суббота, 26 октября 2013 г.

Kot shpaklevat steno.

Kot shpaklevat steno.

0%
696

Kot shpaklevat steno. Zdaj ni popravila ne more storiti, ne da bi stene kiti. To je potrebno, da raven njih in dajo dober pogled. Puttied stene so gladko in dobro nanesite plast barve ali druga končna obdelava materialov. Tako kot dekorativni omet, Ozadja, itd..

V tem članku vam bom povedal, kako shpaklevat steno. Po vsem, mnogi od tistih, ki shpakljuetsja prvih nekaj krat, bo resne napake. Napake so lahko sestavljeni v napačno tehnologija deluje, napačno izbranem materialu in v napačno zaporedje dela.

1.

Boste morali ugotoviti, kakovosti površine. To lahko štukature, ki tapnite, številne razpoke na steni, barve ali apna na površini. Če so apno, ali barvo, nato pa ga je treba odstraniti. In če mavca tapnite v nekaterih krajih, moraš premagati. In če celotno steno je zajetih veliko majhne razpoke, je potrebno, da se lepila na steno najlon mreže.

2.

Stavbe površino. Ta potreba po boljši oprijem na omet stene. Napolniti priporočam brušena maklovitsy. Vendar ste in valj. In pustite, da se posuši gor premaz ne manj kot štiri ure.

3.

Poravnajte stene začenši kiti, seveda, če želite. Kot je pred kratkim vse štukaterska dela se izvajajo na signali. In ta omet je popolnoma gladka. Uskladiti stene je treba uporabiti pravilo. Dal pravilo v več mestih, našli jamo in oznaka jih s svinčnikom. Potem jame so usklajeni začenši kiti. In udarci dobili sekiro.

4.

Lepljenje kapron neto, če želite. Kot sem že povedala, da nylon mesh morali lepila na steno, kar močno razpokan omet. Nylon mesh je pritrjena na površino, začenši kiti. Za ta namen na širino omrežja nanesite tanko plast premaza na steno in jo uporabiti za omrežja. In nato še na mreži, napolnjeno s polnilom do takrat, ko putty, ne bodo skriti mrežo več kot 90%. Preostalih 10% bo skriti naknadno polnjenje plasti.

5.

Shpaklyuem univerzalni kiti. Tako imenovani "dva v enem". To dal na steno s tanko plast. Plast mora biti takšna, da vam 10 litrsko vedro s kiti je bilo dovolj za približno 10m2. Uporablja neposredno na steno, in ne v mestih.

Po polni sušenje brušenje univerzalni kiti brusilni papir.

6.

Shpaklyuem steno končna kiti. Njena poraba mora biti minimalna. Vse je odvisno od proizvajalca. Vedno sem uporabite pripravljena končna mase. 27kg vedra dovolj, da 50m 2. Poraba, kot ste opazili, da je minimalna. Zakaj bi ga uporablja za Zdor.

7.

Glajenje sten z brusilnim papirjem. Za brušenje, zaključna plast, ki jo želite uporabiti, smirkov papir razred 150. Ker je skoraj ne piše. In to brusilni papir je treba v papirni ali je lahko mreža. Da bi se ne uporabljajo v vsakem primeru cliplist na tkanine podlagi.


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика