воскресенье, 27 октября 2013 г.

Nakup nepremičnine

Če boste za nakup zemljišča ali hiše, poslušate nekaj nasvetov.

Z rastjo cene za gradbene materiale in povpraševanje po stanovanjih v urbanih območjih, več

cenovno dostopnih stanovanj bil iz mesta. Za boljšo ceno lahko nakup zemljišča ali zgraditi hišo. Tako boste imeli več možnosti, da se določi vaš vrt, da imajo velik obliž. In če želite dodati ta mir je postala privlačna ideja.
Nakup zemljišč.
Pri nakupu zemljišč, najprej morate preveriti pravno stanje lastništva zemljišč. Pomembno je, da lastnik je pokazala, zemljišča katastrska načrt z risbami prenos meja. Iz te podatke, boste lahko izvedeli o lokaciji, površini, meje zemljišče parcele in razvrstitev zemljišč.
Nič manj pomembno pa je informacij o tem, kaj ta zemljišča namenjenega za gradnjo. Pogosto se zgodi, da zemljišča, na obrobju mesta je kmetijski. Za stranko, ki ni kmet, pridobitev takšnega zemljišča parcela ima nekaj težav. Ta zemljišča ni mogoče preklicati iz Sklada kmetijske proizvodnje, in zato ne more biti uporabljena za razvoj. Boste morali prositi za dovoljenje, če želite spremeniti vrsto rabe zemljišč. Če želite to narediti, lokalna vlada, mora zemljišč prerazporeditev. Vendar je potrebno veliko časa in potrpljenja.
Če se to zemljišče, primerno za razvoj, boste morda ugotovili, da je načrt, ki se lahko gradijo stanovanjske stavbe, ki je lahko ne poskrbi.
Poleg tega ne pozabite, da morate imeti prost dostop do javne ceste.
Nakup dom.
Pri nakupu domov, boste morali poskrbite, da je bila zgrajena v skladu z gradnjo potni list, in tam so vsa dovoljenja za gradnjo. Ne pozabite, da preverite, da je lastnik nima dolga, o davkih in pripomočki.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика