понедельник, 28 октября 2013 г.

Kako namestiti video nadzor, v hiši z rokami

Za nikogar ni skrivnost, da je namestitev varnostnih sistemov v zadnjih letih je vse bolj pomemben vidik ustvarjanja lastne varnosti: danes je redka doma brez njih. Vendar pa praksa kaže, da se je povpraševanje kot varnostni sistem države hišo in redno držav posesti. Torej, če želite vedeti, kako če želite namestiti video nadzor z rokami, zanimivo bo za vas naslednje informacije.

Načelo delovanja in opreme

Torej, če želite namestiti video nadzor z rokami v državi, hiša, morate najprej ugotoviti, koliko kontrolnih točk na vašem sistemu "samoohranenija" bo. Izhajajoč iz teh parametrov, je že mogoče, neposredno in oblikovanje nadzornega sistema: v vsakem takem točka se nahaja na eni strani kamere. Na primer, v državi, v hiši pogosto nastavite dve kameri - eno na vrata pred hišo, in drugi - pred Centralne vhodna vrata.

Da bi nadzor lastne roke, boste potrebovali posebne kamere zvezdiščem (it je potrebno za priklop kamere na lokalno omrežje) in comp'računalnik (za vodenje domačih nadzor). Tudi, mnogi potrošniki v zadnjih letih rešiti ustvarili video nadzorni sistem za dostop do Interneta: v tem primeru, nadzor funkcija ni Pref'zaveže, da bo določeno hišo, in se lahko izvede vsaj od Severnega tečaja, tako da obstaja možnost uporabe Interneta.

Danes veliko ljudi verjame, da je, da bi postopek, kako narediti video nadzor z rokami, morate zelo drago opremo in zapleten način obdelave podatkov. Trenutno, vendar pa veliko podjetij, omogočajo zaščito majhen dom uporablja dokaj preprosta tehnika, ki je preprost za namestitev in upravljanje.

Kot lahko vidite, da je predlagana metoda vam omogoča, da uporabite samo nekaj IP kamere in comp''yuter. V tem primeru je ta nadzor, ustvarjenih ročno, deluje z vgrajeno v polju digitalne obdelave signalov. In snemanju neposredno na trdi disk za katerega koli računalnika,''yuter priključena na to omrežje.

Namestitev video nadzorni sistem


Torej, kako namestiti video nadzor z rokami? In vse, kar je preprosto. Najprej morate nastaviti na fotoaparatu in zanesljivo, varno. Nato morate napajalni in Ethernet kabli. Z določeno kabli z druge strani, mora biti priključena na omrežje. V tem primeru, bi bilo že na vaš usmerjevalnik ali stikalo.


V naslednji korak, ustvarite video z rokami mora biti nastavljena za uporabo za ta namen comp'računalnik, posebne programske opreme. To ponavadi pride z ustrezno nadzor kamere. Po namestitvi tega programa, mora biti začetek. Potem sam program bo našel SV'komunikacija s kamero na omrežju in bo temo, ki vam je dodeljena kamera IP in MAC naslov. Nato boste morali biti konfiguriran s programom že in fotoaparat, nato začnite uporabljati.

Če govorimo o več kamer, potem je ta algoritem deluje z comp''yuter boste morali ponoviti večkrat, in tudi za izvajanje postavitev več slik na zaslonu v en sistem. Na Splošno, boste videli, da ustanovitev DIY video nadzor ni preveč zapletena. Vendar ta zaščita omogoča, da v mnogih primerih za preprečevanje kaznivih dejanj, storjenih zoper osebe in lastnino.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика