суббота, 26 октября 2013 г.

Kot kiti mavca.

Kot kiti mavca.

0%
603

Kot kiti mavca. Po drywall je že nameščen, je potrebno, da se kiti. V tem članku bom poskusil, da podrobno opisujejo vso tehnologijo, s shpaklevanii drywall. In vam bo povedal, kateri shpatlevok treba kiti. Ker v vsaki fazi dela potrebovali še kiti.

Kiti mavca, po tem, ko dokončate namestitev, je in mora biti vstavljena Windows. Soba naj bo topla zunaj, je potrebno za normalno sušenje kiti. Če je temperatura pod 8 C, polnilo lahko crack. In če je negativna, da ne bodo sušiti in zamrzne.

1.

Pripravite površino. Če želite to narediti, razširite šivov, kjer ni tovarni chamfer. To je zagotoviti, da vse šive bi lahko dosegel kiti. Shpaklevka na osnovi sadre, in suši poveča in dobro pokanja z gips Ploščo, če je to v šiv. Da bi celotna podlagi monolitno. Po tem je treba še drywall ogruntovat premaz globoko penetracijo.

2.

Napolerowanom. Ko se premaz posuši, to je približno 2-3 ure, začne zaslužiti šivov. Za to smo razvili poseben kiti za sklepov v vedro. Najbolj priljubljen izdelek za sklepe, ki so Knauf Fugenfuller in Knauf Uniflot. To sta dve dobro polnilo, vendar pa Uniflot je najboljši. Veliko kiti za razvoj ni potrebno, saj je otrdi hitro.
Privijte polnil šivov in na sveže uporablja kiti prilepite trak serpyanku in spet na njej so lopatico. Če se ne držijo trak šivov bo crack. Trak mora biti v širini 4, 5 glej

3.

Brušenje kroglice. Jaz na primer nikoli ne zmeljemo v tej fazi šive, kot moj let izkušenj, ampak jih morda imate. Kiti za sklepe je trdna, potem boste morali brusilni papir blagovne znamke 80-100. To je treba dati na brušenje grater in že to, da zmeljemo do takrat, dokler šiv brez trkanja.

4.

Uporabljajo universal kiti. Univerzalni kiti je tisti, ki pravi, da so dva v enem. Ampak to je težko, da se klic konča ali začne. Ker eden ali drugi, niso dobre. Njihovo dobro se uporabljajo na površini pred zaključna plast. Ta premaz se lahko uporabljajo samo na šive, ali na celotni površini drywall. O prednosti enega načina na drugo preberete na moji spletni strani. Če se odločite, da kiti le šivov, kiti, ki se mora uporabljati s širino 35-45cm skupaj šiv. Prosimo, upoštevajte, ne širino šiva, in malo kiti potrebujejo, da se raztezajo. Da bi šiv širše.

5.

Brušenje univerzalni kiti. To nima popolnoma polirani. Samo brisanje izboklin na površini. In uporabite cliplist 120-ku. To ne bo veliko za napisati na površini. Samo malo, ampak ne skrbite, to ni grozno. Ko končate kiti bo vse prav.

6.

Dal zaključna plast kiti. Vedno sem uporabite pripravljena končna masa in priporočamo, da ga. Če pa želite prihraniti denar, lahko kupite suhe dokončaj kiti. Pred svojo aplikacijo, ki jo želite od površine, da pomete proč prah, ki je nastala po tem, ko brušenje. Tradicionalni metlo pometa. Če imate željo in navdih, ki ga lahko ogruntovat. To je še bolje, vendar ne nujno'nujno, saj so izkušnje pokazale. Nanesite premaz, kot tudi prejšnje. Samo šivov treba storiti še več na 5-10 cm.

7.

Končna poliranje. To je teči brusilni papir ne manj kot 150. In zaželeno je, da ste polirani "luči". To je, kar potrebujete, da dajo stranska svetloba. Da izgleda boljše kakovosti poliranje.


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика