суббота, 26 октября 2013 г.

Sooča vinil ploščice

Sooča vinil ploščice

Vinil strešnik lepa, vzdržljiv in enostaven za čiščenje tal, zaradi česar je idealen material za kuhinjo in kopalnico. S širitvijo izbor vzorcev in barv njegova uporaba narašča. Vinil ploščice, kot je mogoče iz tradicionalni vzorec, da vsi spoji so tvorili ravno črto.

Vinil ploščice, kot je mogoče jih je na betonskih tleh, če je popolnoma suha, kot tudi na trajno grobo tla vezanega lesa ali lesnih vlaken plošče. Ploščice se lahko dajo na iverne. Pomembno je, da gre za popolnoma gladko površino, sicer se sklopka strešnik tla ne bo dovolj močna. Običajno ploščice, ki je določena tako, da sklepih obliki na tla ravne črte, ampak za dosego drugi učinek je mogoče postaviti strešnikov na vez kot opeke.

Izbrati pravi začetni delovnem mestu, skrbno načrtovanje. Poiščite sredini sobe; vse meritve se izvajajo od te točke. Ploščice se lahko rezati z nožem, ampak kot rezila hitro tupjatsja, je treba imeti pri roki rezervni. Pranje presežkov mastic, da se ne suho stran na ploščice in si ne pokvari tla.

Prikazano tukaj je alternativa polaganje strešnika vrazbezhku lahko bolj učinkovito. Za najboljše rezultate ploščice položil na grob nadstropju vezanega lesa ali lesnih vlaken plošče. Upoštevajte navodila proizvajalca pri tesnjenju tal pred polaganjem pvc strešnik.

Sooča vinil ploščice
Vinil ploščice marmorja ustvarja v tej kopalnica vzdušje eleganco in razkošje, brez značilnost te ploščice marmorja občutek hladnih tleh.

Korak 1

Sooča vinil ploščice
Nedelkov kreda črto med nasproti stene, poiščite sredini sobe. Prehod iz centra na steno, ugotovite, najboljše mesto za začetek tlakovanje plošče.

Korak 2

Sooča vinil ploščice
Polaganje strešnika vrazbezhku zahteva nekoliko drugačen način za iskanje položaja, 3 kot polaganje strešnika s sklepi v skladu. Pogosto najboljši način, da določi kraj začetka del je polaganje strešnika suho (brez mastic) od Centralne linije proti steni.

Korak 3

Sooča vinil ploščice
Ko dosežete želeno lokacijo ploščice, preprosto risanje pencil linijo vzdolž zadnje najbližje steno celotno paleto strešnikov. Na tej progi boste imeli popoln ploščice, in robovi soba kasneje ležala, prirezan.

Korak 4

Sooča vinil ploščice
Odstraniti vse zapornike, suho ploščice in orodje likalna deska, veljajo za tla mastic. Začnete prvo vrsto ploščic vzdolž črte, ki povzročajo mastic na enkrat na zemljišču parcel tri ali štiri na ploščice.

Korak 5

Sooča vinil ploščice
Postaviti prvi strešnik, skrbno uskladiti svojo linijo. Bodite prvi strešnik posebno pozornost zaradi svoje stališče določa položaj vseh drugih. Keep up dobro delo in dati vse polno ploščice.

Korak 6

Sooča vinil ploščice
Na robovih sobi je ležala okrnjeno ploščice. Za natančno rezanje vsak strešnik in ga položite na najbližji na steno, polno strešnik. Povedano ploščice, potiskanje rit na baseboard. Uporaba zgornji rob tega strešnika kot vladar, ki se uporabljajo na linijo povprečna ploščice.

Korak 7

Sooča vinil ploščice
Postavite cut ploščice na Krovu in v skladu z nožem narediti rez vzdolž črte. Nato prekinil ploščice, skupaj z vrstico rezano. Dal na hrbet stranka ploščico mastic in ga dal v mestu. Podobno postaviti vse ekstremne ploščice.

Koristne nasvete

Ko polaganje pvc strešnik površina mora biti gladka in suha. V območjih, kjer je voda lahko dobite na tla, kot so kuhinje in kopalnice, je smiselno po strešnik za tesnjenje talnih oblog na robovih. To bo preprečilo infiltracija vode pod robovi plošč ali pod ploščico. Ta zaključek lahko povzroči otekanje ali izkrivljanje ploščice in poškoduje površino sub-tla. Z brizgo razpršilnik, uporablja poleg skupnega med ploščicami z plinth silikonsko tesnilo. Da pridobijo točne roller tesnilnih mas, pred nanosom lepila skupaj odborov in roba talne letve subcluase maskirni trak. Kot mastic, trak, izberejo tiste, ki so primerni za ročno uporabo. Ko tesnilnih mas, bo strdi, previdno odstranite trak.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика