суббота, 26 октября 2013 г.

Sooča talne keramične ploščice

Sooča talne keramične ploščice

Keramične ploščice so idealne za kopalnice; uporablja se lahko tudi v kuhinjah, hodnikih in odvisne prostorov. Čeprav tla, pokrita s keramičnimi ploščicami, hladno in jasno, to je enostavno za čiščenje in trajne. Tehnike tla srečujejo s podobnimi tehnikami obrnjen stene; razlika je, da se ploščice za tla debelejši in bolj težko zmanjšati, in delo se začne v sredini revetted spletno stran, in ne v enega od kotov.

Normalno (vodo odporen) lepilo za keramične ploščice zagotavlja potrebno prožnost za sooča dreves'lesena tla; za betonska tla, cementni smrtniki. Površine pod-tla morajo biti gladek in raven: na drevesih'Jan tleh je ležala debela pločevina iz vezanega lesa ali lesnih vlaken ploščo, in betonska tla zdravljenje samorost izpolnite.

Sooča talne keramične ploščice

Osrednja točka

Iskanje centru soba (na progah markup), izberite eno od možnosti za Centralne točke: ena kocka se nahaja točno v center, dve ploščice, iskanja partnerja v centru ali štiri ploščice, križišču v Osrednje točke. Osrednja točka je lahko zamaknjeno upoštevanju posebnosti soba (na primer, kamini), ali za polaganje ploščic diagonalno.

Korak 1

Sooča talne keramične ploščice
Začenši s centrom, dal sojenja vrsta strešnikov (odhodu pokaže vrzeli v sklepih) skupaj in po vsej sobi. Morda boste morali premakniti center točke do skrajne ploščice imajo enake širine (ne manj kot polovice širine ploščice).

Korak 2

Sooča talne keramične ploščice
Razdeli prostor na pol in nohtov vzdolž te vrstice železnici (ali pripravi nove linije markup). Kot rake, potem je potrebno odstraniti, kladivo v nohte plitvo. Na betonska tla uporabite nohte za zidavo.

Korak 3

Sooča talne keramične ploščice V najbolj oddaljen od vrat strani sobe, se uporabljajo lepilo na parceli 1 m, dolžina in širina malo več, kot je širina ploščice. Z začetkom na sredini položili ploščice v bližini železniškega z distančniki, da ustvarite šivanje vrzeli med ploščicami. Nekateri proizvajalci priporočajo, da se uporablja lepilo in na sami ploščice na tleh.

Korak 4

Sooča talne keramične ploščice
Na alkohola ravni preverite evenness namestitve. Če je potrebno, potisnite vtikač ploščice, prisluškovanje s kladivom na drevesih'leseni blok. Dal ploščice pol sobi. Ko se lepilo bo izkoristila, previdno odstranite stojalo in dal ploščice drugi polovici prostor, ki se konča v bližini vrat. Pred polaganjem koncu ploščice omogočajo lepilo, da bi izkoristili.

Korak 5

Sooča talne keramične ploščice
Obeležili konec ploščice, po metodi treh kock: dal ploščice na vrhu najnovejše sklenjenih ploščice na vrhu je dal tretjino ploščic (na steni, kraj distančnik); nato na sredini strešnik risanje, uporabo vrh strešnik kot vodilo.

Korak 6

Sooča talne keramične ploščice
Najboljše orodje za rezanje keramičnih ploščic - posebnim strojem. Da strešnik zarezo, nato pa kliknete strani koncu strešnik, obvezuje ji zarezo. Pred polaganjem koncu ploščice namažite hrbtni strani lepilo.

Korak 7

Sooča talne keramične ploščice
Za rezanje strešnik na krivuljo popravi ploščice na stroj, tako da obrzynana del igral za svojo regijo. Nošenje zaščitnih očal in rokavic, narežemo na ploščice, s pomočjo kotni brusilni stroj z zavzemanjem za keramične ploščice. Poravnati cut lahko datoteke za ploščice.

Korak 8

Sooča talne keramične ploščice
Dovolite, lepilo, da pridejo do prijemala v roku 24 ur. Blizu sklepov po meri materiala (za dreves'lesena tla-uporaba plastičnih materialov). Potisnite rešitev v vrzeli med ploščicami z gumijastim valjem. Brisanje rešitev od površino z vlažno gobo ali krpo.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика