воскресенье, 27 октября 2013 г.

Kako povežite kabel in žice na steno.

V tem članku bomo pogledali, načine za pritrditev kabla v zidu. Načini pritrjevanja obstaja veliko, vendar sem se odločil, da pogled na glavni in nujne danes.

"Primorazhivaniem" mavca. Sadra - I simbolično uporabljajo to besedo. Torej, poleg sadra je veliko gradbenih mešanic, ki lahko nadomesti. Uporabljam lepilo za sadra mavčne plošče "Perlfix". To ni zelo hitro otrdi (približno 40 minut) in je viskozna. Lahko uporabite suhe gradbene mešanice, ki ustreza vam najboljše.

Ta metoda je najbolje uporabljati za pritrjevanje kabla v lov. Za ta kabel "priorivet" vsak dveh nogah.



Sidro-objemke. Precej pogosto, ko električno delo, priklopite kabel ali žice za zidane stene ali betona. V takih primerih uporaba sadre niso praktični. In morate, da uporabite plug-objemke. So za okrogli kabel in ravno. So različnih velikosti, ki jih potrebujete, temelji na žico preseka, ki jih je treba okrepiti.
Za namestitev plug - objemka treba na delovni površini, da bi luknjo luknjanje, kup žic zahvachena zidnim vložkom - ovratnik in se skril v luknjo.

Sidro-objemke

Zidnim vložkom - screed. To je zelo dobra alternativa sidro - objemke. Prednosti tega načina pritrditev žic je, da so univerzalne. Zidnim vložkom - ploščo se lahko montira kot krog kabel in ravno. Krepi spiral različnih premerov, ki se lahko pritrdi hkrati.

Zidnim vložkom - screed

Posnetke. Ta metoda je primerna za pritrditev žice v valovite cevi na površje. Lahko so pritrjena kovinska in PVC valovite cevi. Varno posnetek na steno z uporabo steno sidra.

Posnetki

Nail oklepajih. Ponavadi je to krepjat steno mount kabel slabotochnik. Na primer, telefonski kabel, kabel antene, Internet. Nail oklepajih so dobro vodi v drevo, če želite določiti kabel je že ometane na steni oklepaju je treba bolj pogosto. Proizvaja tako za krog in ravno kabel.

Lak za sponke

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика