среда, 30 октября 2013 г.

Trak Foundation. Uporaba trakovi temelje.

Trak Foundation. Uporaba trakovi temelje.

0%
189 Marec 9, 2012

V tem članku bomo raziskali trak baze, v katerih primerih se lahko uporablja.


Trak Foundation - beton, ali monolitno trak, ki se razteza ob oboda hiše. Trak položite v vseh notranjih in zunanjih sten. To omogoča, da porazdeliti breme na Podlago. To je še posebej uporabno, kadar mestu je nonuniform stiskanje tal. Trak Foundation je razdeljen v zameno, na monolitno in montažne. Glede na velikost obremenitev temeljev so razdeljeni v nekoliko in globalsupply.


Te vrste Foundation, kljub temu, da massiveness, je znan po svojih preprosta gradbena tehnologija. Je zanesljiv in robusten. Izraz delovanja Temelje glede na material, ki se uporablja lahko:


-Montažnih betonskih - 50-75 let;
-Monolitnega betona 150 let.


Material trakovi za temelje


Kot material za trak Foundation je opeko, armiranega betona, ruševin betona, armiranega betona Temelj slab in bloki.


Opeke - trak Foundation bo fit v primeru, ko je okostje bodoče hiše je lesena ali Kam'les v 1-1, 5 opeke. Vendar te vrste Fundacije morajo biti zaščitene pred vlago. To je zato, ker opeko, ki je higroskopski materiala, in so v stiku z vodo se je uničiti.


- Armiranega betona Temelj slab in zidaki so izdelani v tovarnah različnih dolžin. So trpežne in zanesljive. Praktično primeren za vse vrste tal in gradnjo vrste. Pomanjkljivost je, da spoji med ploščami mokre.


- Armiranega betona Fundacija je mešanica cementa, peska in gramoza, ojačena s kovinsko mrežo in bari. Trenutno je najbolj priljubljen material za ležanje Fundacije.


- Ruševinami konkretne trak Foundation je mešanica cementa-peščena rešitev in precej velike kamne. Pri uporabi velikega števila velikih kamnov, proizvaja dovolj trdne Temelje.
Uporaba trak Foundation


Trak Foundation je skoraj univerzalno. Uporablja se pri gradnji manjših dreves'wood hiše, in na izgradnjo velikih opeke. Čeprav je bolj zamudno in materialization. Poglejmo rassmotrim uporabo te ali druge vrste trak Foundation.


Trak temeljih, ki se uporablja za gradnjo nizko-vzpon stavbe iz kamna ali opeke. In tudi, v gradnjo stavbe, v kateri nameravate uporabiti kleti.


Maloprogredientne trakovi temeljih, ki se uporablja pri gradnji majhnih hiš na slaboslyshascikh tleh.


Potopljen trakovi temeljih, ki se uporablja pri gradnji hiš z debelimi zidovi ali težke particijo. In, če ste načrt za uporabo garaže in kleti.


V tem članku bomo pregledali trak baze, in kadar so uporabljene. V naslednjem članku vam bom povedala, kako zgraditi trak Foundation.

Opeke hiša brez Temeljev.

En dan sem prejela klic od stranke, in povedal, da je med načrtovanjem hiše, ki je kupil pred nekaj leti, se je izkazalo, da v hiši ni podlage...

Kaj morate vedeti pri izgradnjo temeljev.

Temelj hiše je najbolj pomemben element pri načrtovanju hiše. Kakovostno izdelana Fundacija - garancija za trajnost celotne stavbe.

Drenažni sistem.

Drenažni sistem, ki se uporablja za zbiranje odvečne vode okoli Temelje stavbe. To je serija perforirano kanalizacijske cevi...


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика