воскресенье, 27 октября 2013 г.

Država hiši v ekonomskem razredu: za nakup ali gradnjo?

Sanje o zasebnih državo hiše, plus razpoložljivost določenega zneska denarja, ki privede do dejstva, da preden oseba, se postavlja vprašanje: kako pravilno narediti - zgraditi državo hišo ali kupiti koči pri koči poravnave?

Če ste privezan za gotovino, potem si za vikend gospodarstvo razred ali cenovno države hiš. Preden izberete najbolj primerno možnost preberite podrobnosti.

Ponudba na trgu države hiš v ekonomskem razredu

Veliko primestnih koči naselij, ki se nahajajo na Novorizhskoe, Dmitrovskoye, Yaroslavl, Kijev, ukrajina, Kaluga in Simferopolu avtocesti. Velikosti parcel razlikujejo od 10 do 25 hektarjev. Manjša razdalja do Moskve, manj je ploskve. V takih naseljih so varnost, komunikacije: svetloba, voda, kanalizacije, plina, kot pravilo, je odsoten, tako da je plin plinovod je zelo pogosto gre ob meji vasi, ki zahteva, da stroške za povezavo.

Za primer, ki vas zanima možnost nakupa zemljišča z ready-made koči. Kot pravilo, vikend stavbe s skupno površino od sto do dvesto kvadratnih metrov, včasih malo bolj. Stroški počitniška hiša s parcelo približno od 4 do 9 milijonov rubljev

Ta cena je običajno vključujejo stroške zemljišča in model koča s komunikacije, groba notranja dekoracija in tipične zunanje.

Gradbena podjetja, ki so specializirani za gradnjo posamezne države hiš, nudijo veliko izbire države hiš v ekonomskem razredu po ceni, ki je nižja od cene za koči pri koči poravnave. Razlog je preprost: podjetja, ki prodajajo hiše niso iznajdba sama in prosite za izvajalci gradbenih del, in želijo ne samo da vrne denar, ampak da bi dobiček. Koča v koči poravnave ne morejo biti cenejše kot v isti hiši, ki je zgrajena z gradbeno podjetje na posamezen projekt.

Prednosti in slabosti življenja v koči

Pluse koča poravnave je pripravljen infrastrukture, organizacije storitve, dobre ceste, varnost, razpoložljivost centraliziranega inženiring sistemov - napajanje, vodo in Kanalizacijskih sistemov.

Koča naselij takšno raven lahko ponujajo predvsem tri-štiri standardne projekt države hiš v več velikostih. Kljub različne zunanje obloge, kot naselij videti kot tipična "mravljišče".

Zgraditi svojo hišo, celo majhne, le v okviru posameznega projekta. Imejte v mislih, da je izbira standardnih projektov države hiš iz gradbenih podjetij veliko več kot razvijalec koči naselja, in so lažje, da se prilagodijo na kupčeve zahteve.

Izkušnje kažejo, da skoraj ni hiše, ki so zgrajene na vzorčni projekt. Tudi če podlagi model projekta, ki je prinesel veliko sprememb, ki posledično naredi svoje individualne.

Kaj graditi hiše

Vikend v koči vasi ravni stopnjo pripravljenosti za podobna stanovanja v večnadstropnih stavb: kupec mora storiti fino konča in povezavo v sporočilu. Za nekatere je velik plus: najmanj težav.

Vendar obstaja tudi druga plat medalje: ob kupil kočo, ne moreš nadzor kakovosti uporabljenih materialov in izdelave. Ena stvar je: nižje cene, hiša je lažje in cenejše gradbenih materialov. Nizko ceno vikend je doseči shranjevanje materialov in tehnologij. Tukaj se pojavi vprašanje: kako dolgo bo trajalo to kočo?

Prevzemanje stene hiše postavili iz pene, beton in silikatna bloki, ali - okvir-ploščo ali okvir tehnologije. Pogosto se zgodi, da uokvirjena hiši prodaja brez komunikacije, v tem primeru Vam bomo prisiljeni postaviti jih na svoje.

Gradnjo posamezne države hiš v ekonomskem razredu zagotavlja izbiro načrtovanje in arhitekturne videz stavbe, kontrolo kakovosti gradbenih materialov in času gradnje, je optimalna rešitev za inženiring, komunikacije. Ampak to je drago.

Načini plačila. Analiza sekundarnega trga državo bivanja

Večina podjetij, ki prodajajo države hiš v ekonomskem razredu, ponujajo strankam hipoteke. Hipoteke ima svoje prednosti in svoje slabosti. Glavna pomanjkljivost je, da hipoteka je dolgoročno breme.

Gradbena podjetja, ki vodijo gradnjo posamezne države hiš v ekonomskem razredu, lahko strankam ponuditi plačilo v fazah. Kot posameznih objektov omogoča, da si odpočijte, v gradnjo hiše.

Nekatera gradbena podjetja oglašujejo ta gradnja hiš iz lesa (t. i. odložene terjatve za gradbeništvo), v katerih Temelj je delal v jeseni, okvir postavite v zimskem času, in žične komunikacije in poskrbijo za izvedbo v poletnih mesecih. Poleg mejnik plačilo, ta vrsta gradnje se predvideva prisotnost znaten popust.

Potrebno je tudi povedati o situaciji na sekundarnem trgu primestnih stanovanj. V obdobju pred krizo je bila donosna za nakup doma z zemljiščem. Zdaj se je položaj spremenil: cena gradnje je znižala rast cen v primarnem stanovanjskem trgu se je upočasnila, torej graditi nov dom, je cenejši od kupiti ready-made.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика