воскресенье, 27 октября 2013 г.

Ograje 2008-10-08 15:32:59

Gradnja in rekonstrukcija.

Ograje
2008-10-08 15:32:59

Namen ograje in ograje ni nujno, da ločeno naša hiša iz okoliškega prostora, kot stojalo'kravato z njim. Ograje morajo biti gladka, si ogledate, kaj je mogoče reči o ograje iz žične mreže in bodeča žica, trdne lesene ograje, zidovi iz kamna ali betona, z izjemo slednjega kot skp za zaščito.


Zeleno ograjo, enostavno organizirati varovanje za Grm. Redko na prvi pristanek v nekaj letih postane gosto zrasel zid, vej, listov ali iglic. Inštrumentov za varovanje pred tveganjem, mora biti višine ne več kot 1000 mm Če postane preveč debel, čeprav se lahko razredčen.

Debelo ograjo je dober kraj za gnezdenje naše pernate pevcev, ki pomagajo v boju zoper škodljive žuželke. Ograje, čeprav ima nekaj prednosti (ne zahteva posebno nego, ne potrebuje plodna tla in ne bo veliko prostora), ampak izgleda, grd, in njena gradnja se je treba boriti proti škodljivih žuželk.


Naprava inštrumentov za varovanje pred tveganjem zahteva veliko dela. Prvič, podružnice mora biti pokrita iz vrha proti dnu listov ali iglic; treba rodovitna tla, ki morajo gnojiti razpadlo gnoja ali komposta. Površine rodovitne zemlje morajo imeti širine 1000 mm in isto globino.

Gosto gozdna vegetacija, ki raste v bližini varovanje, če njeno škodo. Zaželeno je, da drevesa, ki so iz nje na razdaljo več metrov, sicer ograjo, čez čas bo razvila "luknje". Za rast ograjo potrebujejo veliko zalivanja, uničenje Boer'Yang, redno jutranje gosta.


Vrtnarji priporočamo, da rastejo hedge smrekovega, tisa, brina, polje, Holly Holly in mahonia, da ostane lepa in pozimi. Izbor listavcev grmičevja za ograjo tudi dovolj velika; hornbeam, glog, različne vrste willow tree, cornelian češnja, kovačnik, snowberry, Japonske kutine, bezga, lila, Jasmina, in tako naprej, predstavljajo široko priložnosti za gojenje lepo ograjo.

Varovanje je lahko mejijo neposredno na hiši, omejitev stanovanjskem dvorišču, ustvarja veter-zaščiteno območje.


Živijo ograjo z osnovo iz naravnega kamna (balvani, Peščenjak, skrilavec) če je pravilno zidane je tudi okrašena s ploskve. Slabo navado, ko kamna storiti vertikalni in horizontalni spoji izpostavljeni zunaj, na srečo, skoraj izkoreninjena. Estetski učinek ograje je doseči naravnost vrstic zidanja in igra svetlobe in sence, ki ustvarja ustrezne naključno postavljeni za fizične nepravilnosti.

V vsakem primeru se morate izogibati uporabi kamen, ki si želite, da bi. Narobe in bi bilo uneconomical uporabo, na primer v Berlinu, apnenec, rudersdorf smučarskih področjih, skrilavec in Peščenjak, da poda iz južne okolišev.


Ograja izdelana iz naravnega kamna se lahko izvede tudi po metodi "suho" zidane. Da bi imeli dovolj moči, ta površina je večja od običajnih QAM'lesene stene, ker šivi se ne napolni s cementno malto in humusa tla, mešana z glino, in posadili vseh Alpskih grmičevje; navedite jih tukaj skoraj nemogoče. Za nasvet priporočamo, da veljajo le za vrtnar. Ta ograja je še posebej spektakularen v hribovitem območju.

V poljanah, na osnovi naravnega kamna morajo imeti višini od 300 do 500 mm in enake širine. Proč od leta 2000 do 2500 mm dal rack ohišje; med gradnjo osnove za njih mora biti sklopka concreted podporo.

Možno je, za njih, da pustite luknje v prostorih, namenjenih za stojala, za izgradnjo lisalisa na stožec z kolbaski, da je treba odstraniti pred strjevanjem betona.


Ta metoda zagotavlja natančno postavitev stojala. Priporočamo naslednji postopek: homogenization, smer, stojalo za kabel, izkopa, concreting Fundacije, ce razdalje za stojala, delitev in polaganje naravnega kamna na kabel, biseri, nastavitev in concreting kotu delovnih mest, vlečenje kabla, namestitev vmesne delovnih mest, concreting stebrov s hkratno preverjanje navpični položaj na njihovo raven ali plumb. Ista metoda se uporablja za gradnjo baz drugih kamen.

Rack ohišje je lahko izdelana iz jeklenih cevi, les ali beton. Polje ograje so narejene iz polov - navpično, vodoravno, rešetke, ograje-navpično in vodoravno, vejice in kositra.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика