воскресенье, 27 октября 2013 г.

Vrata so 2008-10-08 15:31:36

Gradnja in rekonstrukcija.

Vrata
2008-10-08 15:31:36

Običajno vsa notranja vrata v stanovanju je zasnovan v istem slogu. Vendar, če je soba različnih inter'er, različnih barv in razpoloženje, stranska vrata, je bolje, da izda v skladu s Splošno predstavo posebno sobo. Na primer, kopalnica vrata iz hodnika se lahko izvaja v enakem slogu, kot koridorju, in od znotraj - slog kadi. V tem primeru je mogoče optimalno rešiti problem design za vsak prostor. In če je vaša soba je urejena v nekaterih barvah in vrata bo videti bolj naravno, če njegov notranji strani ustreza barvno shemo.


Na drugi strani, monotono notranja vrata, poudarjajo zlasti slogu, apartmaji, zagotavljanje neodvisne vrste inter'jer nekaj enotnosti.

Ena od zanimivih tehnik oblikovanja pri oblikovanju vrata - uporaba tako imenovane lažne pošte, priljubljenih v 20-30 let.. naše stoletje. Njeno bistvo je, da vrata, ki zajema, na primer Ozadje, postane komaj opazno proti steni. Ta tehnika omogoča, "se" iz vrat in veliko eksperimentirati z inter'kurirske, ki ne bo Pref'je dolžan vrata. Da boste lahko otroka ali vizualno razširiti manjša soba.


Druga metoda je prisotnost vitražni Okna v vrata. Običajno vzpostavijo pregledne ali motno steklo. Bolje je, da uporabite barve, ki oživljajo skoraj vse inter'jer. In na Splošno, vrata, ki se uporabljajo, stekla ali drugih preglednih elementov, ki bi sobi, lahki in elegantni.

Uporabite lahko običajni papir, stene-papir, ki pokriva stene sobe, vendar je bolje, primerne za ta namen bezosnovnye in samolepilni filmi, folije na tkanine ali na papirju in wensten. So manj onesnažena in bolj odporen na poškodbe. Pred kratkim zelo priljubljena za lepljenje vrat, na hodnikih, kopalnica, wc in kuhinja je penoplen. Vendar je primerna samo za vhod dvorane in hodniki.


Za lepljenje vrata krpo, ki je potrebno za odstranjevanje iz zank, da odstranite ročaj, klychevna in pristavi in položite na dveh stoli. A površina gladka si brušenje kože, previdno odstranite prah z mokro gobo, tla in prilepite več formulacij v zaporedju, ki je opisano zgoraj za ustrezne filmske in valjanih materialov. Bezosnovnye samolepilni film, razrezan na velikost, preden spenjanje, lepljenje, obrezovanje, ga je potrebno omejevati v zvitkih in razvoju v času, spenjanje, lepljenje, obrezovanje, valjanje na platno. Prvič, morate ločiti zaščitni papir, in s tem je na enem robu platna, in uvajanje roll, postopno ločevanje zaščitni papir in glajenje film m'kakšno krtačo ali krpo.


Tanek film materiali naj držijo z Zahoda nad robovi vrat krpo, in ko se lepilo sušenje previdno cut off oster nož ali britev okoli oboda.


Ko robovi vrat krpo, sovelite, težko točno cut trak okoli oboda, in v nekaterih krajih (to ne more biti prilepljeni. V takih primerih obris vrat krpo na razdalji 20-30 mm od roba ne utor za globine in širine od 4 do 6 mm. Film pre-cut širina je enaka razdalji med zunanji robovi groove. Po lepljenje roba film utaplivajut v utor, kjer nato na lepilo vstavite polivinil klorane ali najlon pas. Za ta namen je mogoče uporabiti tudi plastično pohištvo nashchelnik ali dreves'Jan reechku. V tem primeru je potrebno zagotoviti utora ustrezne velikosti. Pri lepljenju viniliskozhej, vinistenom ali penoplenom znatne debeline koncu obraz, vrat in krpo je mogoče zajeti dreves'lesene plošče-trakov ali v obliki črke U plošče. V ta namen krpo, ki je potrebno za rezanje in sostrogat ravnini, okoli oboda za debelini obloge ali pickup.

Pri lepljenju okvirji za posebne težave je rezanje materiala glede opremljanja svoje risbe in zaovalennymi obliki sličic.


Ne pozabite, da običajni obliki vrata niso nekaj stalnega. Obstajajo tudi druge možnosti, vendar so bistveno spremeniti videz stavbe. Vrata v obliki carinate arch bi sobi precej višja, zakonska listov da ga svečanosti in veličastnost, in drsna - sodobnost.

Kljub temu, se vrata še vedno element med'za notranje zadeve, da eksperiment, s katerimi je mogoče brez posebnih stroškov.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика