четверг, 31 октября 2013 г.

Ne zamudite poletje!

Poletna spalna sramota! V poletnih mesecih celo prepričan, "ideološki" sove niso proti začasno postane od njih. To zimo sem se želite Zbuditi čim kasneje, ko bo postalo bolj ali manj jasno in končno ugasne luči. In zdaj... Da vsi veste! Severna hoditi na počasi ohladi ulicah, uživajo in zvoki, ki diši po poletju, a nekaj ur (in tako, da bo), da bi spal, in potem, da bi spoznali čudoviti zgodaj zjutraj, medtem ko so nekateri državljani še vedno mirno snuffle, in mesto se zdi bolj sveže in tiho.

Tako, na dnevnem redu, je izboljšanje učinkovitosti spanja. Spanje "redko, ampak lepo" - ali bolje, manj je več.

Torej, mali cilj za poletje, da se naučijo, kako speči! Ampak, da bi za cilj, ki bo dosežen, pa'ugotoviti, kaj nam preprečuje, da spi dobro, in kaj je, nasprotno, prispeva "visitorsto".

Gibanje je življenje, kdo lahko temu nasprotuje? Ločeno nalubale pasivne holding časa prepričani, da je najboljši, ostalo je šport. Ne samo v spanju. Ker če se človek v sanjah je nenehno na poti, Lončar o, obrne, vam lahko zagotovimo, da je ne bodo dobili dovolj spanja. Gibanje naredi spanja površino, in da se vrnete v stanje globokega spanca, telo potrebuje čas. Ampak zakaj smo se gibljejo v sanjah? Površinski pritisk na kožo in krvni obtok je moten, se počutimo neprijetno; za obnovitev normalnega pretoka krvi, morate spremeniti položaj telesa. Bolj udobno in površine, na katerih delež počaščen, da nam služijo kot posteljo, manj smo puliti. Mimogrede, žalostno, Princesa na zrnu graha lahko razumemo - ni bilo v grah, samo MEHKE površine ne manj kot pomaga pri nespečnosti, kot asketski posteljo golimi plošč. In najboljšo podporo za našo zaspano telo lahko dajo le spomladi vzmetnice: mimogrede, na pomlad vzmetnice površine ljudje med spanjem omogoča 46% manj poteze, kot na rednem posteljo. Zaključkov. In, da se premaknete in srečno!

V celoti pripravljeni za izpolnitev poletnem jutru, ki si jo želiš v polni bojni pripravljenosti izpolnjeni vaše hrbtenice. Drugače prizadet zaradi pomanjkanja popolne sprostitve, ta pomemben del telesa, ki bo maščevanje ste bolečine in "delo", ko si najmanj želeli - na primer v času turnirja na mivki! Stvar je v tem, da ko boste vzeli nekaj časa za spanje na napačni površino in tkanine, SV'povezave vretenci, da se bodo začeli, da se raztezajo in sklepov, ki zagotavljajo mobilnost hrbtenice se krči. Da bi se temu izognili, upoštevajte, da hrbtenice je oseba, komplicirani in potrebuje podporo. V najbolj dobesednem pomenu. Bi mu dali podporo v obliki vzmetnice, posebej togost. To vzmetnice zagotavlja enotno podporo za vaše telo in vam bo pomagala, da se sprostite najbolj ranljivih delov hrbtenice področjih, vratu in križu.

To "učinkovitost spanja" je odvisno od temperature sobe. V kad si spal, zamrzovalnik, je tudi malo verjetno -, ki jih potrebujejo, da bi našli sredini tal. Seveda, kot nalašč "spanje" temperatura je odvisna od Sony. Nekateri ljudje, kot je za spanje, v hladni sobi, zavit v flannelette pižame in drsna izpod debele odeje samo konico nosu. In nekdo spi kot lepa Marilyn, noč "nosil" nič, ampak svetlobo dišave. Optimalna temperatura za spanje - 27-28 stopinj. Če je temperatura zraka pod 26 stopinj oseba zbudi iz hladno, ampak, če smo toplote zraka do 37 stopinj - Zbudite se že iz toplote. To je nekako smo komplicirani toplogrednih rastline: v vročini ne spanje v hladnem, ne spati! Za zagotovitev normalnih temperaturah in s tem normalno spanje, moramo ne le in ne toliko zraka z določeno število načinov, kako veliko površino ležišča z normalno prevodnost: ohranja toploto, vendar pa preprečuje pregrevanje.

Seveda, v tej majhni članku je opisano, ni vse nianse, o zdravi in "dober" spanja, vendar je glavni pomembne točke, ki se odražajo. Spanje razveseljivo, da ni bilo vroče in ni preveč mraz, ni težko, in ne m'ti, in ne seka v sanjah! In Zbudi izvrsten podjetje jamstva! Veselo poletje!

Mashkina E.

Vir: salon. s

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика