четверг, 31 октября 2013 г.

Limona rumena notranjost

Ali ste v iskanju nove notranje barve? Prosimo, bodite vašo pozornost na rumene, ki je postal absolutni favoriti v letu 2012 v barvnem oblikovanju notranjosti. Izvirno, svetlo, in hkrati eleganten in lepe, rumene danes na vrhuncu priljubljenosti.






Modni strokovnjaki odločili, očitno pa je, da se v letu 2011 v notranjost, bi morali biti bolj veselo, ki so toplote in svetlobe. Svetlo rumene barve je bolje izpolnjuje ta cilj. Psihologi pravijo, da je ta barva lahko razvedriti, in dvignite svoje razpoloženje, blaži depresije in povečanje učinkovitosti, izboljšanje percepcije novih informacij in komuniciranja. Vse to naredi odtenki rumene in limonin voditeljev trenutne sezone, kot oblikovalci, očitno je, da je nastavljen tako, da ustvari dobro razpoloženje v naših hiš in apartmaji.

Treba je tudi paziti na dejstvo, da rumene precej težko barve, ki jih želite izbrati barvo komponenta ni enostavno. Oblikovalci ponujajo win-win možnost, da uporabite limonin-rumeno barvo notranje opreme v kombinaciji s temno in svetlo barve talne obloge. Drugi oblikovalci svetujemo, da uporabite ta barva za poudarek, za primer, da barve, da se barve v zaprtih prostorih le eni izmed sten.

In če bi se to zgodilo, da ste že uspelo narediti moda za popravilo, vendar se to leto boste lahko osvežimo v notranjosti s pomočjo nekaterih pribor naših najljubših. Kupite dekorativne blazine, par vaze, slike, fotografije, odeje ali druge stvari, limona rumena - to bo dovolj za izdelavo harmoničnih barvah.

Oblikovalci priporočajo pripadnike eko-stil združujejo rumene barve z odtenki iz gline in lesa. So popolnoma poudarjanje lepote limone-rumeno, in da je notranjost bolj naravno, blizu barvah narave, ed. Odtenki lesa, se lahko razlikuje, ki vam omogoča, da odprete širok prostor za vašo domišljijo.

Tudi limona rumena v popolni harmoniji z nevtralnih barvah, kot so bela, smetana ali svetlo sivi barvi. Želite uporabiti v notranjosti barve bolj ekspresivno? Lahko poskusite združiti rumene z oljčnim ali deteljno-zelene barve. In da se ustvari svetlo in kontrastne kombinacije, je fit vijolične in modre.

In končni nasvet - notranji oblikovalci svetujemo, da izberete odtenek, ki skrbno, tako kot pretirano oster ton, še posebej s odtenek zelene, ki lahko povzročajo negativna čustva. Poskusite izbrati svetlobe, postelja, tone.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика