четверг, 31 октября 2013 г.

"Sanjsko": kaj je treba

Spalnica je prostor, kjer oseba preživlja tretjino svojega življenja. Ali ni to čisto dovolj, da poskusite ustvariti sproščeno, lepo, in prijetno okolje? Kako je mogoče, naj poskrbi, in bodo obravnavani v nadaljevanju...

Nekaj o pravilih

Strokovnjaki z inter'", so rekli, da je pri izbiri prostor, ki bo postal spalnici, ena je treba upoštevati naslednje točke. Najprej je treba tako daleč od najbolj gneča krajev - kuhinja, jedilnica in dnevna soba. Drugič, pomembno je, kjer gredo skozi okno tej sobi. Tako, "škrjanček" bolje je, da izberejo spalnica z Okna na Vzhod: tam vsako jutro sonce izgleda. Počiva "sove", ki bi moral iti poglede na Zahodu: zjutraj v spalnici je somrak.

Kot je za velikost spalnica, jih določajo sposobnosti in osebne preference lastnikov. Glavna stvar je, da je bilo vse to potrebno. Ampak, če prostor omogoča ravno, kljub temu je zaželeno, da se odločite za spalnico prostorne sobe, "kvadratov" nekje pod 20-22 z ne zelo visokim stropom. Ko ste srečni, da živijo v stari hiši z visokimi stropi - nikoli ne misli, da je enostavno treba znižati s pomočjo suhomontažnih konstrukcij. Od Piazza spalnice odvisna pohištvo dimenzije. Strinjam se, ni tako priročen, da stisnite vsak dan med ogromno posteljo in veliko omaro. Podobno kot neprimeren miniaturnega pohištva v prostorno spalnico, podobno kot na letališču...

Gradiva na temo

Sanjsko
Kaj bi rabim luč v spalnici?!
Spalnica: sfero sanj
Prevladujoči spalnice - seveda, posteljo. Zato, opremljeno spalnico, prva stvar, ki jo potrebujete, izberite za njo najbolj primeren kraj. Spalnica je namenjena za eno osebo, postelja lahko postavi in postrani na steno. Ampak, če postelji, je bolje, da so ga usgov'jamo v zid, ki ga je mogoče pristopiti iz dveh straneh. V vsakem primeru, da se postavite v bližino okna: eden rad je prebudil, da vidiš nebo ali pokrajino zunaj okno in ne prazno steno. Vendar pa vam ne bi dal posteljo usgov'jamo na Okna ali vrata. V nasprotnem primeru, po mnenju psihologov, oseba, ki bodo počutili neprijetno. Idealen za posteljo - daleč od vrat kotu sobe. Vendar, ljubitelji epatage lahko nastavite svojo posteljo in v spalnici. Mimogrede, optimalno načrtovanje rešitev spalnice je opredeljen postopek od velikosti postelj in kvadratne površine'asinou z njim "spalni prostor". Na primer, eno posteljo v velikosti od 0, 8 1, 8 m najmanjša površina spalni del - 5 kvadratnih m, in za zakonsko posteljo, 1, 5 * 2 m zanaša toliko kot 8 "kvadratov".

Zelo dobro, ko je v neposredni bližini spalnice je kopalnica. Torej, ko kopalnici se nahaja takoj za stene spalnice, naredite krog izlet na drugem vhodu. Če kopalnica je daleč ni problem, da bo potrebno komunikacijo kjerkoli v stanovanju danes ni problem. In trendy Jacuzzi, bo izgledaš poleg postelje...

Še eno pomembno podrobnost: v mestu, apartma, bodo koristno, da namestite soba ima klimatsko napravo. Da bi ga bolje usgov'jamo postelj. Ni'nujno neposredno nad glavo, bolje, malo na levo, vendar tako, da med spanjem, je bilo tvoje. V drugi lokaciji, tvegate dobili kronični prehladi.

Spalnica plus

No, če je hiša ima ločen prostor, namenjen izključno za spanje. Kaj pa, če apartma je majhen? V takih primerih, spalnica postane večnamenski prostor. Poleg tega so izkušnje kažejo, rezerve uporabnih prostor tudi v najbolj utesnjen prostor. In če pri opravljanju dodatnih "škatle" ne pozabi za risanje, rezultat je lahko nekaj, kar luštna...

V hiši diplomirani shranjevanje veliko prostora bo omogočilo stopničke. To je kavč postelja, čeprav lahko ne vrže na vrh vzmetnice. Dan, posteljnina se čistijo v predalih.

Najbolj pogosto v spalnici urediti delovno mesto. Bolje je, da ločeno zaslon ali stekla particijo. Oblikovalec Valerij Simonenko ponuja naslednje standardne raztopine: "Da, da bi U-shaped tabela (obvezno'bodite prepričani, da takšno višino, da je bilo primerno za njega sit). Prav tako bo služil in na delovnem mestu, in nočno omarico in začela se bo obrazec je uporaben za sprejemanje gostov. Tabela-vrh in police za delovni zvezki zelo fit in vgrajeni Omare na steno. Tukaj lahko priložite omaro, comp'računalniki, pisarniška oprema,..."

Ne glede na to, kako majhna spalnica, strokovnjaki močno priporočamo, da se najde prostor za garderobo, ki bo omogočilo, za lajšanje sobo od zajetno omare in predalniki. Ne da "preobremenitve" inter'er, za velike predmete (torbe, itd.) bo opremljen z "skrivalnice", na primer, za usgov'jamo postelj. Vendar pa bi moralo biti precej visoka. Tam lahko skrit tudi kovinsko stojalo na kolesih. Druga možnost, "trgovina", - posteljo, ki je nameščen na odru z pomični predali. Vendar, omaro v spalnici še vedno potrebna. Če je dana v isto barvno shemo in steno, vsaj vizualno ne bo nered po sobi, in prosojen motnega stekla v svojo vrata, kot če " raztopi Kabinet v zraku.

Spalnica, v kombinaciji z študija ali spalnica-garderoba danes nihče ne bo presenetil. Ampak za relativno majhno sobo izpolnjene vse tri od teh funkcij morate poskusiti. Na primer, če želite deliti sobo s stacionarno T-oblikovane stene iz mavčne plošče v treh oddelkov: veliko je spalni del, in v dveh manjših - urad in garderobo. Če ste trdno prepričani, da morate tako, da deluje le v pisarni, - opremiti v njegovo spalnico bralni kotiček, kjer je prijetno, ne samo za branje v večernih urah, ampak govori za jutranjo Skodelico kave s svojo "drugo polovico".

Nasvet za tiste, ki cenijo svetlobe, svobode in prostora, vendar živi v majhnem stanovanju: o'dnata spalnica z dnevno sobo in dveh manjših sob je ena velika. Izogibajte se zložljivi zofe: sodobna postelj, se lahko dajo na javno objavo. Toda postelja je treba ločiti vsaj vizualno. Za to fit dvostranskih visoko omaro, ki bo delil sobo, in o'dovuti je preprogo tla.

Fantazije

"Več je bolje kot manj," to je samo o spalnica. Zaradi prostorno spalnico, če želite, enostavno spremeni v sobo za počitek. Tam je dovolj tukaj za kraj, bar, mini knjižnica, kava miza in par m', ki sedežev. Če želite, da vam pomaga zaspati mirno glasbo, ampak da Zbudi vas lahko samo glasni zvoki vojaške Marec - nastavite, v spalnici stojalo za glasbeni center in TV. Vsako od območij je prostorna multi-spalnica, je bolje, da jasno opredeliti. Ni obvezen,'bodite prepričani, da bo v prostoru particije ali postaviti v vsako cono različnih tleh. "Odprti prostor je prostor za ustvarjalnost.

To omogoča iskanje inovativnih rešitev, " je povedal Valerij Simonenko. Določiti različne cone spalnice bo pomagalo niše in alcoves, podiums, več stropov in, seveda, razsvetljava. Na primer, v knjižnici, bar, zgornje meje se lahko izvede malo nižje. Učinek na'sposobnost dovolite, da dosežejo število stolpcev in loki, prek katere si lahko ogledate celoten prostor.

Zelo pomembno vlogo v spalnici svetlobe igra. Idealno je, da se ta prostor mora biti odprt za naravne svetlobe. General electric spalnica osvetlitev mora biti svetlo, vendar ne oster. To se lahko doseže z mlečno zgornja meja svetilke. Vendar pa lahko mejne točke "halogenske žarnice", saj jih, tako da svetlobo, odbito od stene in strop. Zelo primerno, da dajo tako imenovani stikalo za zaklepanje, ki vam omogoča, da vklopite luč, ki prihaja v sobo, in off že leži v postelji. To bi bilo in lokalne razsvetljave v garderobi. Svetilke v bližini toaletno mizico ali salon, ki se lahko, in je niso zelo svetlo, ampak svetloba iz nje mora biti osredotočen in oster. Ni čudno, gledališki igralci, primeras, uporabite gole žarnice na ostre svetlobe, jasno vidno, da vse dele obraza. Vendar pa več naslonjači ali mizice primeren nem modrc.

Kraljica spanje postelja, v spalnico, je treba nameniti posebno pozornost. Njen videz je odvisen od skupno stil prostora. Na primer, v apartmaju, opremljenem v klasični slog, je primerno dreves'Jan posteljo z vklesan nazaj, navzdol-peresno posteljo in štiri-poster posteljo. Za sodobno inter'notranjost fit okrogle ali pravokotne posteljo, izdelani iz sodobnih materialov, kot so kovine ali plastike.

Ker posteljo pritegne pozornost na prvem mestu, je, da razmišljajo o tem, kako okrasite steno okoli njega. Točno tako, naj ne visi v usgov'I običajnih vidika Sovjetski človek preprogo proizvodnje tovarne. Vendar razmnoževanje ali izvirnik (ne glede privoščiti) slike dober umetnik bo okrasite koli spalnica. Klasična inter'jer bo popolnoma prilegajo plošče ali bas-olajšave. Za prostore v slogu hi-tech dobra rešitev bi bila neke vrste abstraktnega slikarstva. Zagotovo oživiti spalnici in wall-mounted akvarij ali kolaž družinske fotografije, prikliče prijetne spomine. In dati lupinico, da vaša spalnica je lahko povečana košček erotične slike... Ne bojte se, da eksperiment, ker ni enako spalnice, saj ni enaka ljudi. Ta soba je, kot nobena druga odraža notranji svet svoj magistrski in tam bi bilo podcenjevanje, ki prebuja domišljijo.

Med obrazci in navodila

Eleganten spalnica, se lahko izvede v katero koli tipko. Trenutno, ustrezni in rafinirano luksuzni Rokoko elegantno in laconic minimalistična, in toplo udobje sodobnosti. Glavna stvar je, da oblika spalnice je bil zasnovan v isti tipki kot celotno stanovanje, in so v skladu z notranjo odnos gosti.

Običajno strogo klasični slog raje trdno in konzervativni ljudje. Mimogrede, klasike je razdeljen na več področjih. Poleg tega, "angleške klasike" funkcije svečanosti, massiveness in teže, zato je bolj primeren za prostorno stanovanje z visokimi stropi. Vendar Grško-Rimskih klasikov, kaže, da je preprosta, naravna razmerja in primerno za vsako stanovanje.

High-tech slog, ki je značilna svetlo, izzove barve in kompliciranih oblik, priljubljen med tistimi, ki so mladi po srcu.

Prefinjeno življenje ljubezen moderne arhitekture, ki je značilno, fino, gladko in m'kaj so linije. Minimalism - slog za radikali, pripravljen, da zavrne pravico v korist osnovne potrebščine. V minimalism močno arhitekturne začetku, vsako podrobnost inter'notranje zadeve poudarja, geometrijski razporeditvi sobi. In standardni nabor pohištvo vključuje posteljo, nočno omarico in omaro z ogledalom vrata. Vendar pa to bedchamber mogli prebuditi romantičen občutek je, da Snow Queen. Druga stvar je čutna in veličasten, Barok, Rokoko in Vzhodne slog. Inter'kariero z veliko količino zlata, temno modre, vijolične barve in številne ogledala zdi, da je treba za skrivnost in čutnosti. V zadnjih letih več in več podpornikov, postane tudi Vzhodni slog s svojo nizko postelj, Turki, hookahs in šifon tkanin. Vendar pa prevladuje danes ne pozna norme kič, kombinacija navidez incongruous. Tako bolj minimalistično spalnice nastanejo učinkovito označeno zabaven posteljo Rokoko in klasične inter'Arah - chrome Lože, določene na steklo podiums.

Ljudje, ki niso ravnodušni na modne novice, ki so izbrani za stene, Beneški mavca in jih opremiti nastran spalnica pohištvo starinskega oblazinjenega v "tipično" krpo 70-80-ih od XX stoletja. In ljubitelje nenavadnih, ki želijo, da bi svoje spalnice v pravi tempelj ljubezni, da bi ukinitev ogledalo zgornje meje in da pregledno tla z ozadja.

Podobo spalnice je v veliki meri odvisna prevladujoča barva v svoji zasnovi. Tako, svetle odtenke ponudba za miren. Zeleni toni, opredeljene s svežino. Modra ali modra litega misli o hlad. Zlato-rumeno gama dajatve, energija in živahnost. Rdeča je simbol ljubezni in strasti, vendar ne smejo zlorabiti. Posebna romantična spalnica, prilijemo belo in odtenki sive, mlečni ton...

Naravo "spalnice v veliki meri odvisna od vrste dodelavo materialov, uporabljenih za dekoracijo. Tukaj je način, materiala in zvočne izolacijske lastnosti, m'kdo in topla na dotik. Pomembno je, da površina ni bila dana sij svetlobe, ker je utrujajoče. Ozadja bolje izbrati drago in kakovosti, z mat ali velur učinek. Dobro tudi Ozadje za pleskanje stene gladka in trdna. Idealno za spalnico stene bombaž kritje. Ti'smo še ne tako dolgo nazaj, vendar je hitro pridobil naklonjenost oblikovalci, ker so trpežne, prilagodljiva, omogoča, stene "dihajo".

Zavese so običajno narejeni iz m', ki teče tkanin. So lahko iste barve z zidu, kot če spajanje s - to ustvarja občutek, udobje, še posebej v večernih urah. Pozno-dvižni vod, mora biti dopolnjen svetlobe zanasi blackout zavese ali primerne barve žaluzije.

Tla v spalnici je najbolje narediti iz naravnih dreves. To so lahko tradicionalne parket ali parketne Plošče. Dobro in preproge - lepo je hoditi bos, vendar potrebuje stalno nego. To je bolje, da dajo na tla preproga narejena iz naravne volne. Na Splošno, poskusite v obnovo sob za uporabo naravnih materialov. In, če je mogoče, bodite prepričani, da preverite, da je kamin. Bleščanje plamena'I na stenah, puhasto kup preprogo, šibki svetlobi sveč, ki se odraža v steklo z rdečim vinom za nepozabno noč v Kraljestvo miru in blaženosti?..

Lisa Tatarinova

Vir: 100realty. com. ua

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика