, kjer je naslonnyh. Nagnjena špirovci zadovoljni, v primeru, če je razdalja med podpira ne presega 6, 5 M. Prisotnost dodatne podpore, ki lahko poveča širina kritja nagnjena splavarji na 12m, in dve podpira do 15m. Drevesa'leseni tlakovanih ali sesekljane stavb špirovci zanašajo na zgornji krono. Naročilo s'enotnost je bila močno potrebo, da utrditi svoj vijak, Nagel in nosilec. Da bi'za povezovanje komponent navora, ki se uporablja za zob, vijaki in plošče iz kovine. Strehe morajo varovati stene stavbe pred škodljivimi učinki dež in sneg. Za izvajanje te funkcije uporablja prva, ki mora imeti najmanjšo možno dolžino 550 mm okvir - tkane tkanine na vrhu'povezovanje. V Cham'lesene hiše kot podpora za špirovci uporablja mauerlat - plošče v debelini 140-160 mm Razdalja strešnih špirovcev sistem strehe, okvir strehe, montaža slemena sistem strešne gradnje doma

Mauerlat. Na škarnikih ne temeljijo na steni, in referenčni žarek - wallplate. Mauerlat, ki se lahko nahajajo po celotni dolžini objekta ali dajejo samo razdalja noge. Drevesa'lesene konstrukcije Mourelatou je na vrhu krone log (dnevnik, kvadrat žarek). Na zidane stene je Poseben nabor poravnan z notranjo zidno površino lesa (zunaj mora zavaruje letev zidarska). Med mauerlat in opeke obvezna'nujno določiti, stojalo za preverjanje materiala (na primer dve plasti strešne kritine material). Mauerlat, ki se lahko nahajajo po celotni dolžini objekta ali dajejo samo razdalja noge. V tem primeru, če kotička v oddelku so majhne širine, jih lahko sčasoma SAG. Da bi se temu izognili, je potrebno uporabiti posebno mrežo, sestavljeno iz ur, strut in vijakov.

Slemena teči. Na vrhu truss gradnjo strehe je iz rok, da z'povezovanje špirovci (kmetije) med njimi. To se bo še dogovorilo slemena strehe. V ne nosilnih zidovih p'ATI splavarji se lahko zanesejo na močno vzdolžnih nosilcev - stranske proge, katere velikost se določi trenutne obremenitve.

Oporniki, oporniki in diagonala SV'ASCO. Če v ravnini špirovci togost, ki ga je razdalja grozdih, da se uprejo vetrne obremenitve, ki deluje, na primer, v zatrepu (dvokapno), v vsaki strehi določa potrebne diagonalno SV'povezave. Lahko služijo kot Odbor v debelini 30-40 mm, pribit na bazo na škarnikih in po sredini (ali višje) v bližini.

Kot naklon strehe je določen razvijalec glede na vrsto stavbe, namen podstrešju prostora, vendar pa zahteva pam,'ne pozabite, da strmine je odvisna od izbire strešni material. Priporočljivo je, da prevzame pobočju s valjani streho - 8-18 °z azbest-cementa pločevine ali jeklene strešne kritine-14-60 °z strešnik krajnik 30-60 stopinj.

Po montaža ležaja stene dreves'lesena hiša začetek proizvodnje in montaže strehe sistem. V mnogih primerih je razdalja sistem dreves'lesene hiše dnevnik je bistveno drugačna od strehe sistem hiše zidane, pena, betonski bloki in celo drevesa'leseni okvir in plošča hiš, tudi če so popolnoma enaki v obliko, vrsto in obliko strehe.

Glavni sestavni deli nosilne strukture strehe - grozdih in zaboj. Na strehi hiše - samo zunanji del strehe, ki se nahaja na nosilno konstrukcijo, ki je sestavljena iz a razdalja tramovi in podkonstrukcijo. Optimalno prerez za špirovci koli načrta je oddelek 50x150 mm ali 50 x 200 mm Za večino strešnih kritin se uporabljajo bruski in plošče 50 x 50 mm (40x40 mm) in h (H). Povprečna razdalja med špirovci čevljev je približno 0, 9 metrov. Na strehah z naklonom več kot 45% ta razdalja povečala za 1, 0-1, 3 m in na strehah hiš, ki se nahajajo v zasneženih območij, zmanjša na 0, 8-0, 6 metrov visok sneg obremenitve. Bolj natančno, korak razdalja med noge lahko opredelimo na podlagi križ splavarjev in razdaljo med podpira nosilne strukture (oporniki, oporniki, slemena run)in vnesite strešni material.

Primeri, ki se najpogosteje uporabljajo dreves'lesene strehe grozdih.

Drevesa'Yana, slemena streh, vgradnja strešnih sistem strešne gradnjeDrevesa'Jan roof roof roof roof sistemDrevesa'Yana, slemena streh, vgradnja strešnih sistemrazdalja sistem strehe, montaža slemena sistem strešne gradnje

Razdalja strešnih špirovcev strešni sistemrazdalja sistem strehe truss strešni sistemnamestitev razdalja sistem strešne gradnje

razdalja sistem strehe, namestitev truss sisteme, strešni truss strehoRazdalja strešnih špirovcev sistem strehe, Kijev


Vir: http://www. zabudova. kiev. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика