суббота, 26 октября 2013 г.

Kot shpaklevat strop.

Kot shpaklevat strop.

0%
790

Kot shpaklevat strop. Da stropa idealno je, zelo težko. Ker je strop je vse okvare, ki je zelo vidna. To je vse zaradi lokacije zgornje meje. To je v tej ravnini, ki sije sonce. Tako imenovane neželene svetlobe, ki vstopa v prostor skozi okno. Na steni postane manj sončne svetlobe in zato napake so manj vidne.

V tem članku bom naučil shpaklevat strop etažne plošče. Kot shpaklevat strop mavčne plošče, kot tudi stene iz iste mavčne plošče. Povejte, kateri materiali in orodja za to delo potrebujete.


Orodje:


- Pravilo
- Sklop lopatice
Namestitev nož
- Ščetka za sprožilni
- Grater za brušenje


Material:


- Več vrst putties
- Cliplist
- Globoko prodira premaz
- Barve mrežo

Tehnologije:

1.

Pripravite površino. Če na površino, so ostanki apna, potem ga je treba odstraniti. In tudi razširiti šive med plošče je zato, ker ko sem bil zaslužek nizko kakovostnih materialov. Smo izpolnite sklepov svojega materiala, ki je zelo trpežna in zmanjša možnost crack polnila na šive.

2.

Pred shpaklevat strop, ga morate najprej napolniti. Stavbe globoko prodira premaz. To bo okrepilo znanja in odstranite vse smodnika s stropa.

3.

Polnjenje s kiti. Za to boste morali uporabiti poseben kiti. Ki je močnejša kot običajno. Oh, in drago... Lahko uporabite polnilo fugenfuller ali Uniflot. Ti dve polnila proizvaja z Knauf.

4.

Poravnajte strop, začenši kiti. V bistvu, ploščah ravni, vendar vsak od njih je v različnih ravninah. In tako strop je videti zelo postrani. Da je lepa in strop morajo te nepravilnosti uskladiti. Izberite talne plošče, ki je najbolj potisnjeni v notranjosti. Od tam bomo začeli zmanjšanje zgornje meje. Če je utonil, in nato dajo na to, začenši kiti in odstranite nepotrebne pravilo. In kot svetilniki bomo služijo tiste plošče, ki so na strani. Je treba ukrepati. Kot take plošče smo poravnati na ta način: overlayed shpatlevku, traja dva metra pravilo, in so na ravnino plošče, ki se prekrivajo, ki smo se pred kratkim zravnal. Vendar privede do pol pravila drsenje na ravnini, in drugi pol, ki je bil na peči, ki smo trenutno izravnavo. In tako želite poravnati vse etažne plošče. V tipični soba take plošče ne več kot tri.

Za začetek izravnavanje ne le s ploščo, ki je prekinjena, in na ploščo, ki stoji. Tako celo bolje.

5.

Prilepljen na šivov slikarstvo mrežo. V šivov med elektrodami overlappings morali lepilo slikarstvo mrežo. To bo zmanjšalo verjetnost krekinga šivov. Omrežje je treba grobo in širine približno 20 cm.

6.

Shpaklyuem strop. Ko boste oblogo stropa, začenši kiti, je potrebno, očistite površino z lopatico, tako da ni bilo nobenih izboklin. In zdaj je čas, da mavčni strop. Končna kiti se uporablja praviloma v dveh slojih. Prvi, univerzalno ali končna kiti?? Torbe. In zadnja plast se uporablja pripravljena končna masa.

7.

Brušenje. Možno je, da grind papir smirkov papir ali zaslon za brušenje. Priporočam cliplist. To je veliko lažje za mletje. zabavaj se! Toda, ko brušenje strop pozabite na strani luči. Ker brez tega se boste počutili površina je kot nalašč, in po slikarstvo bodo vidne okvare.

Upam, da po tem členu, če ne bo več vprašanje: Kot shpaklevat strop?


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика