понедельник, 28 октября 2013 г.

Izvedeti, kako, da barve 2009-08-06 11:38:48

Gradnja in rekonstrukcija.

Izvedeti, kako, da barve
2009-08-06 11:38:48

Zaradi upada gospodarske rasti, se prebudi v nas magistrski občutke. Zavezujemo, orodne plošče, shpateli, čopič sebe in začeti, da bo naše življenje boljše. Vendar, za to z istim orodja, ki jih potrebujete, da se naučijo delati. Posvetiva roke, ki so verjetno, da bo v rokah hišnih mojstrov.

Priporočljivo je, da pomočite čopič v barvo, ki je ni mogoče v celoti.


Čopiči so skupna končna orodja. M', ki so izdelane iz volne stolpec in beljakovin, hard - iz prašiča dlake, konjske žime, sintetičnih vlaken.

Za trd, ščetine ne pusti za seboj črte na površini, ki je naslikal, novo krtačo stati v vodi za nekaj ur. Nato lase nabrekne in barve leži bolj gladko.

Pred začetkom dela čopič za razvoj bolj enakomerno porazdelitev barve na pramen: dip v barve in ožamete o notranji površini posode. Ta operacija se izvaja tako dolgo, kot vse žarek, ne bodo kratki na polovici dolžine.

Med odmorom med delom z oljem čopiči bi bilo treba znižati v vodo, terpentin ali ohranjajo barve. Čopič ne smete dotikati posodo spodaj.

Pred dolgem premoru v delo čopič je treba temeljito oprati: sušenje olja, barve in emajl za pranje prvi v beli duh, terpentin, nato v milnici tako dolgo, dokler voda ne bo več treba naslikal.

PBE's tem povezana krtačo pred pranjem Rosu'se veže na podlagi ACC'snop ne posušene barve - to lahko uniči krtačo. Po glutinous barve pranje v toplo ali vročo vodo, ožamete in visela žarek navzdol. Če las disperses, čopič malo SV'sodelavec ali zaviti z gazo.

Upamo, da bodo ti nasveti vam bo koristno za vas pri vašem delu, in tudi pomaga, da čopič do naslednje uporabe.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика